pondělí 28. července 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 28.7. do 3.8. 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní poselství. Mám tu s sebou samozřejmě své vykládací karty Květové terapie a tento týden jsem se cítil veden k tomu, abych se zeptal nejen na to, co andělé chtějí, abychom se dozvěděli pro tento týden, ale také na čem bychom měli zapracovat. Jaké kroky a činy máme podniknout, aby byl náš týden bohatší, světlejší a zkrátka celkově šťastnější? Nejprve tedy karty zamíchám. Na kartách je úžasné, že je nikdy nepřestanete míchat brzy. Vždy je přestanete míchat v pravý okamžik. Tentokrát budu karty snímat z vrchu balíčku.

První kartou je Otevřete svou náruč přijímání. Toto je náš aktivní krok pro tento týden, neboť tato karta říká, že je nyní na vás, abyste začali přijímat. Teď jste na řadě vy, o koho se potřebujete postarat. Tato karta mi vždy připomíná to, co nám andělé připomínají ohledně péče o sebe samé - že když se o sebe dobře postaráme, můžeme se pak lépe starat i o ostatní. Chvíle, kdy si dopřáváme potřebnou péči, nám dodává všechnu tu energii a vitalitu, které nám umožňují druhým pomáhat. Ale nejprve to musíme naplnit, abychom to pak mohli všechno vykonávat. Abyste mohli být dobrým pomocníkem, dobrým léčitelem, je třeba si také zajistit dostatek času na sebe samé. Tento týden tedy andělé chtějí, abychom se věnovali naší schopnosti přijímat. Když vám tedy nějaký přítel nabídne pomoc, řekněte Ano! Nebo když jste s přáteli a oni vás pozvou na oběd, řekněte Ano! Buďte ochotní přijímat pomoc a štědrost, kterou vám tito lidé nabízejí. Podpoříte tím celý ten kruh dávání a přijímání a vše bude v krásné rovnováze. Pokud pouze dáváte a dáváte, brzy budete vyčerpaní a začnete k dávání cítit odpor. A to si přece nepřejeme. Pro tento týden je pro nás tedy důležité přijmout ty pomocné ruce, které jsou nám podávány.

Další kartou pro tento týden je Zaštiťujte se. Tato karta ve mně vyvolala pocit, že nás v tomto období bude obklopovat jistá energie závisti. Dávejte si tedy pozor na své vztahy s přáteli nebo rodinnými příslušníky, protože některé aktivity, které možná začnete dělat, nebo něco, co jim oznámíte, může v některých lidech vyvolat závist. Mohou například cítit odpor vůči vám za to, že si chcete dopřát čas pro sebe, nebo za to, že se bavíte, může to být cokoliv. Závisti se nemusíme snažit rozumět - je to nízká energie. A tato karta nám říká, že tento týden máme ctít svou citlivost a všímat si,  zda se necítíme frustrovaní nebo podráždění, protože to nemusí být nutně jen námi. Může to být energií, kterou k nám někteří lidé vysílají, a závist je v podstatě útok. Takže bych vás nyní chtěl povzbudit. 

Pojďme si nyní společně vizualizovat archanděla Michaela, jak vás zahaluje do svých silných ochranných křídel. Ciťte, jak je rozprostírá kolem vašeho těla, a jak vás objímá láska vašich andělů. Jak víme, energie lásky je tou nejlepší ochranou proti strachu.

Poslední kartou pro tento týden je Pozvedněte své naladění. To souvisí i s první kartou, která nám říká, abychom otevřeli náruč přijímání a byli ochotni přijmout pomoc, a s druhou, která nás vybízí, abychom ctili svou senzitivitu a chránili se před jakýmkoli dramatem, kterého se nemusíme účastnit. Díky tomu všemu pak pozvedneme své naladění a naše spojení s anděly bude mnohem silnější a jasnější. Chtěl bych tedy po vás, abyste si tento týden všímali různých poselství, která k vám přicházejí od vašich andělů, například fyzických pocitů, momentů intuitivního uvědomění, nebo vhledů, protože právě skrze ně s vámi andělé mluví! To je jejich způsob, kterým s vámi právě teď sdílejí svou Božskou moudrost! Když pak tedy tomuto vedení důvěřujeme a následujeme ho, povedou nás krok za krokem po naší cestě míru. Říkají, že je to pro nás okamžik probuzení, když se oprostíme od všeho stresu, dramat, atd. a dostaneme se do stavu míruplnosti, protože to je frekvence, na níž k nám andělé mluví. Během tohoto týdne tedy dostanete obrovské množství poselství. Můžete je také dostat prostřednictvím jiných pozemských andělů, například od přátel nebo členů rodiny, kteří jsou našimi anděly na Zemi. Mohou vám dát nějaké nápady a inspiraci i trošku motivace, která vás popostrčí vaším směrem. Všímejte si toho, protože to mohou být vaši andělé, kteří k vám promlouvají skrze ně.

Tento týden se tedy zdá trošku obtížnější, ale my to zvládneme a projdeme tím, protože máme sílu archanděla Michaela, která nám pomáhá jít dál.

Posílám vám mnoho a mnoho lásky, andělských požehnání, a pamatujte si prosím, že všechny vaše sny se opravdu mohou splnit!

* * *

zdroj: http://youtu.be/Eqq3nnel4rY
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.