pondělí 11. srpna 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 11. do 17.8. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 11. do 17.srpna. Páni! Tento týden je v andělských číslech tak příhodný ke zhmotňování jakékoli formy hojnosti! Například pondělní čísla 8-11, nebo v jiných zemích 11-8 znamená: "Udržujte své myšlenky pozitivní, protože zhmotňujete jakékoli myšlenky, které máte o hojnosti v jakékoli formě." Ať už se tedy snažíte si zhmotnit lásku, zdraví, energii, peníze nebo nové příležitosti, pak tento týden otevře stavidla hojnosti, která k vám začne přicházet, zůstanete-li pozitivní. Pamatujte, že vždy můžete požádat Nebesa o pomoc, máte-li pocit, že jste byli ovlivněni negativní energií svých vlastních myšlenek nebo myšlenek druhých, popř. energií strachu z celého světa. Pouze se obraťte na Nebesa, řekněte: "Pomozte mi!" a tak se i stane. Jaký mocný týden!
Chtěli bychom vám s Michaelem velmi poděkovat za vaše modlitby za bezpečí nás všech během víkendových bouří. Ze zpráv vyznívalo, že toho bude mnoho zničeno, avšak modlitby fungují a bouře neměly šanci :) My sami jsme přišli pouze o pár větví na stromech, které však Michael upravil tak, že teď slouží jako nové hračky našim ptačím miláčkům, jak vám ukážeme na konci videa.
Celý týden je o propouštění starého a vítání nového. Necháme tedy mnoho věcí jít. Pokud jste v něčem prožívali těžkosti, lpěli na něčem nebo jste k něčemu byli připoutáni, žádáme vás, abyste to jednoduše odevzdali Bohu. Pokud to ve vašem životě má být, pak se to uzdraví. A pokud to ve vašem životě být nemá a pouze vás to blokuje, bude to jemně odvedeno pro dobro všech.
Kvůli této silné energii, kterou tu máme, jsem se rozhodla pracovat s Vykládacími kartami archanděla Michaela. Jako vždy se nad nimi nejprve pomodlím a požádám Boha o poselství pro nás všechny. Někdy se mě lidé ptají: "Jak můžete udělat výklad pro všechny?" Je to čistě o záměru a modlitbách. Modlím se tedy, aby každý, kdo sleduje tento výklad, dostal své poselství. Jako každý týden vytáhnu tři karty představující začátek, střed a konec týdne.

Pro začátek týdne zde máme kartu Dejte si závazek. To znamená, že když se modlíte a pracujete na zhmotňování, opravdu se k tomu zavažte. Tím však nemyslím, že bychom měli říkat Bohu, jak by co mělo být. Dovolte mi vysvětlit vám ten rozdíl. Tento závazek znamená, že opravdu věříte, že si zasloužíte splnění svých snů. My všichni si to zasloužíme. Máme v sobě část, která potřebuje být velmi přímá ohledně svých cílů, obdobně jako olympionik, který si představuje úspěch. Když o něco žádáte a jste přitom nerozhodní a říkáte: "No, možná tohle, a nebo možná tamto..." dostane se vám také nejasných, neurčitých výsledků. Tato karta říká, abychom si dali křišťálově jasný závazek a řekli Bohu: "Toto a nebo něco lepšího." Když Bohu říkáme, co a jak má být, blokujeme své zhmotňování. Říkáme Bohu, že máme dostat toto určité místo v práci, tento určitý dům, nebo tohoto určitého partnera. Nebo že chceme, aby k nám peníze přišly touto cestou - že vyhrajeme v loterii. Ale když Bohu určujeme, co a jak má být, jednoduše to nefunguje. Funguje, když řekneme: "Drahý Bože, zavazuji se k tomu, že budu zdravý/á, že budu mít smysluplnou práci, že budu mít krásný a zdravý milostný život," a všechny další podobné závazky. Pak můžete Bohu říci: "Toto, a nebo něco lepšího." Je třeba opravdu důvěřovat nekonečné Vesmírné inteligenci. Nechat tuto univerzální mysl, která je zajedno s tou vaší, aby dopracovala ostatní detaily.

Pro střed týdne tady máme kartu Nové začátky a svěží start. Přesně o tom jsem již mluvila - nechat odejít staré a přivítat nové. To je energie tohoto týdne, je to hlavní téma tohoto týdne. Takže ještě jednou... nechte to jít. Jakékoli problémy s potřebou vše ovládat vycházejí z ega. Ve skutečnosti nemusíme nic kontrolovat. Máme moc se rozhodovat a podnikat kroky, k nimž se cítíme vedeni. Nové začátky mohou také znamenat pro naše svobodné a nezadané přátele, že navážou nový vztah. Také to může znamenat uzdravení současného vztahu. Tato karta obvykle znamená, že daný vztah povede ke sňatku nebo jinému šťastnému závazku. Je to tedy také krásná romantická zpráva. Také je to dobré znamení pro ty, kteří chtějí spustit novou kariéru nebo ji změnit, popř. najít nový domov. Právě teď jste k tomu opravdu vedeni. Je tu optimální energie k tomu, abychom si za tím šli. 

Jak se dostáváme k víkendu... no, podívejte se na to! Je to karta Běžte vpřed beze strachu. Šlápněte na plyn a jeďte! Už žádné odkládání, žádné zpochybňování, prostě běžte! Je to čas, kdy máme prostě jít. Nemám k tomu co více říct. Můžeme požádat archanděla Michaela, aby přerušil všechna naše pouta ke strachu, který nás může brzdit, jako např. co si lidé pomyslí, nebo strach ze selhání i z úspěchu, ego má obav nekonečný seznam. Ale tyto obavy nepocházejí z vás ani od Boha, jsou z vašeho ega. Pokud jste přímo vedeni k tomu, abyste se danou věcí ještě více zabývali, a vychází to z pozice lásky, je to něco jiného. Následujte své vedení a budete vždy na správné cestě. A vždy, vždy budete chráněni a v bezpečí.

Jaký úžasný týden nás čeká! Jsem velmi nadšená za nás všechny. Běžte kupředu, běžte dál beze strachu, a využijte nových začátků, které se nám otevírají. Děkuji vám, že jste se k nám dnes připojili.

Tento týden budu živě na Hay House Radio a také na facebooku a Instagramu. Do té doby vám posílám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=m-fVTBM2DJg
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.