pondělí 11. srpna 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 11. do 17.8. 2014

Zdravím vás a vítám u výkladu pro tento týden. Doufám, že se vám minulý týden vydařil, i když vím, že se objevovala spousta problematické energie. Ale jako vždy jsme tím nějakým svým způsobem prošli. Máme po svém boku své anděly, a tak se nemáme čeho bát.
Pojďme se podívat na karty pro tento týden a na to, co nám vyjde. Vytáhnu tentokrát pouze jednu kartu. A - zrovna jedna sama vypadla, a tak ji vezmu.

Je to karta žluté růže s názvem Vyvažte práci, odpočinek a hru. V tomto týdnu nás tedy obklopí energie žluté růže. A je opravdu skvělé, že nám tato karta vyšla právě v tomto období, protože jak vstupujeme do druhé poloviny tohoto roku, mnozí z toho začínají vyšilovat a řešit, co všechno ještě musejí stihnout, než bude tento rok za námi. Zpo-mal-te. Ano? Andělé vám vzkazují, že se nemáte nechat chytit do všeho toho stresu. Hlavně proto, že stresování se a dělání si starostí o dané věci vám nikdy v ničem nepomohlo. Jen se nad tím zamyslete. Například pokud jste si dělali starosti kvůli nedostatku času a stresovali se kvůli činnostem, které jste měli stihnout do určitého termínu - pomohly vám nějak ty starosti v jejich dokončení? Ne, nepomohly. Nechme tedy starosti stranou. Nechme je už být, už jsme si je vyzkoušeli a nefungovalo to. Namísto toho si nyní dopřejme čas na odpočinek. Celý tento rok je napěchován tolika změnami! Změnami naší energie, našeho životního stylu, naší kariéry, našeho životního poslání a naší cesty. A tak si myslím, že je naprosto jasné, že si potřebujete odpočinout. Je třeba si znovu dobít baterie.
Tento týden je tedy vhodný na plánování dovolené do budoucna nebo nějakého výletu, ať už chcete jít někam relaxovat nebo jet někam na prázdniny. Ať už je to cokoli, toto je vhodný čas. A vaši andělé vám dají naprosto jasná znamení, kde je to pravé místo pro vás, protože andělé chtějí, abyste byli šťastní. Pamatujte, že tento život je o prožívání radosti, zábavy a štěstí. Nikdo, ani vy, se neupsal k životu plnému stresu. Nikdo z nás. Nenechte se svým egem přelstít. Tento týden se dívejte do budoucnosti, a to pozitivně. Dívejte se, jak relaxujete, jak si užíváte ten čas a prostor, který máte k dispozici. A nedělejte si žádné starosti ohledně prosince, k tomu se také dostaneme :D

Takže vás prosím: užijte si tento týden. Dopřejte si odpočinek, aby se pro vás život nestal až příliš vážným. Andělé nám vzkazují, že se nyní máme trochu pobavit a pohrát si. Bude to tedy týden zábavy a hry a já se na něj velmi těším!

Děkuji vám, že jste se podívali na výklad pro tento týden. Do příště se o sebe pěkně starejte a jako vždy připomínám, že všechny vaše sny se opravdu mohou splnit! :)

* * *

zdroj: http://youtu.be/NoDHsoVKRos
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.