neděle 24. srpna 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 25. do 31.8. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 25. do 31.srpna. Dokážete uvěřit tomu, že už nám končí srpen a míříme do září? Tento rok plyne tak rychle! A také doufám, že ho máte dobrý - že jste se nenechali chytit do energie a iluzí strachu, nebo jakéhokoli masového marketingu, který se s námi snaží manipulovat prostřednictvím strachu. Všechno je to jen iluze. Zůstaňme tedy soustředění ve svém nitru, s vědomím Boží lásky, kvůli které tu jsme a která se nám projevuje každý den. Protože máme své anděly, dokážeme setrvat na své cestě.
Když už mluvíme o andělech, chtěla bych dnes pracovat s právě vydanými novými Tarotovými kartami strážných andělů. Tento balíček karet je ještě nežnější než Andělské tarotové karty, protože já a Radleigh Valentine, s nímž jsme tyto karty společně vytvořili, jsme zjistili, že se stále ještě někteří lidé tarotu bojí, včetně Andělských tarotových karet. Tarotové karty strážných andělů tedy nejsou pro ty, kteří se rádi zabývají stíny života a pronikají rádi do stinných stránek tarotu. Je pro ty, kteří mají rádi něhu, laskavost a světlo. Ještě nikdy jsem s těmito kartami nepracovala - doslova jsem je právě dostala a otevřela, a tak je uvidíte teď poprvé. Jak vidíte, všechny jsou s obrázky viktoriánských andělů a v pastelových barvách, působí tedy velmi bezpečně a jsou velmi něžné, přestože také zohledňují těžkosti života. Je to 78 karet, tak jako v tradičním tarotu, ale všechny karty jsou jemné a něžné. V této sadě není nic děsivého ani znepokojujícího.
Zatímco karty míchám, prosím Boha o poselství pro nás všechny, o vedení, sílu a odvahu, aby nám pomohl dělat rozhodnutí, nebo s čímkoli, co máte na mysli. Dále žádám, aby nám dal tímto výkladem představu o tom, co nám následující týden nachystal. Jako vždy vytáhnu tři karty představující začátek, střed a konec týdne. Vytahuji karty, které se samy odkrývají, vybírám je podle Zákonu přitažlivosti.

Na začátku týdne budete asi hodně řešit peníze, ale pozitivní cestou. Je tu karta Čtyřka Hojnosti. Toto je karta, která vypovídá o vašem vlastním vnitřním inventáři vašeho vztahu k penězům a financím a udělat si jasno v tom, co je pro vás to pravé a co byste si ještě přáli vylepšit. Je třeba vzít to do svých rukou a převzít za své finance zodpovědnost. Můžete tedy udělat mnohé pozitivní změny!
Tato karta také může znamenat, že se vám dostane Božské pomoci, o kterou jste žádali v souvislosti se svými financemi, a také může znamenat peníze, které přijdou zničehonic odnikud, kdy se jedná o skutečný Božský dar. Nejčastěji však znamená, že k sobě máte být upřímní ohledně toho, jak vám to jde, být k sobě upřímní ohledně dluhů, své práce, kariéry a peněz. A i když to může být zprvu děsivé, podívat se čestně na to, co se děje, a přiznat si to, právě tím můžeme následně tyto věci napravit! Ať už je to náš milostný život, naše váha, zdraví nebo místo, kde žijeme, kariéra... Postavit se čelem k pravdě je prvním krokem k tomu, abychom prohlásili: "Víte co? Tohle chci změnit. Tohleto se mi líbí." O tom tedy bude začátek týdne. Vypadá to, že strávíme nějaký čas ve svých myšlenkách.

Když se dostáváme ke středu týdne, máme zde kartu Osmička Emocí. To je velmi zajímavé, protože přímo souvisí s předchozí kartou. Osmička Emocí vypovídá o vaší touze najít ve svém životě smysl. Je to o tom, že cítíte, že chcete něco lepšího. Vaše sny začnou vyplouvat na povrch a vy si je začnete připouštět. Opět je třeba se ke svým pocitům postavit čelem. Týká se to pravděpodobně vaší kariéry. Uvědomíte si, že chcete něco lepšího, že nechcete pracovat pouze pro peníze, ale také pro smysl, že nechcete jen tak nějakou práci, ale práci, která vám pomůže učinit tento svět lepším a za niž budete dostávat nazpět i peníze. Rozhodnete se, že chcete smysluplnou práci, za kterou budete dostávat smysluplné peníze. Prosím vás, toto jsou zcela realistické a uskutečnitelné sny! Nenechte nikoho, aby vám namluvil, že to nemůžete mít tak, jak chcete! Rozhodně můžete! Protože čím raději nějakou práci děláte, tím jste v ní úspěšnější! Takovou prací totiž trávíte více času, dáváte do ní více nadšení i energie, prostě proto, že ji milujete.

Podívejme se na víkend... Tady máme opět hojnost a tentokrát je to Pětka Hojnosti. Toto je karta sdílení. Může to znamenat něco podobného jako kdysi v náboženské tradici desátek, kdy lidé dávali desetinu svých peněz místnímu kostelu. Znamená to však také mnohem více. Jedna z věcí, o nichž to vypovídá, je ta, že k vám hojnost začne proudit až tehdy, když začnete sami dávat. Pokud se k tomu tedy cítíte vedeni - nedávejte prosím "z hlavy", vždy dávejte pouze od srdce a na základě vnitřního vedení - pomozte někomu tento víkend. Nedělejte to proto, abyste za to něco dostali. Ale stane se to. Stejně tak to funguje se vším ostatním, co potřebujete. Například když chcete nový nábytek - vyhoďte ten starý, nepotřebujete ho. Pokud potřebujete nové oblečení, darujte to staré. Pokud potřebujete více času, darujte svůj čas. Pokud potřebujete peníze, darujte peníze.
Jedna žena, které jsem dělala výklad, se se mnou podělila o úžasný příběh na rádiu. Řekla mi, že přišla o práci a zůstaly jí pouhé dva dolary. Cítila se však vedena k tomu, aby jeden dolar věnovala - to znamená polovinu svých peněz. Napsala mi pak, že to udělala - a že od té doby již nikdy neměla problémy s penězi. Že se tím opravdu dostala na správnou cestu. Byl to pro ni velký risk a chtělo to velkou odvahu. Ale víte, někdy je právě ten skok víry tím, co nám pomůže vše zhmotnit.

Co si přejete vy? Co vám leží na srdci? Co si přejete zlepšit? To jsou otázky, o nichž budeme tento týden meditovat. A samozřejmě, v duchovní pravdě je již teď vše Božsky dokonalé a není třeba o nic usilovat. Jste Božími svatými a bohatými dětmi a všechny vaše potřeby jsou naplňovány. Dostává se nám veškeré podpory, kterou potřebujeme pro své životní poslání, protože Nebesa nám chtějí se vším pomáhat.

Mé modlitby jsou s vámi. Mějte nádherný týden! Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání, a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=vu8hvBRds-0
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.