pondělí 25. srpna 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 25. do 31.8. 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a vítám vás u duchovního vedení pro tento týden. Pro tento týden nám andělé vzkazují, že o sobě máme přestat pochybovat. Nezní to skvěle? Znamená to, že se máme vzdát svých strachů o to, co si o nás ostatní lidé pomyslí, protože tím se velmi zlepší naše schopnost se dobře rozhodovat. Uvnitř vás leží úžasný dar, který se jmenuje intuice. A tak už víte, která cesta je pro vás ta nejlepší. Je to něco zcela unikátního pro vás. Uvědomte si prosím, že to, jací jste, je přesně to, jací máte být! Nemusíte se tedy snažit někam zapadnout nebo být někým jiným, abyste zapadli do davu, nic takového! Chtěl bych, abyste byli přesně tím, kým máte být. To znamená i to, že je třeba někdy odejít z určitých situací, abychom zůstali v integritě, abychom mohli být sami sebou, svým pravým já. Jde o to zůstat věrní svým vlastním přesvědčením, svému životnímu poslání a celému svému životu. Chtěl bych vás tedy pro tento týden požádat - a cítím s námi archanděla Michaela, k němuž se můžeme posléze pomodlit - abyste se přestali bát a hnuli se kupředu se sebedůvěrou. S vírou, že vedení, kterého se nám dostalo, je pro nás přesně to pravé, právě v tomto okamžiku. A že také máte všechny potřebné prostředky, které k dosažení svých snů potřebujete :P 

Pojďme se teď společně pomodlit k archandělu Michaelovi. Zhluboka se nadechněme... a vydechněme. Udělejte to několikrát. Dovolte si se uvolnit a přijímat léčivou energii andělů.
"Archanděli Michaeli, prosím tě, abys nám pomohl propustit všechny formy strachu. Pomoz nám plně přijmout svou sebedůvěru a svou jedinečnost, s vědomím, že rozdíly, které vidíme mezi námi a druhými lidmi, neznamenají nutně něco negativního. Že jsou to prostě jedinečné dary, které představují krásu naší duše. Děkujeme ti, archanděli Michaeli."

Michael má pro nás ještě další poselství. Říká: "Drazí, jste momentálně přesně takoví, jací být máte. A každá myšlenka, každý pocit, každá vize, i vše, co slyšíte, to všechno je pro vás důležité. Druzí lidé si toho všímat nemusí. Ale pro vás je to důležité, protože vaše duše uzavřela smlouvu na tento život, že se těmto tématům bude vášnivě věnovat. Neignorujte je tedy prosím. Neptejte se svých přátel nebo rodiny, jestli je v pořádku následovat určitý cíl. Namísto toho naslouchejte svému srdci, své duši, a samozřejmě také svým andělům. Vždy budete vědět, která cesta je pro vás ta nejlepší. Vždy to tak bylo a vždy to tak bude. Je to cesta nejmenšího odporu. Vězte, že nemusíte na nic vyvíjet nátlak. Nemusíte vstupovat do složitých a děsivých situací. Namísto toho vstupte na cestu štěstí a míru."

Ještě párkrát se zhluboka nadechněte a vydechněte... buďte uvolnění... a naslouchejte tomu, co vám archanděl Michael právě sdělil: že JSTE dokonalí právě takoví, jací jste.

Andělé mi ukazují vizi květiny telopey, jejíž energie přímo ukazuje vystoupení vpřed namísto snahy zapadnout. Znázorňuje krásu, kterou lze vidět z velké dálky. Je to nádherná červená květina rostoucí v temném zeleném lese, kde si jí můžete okamžitě všimnout, okamžitě ji uvidíte. A nezačnete si říkat: "To sem nepatří, co to tady dělá, když je to jiné než zbytek, co to má znamenat?" Naopak, když to uvidíte, tak si řeknete: "Páni, není to úžasné?" A stejně tak se i lidé budou dívat na vás. Nechte tedy odejít všechny své pochybnosti o sobě, vzdejte se svého strachu a přijměte toho, kým máte právě teď být. Čeká nás tedy mocný týden!

Ještě vytáhnu jednu kartu Květové terapie pro tento týden a je to karta Důvěra s květem karafiátu. Znamená to, že máte věřit v sebe, věřit svým vlastním úsudkům. Nemusíte se ptát svých přátel nebo své rodiny na jejich názor. Tento týden je celý o vás. Naslouchejte tomu, co vám říká vaše srdce a vaše duše a následujte to.

Posílám vám mnoho lásky, mnoho vděčnosti a vím, že tento týden ohromně posílí každého z nás. Bude to skvělé!
Prosím, dobře se o sebe starejte a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://youtu.be/t2mL13ZC5A8
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.