středa 13. srpna 2014

Promluva Doreen Virtue na rádiu Hay House ze dne 13.8. 2014

Srdečně vás vítám! A objímám vás. Protože je nyní všechno tak intenzivní! I já jsem jedním z vysoce citlivých lidí a cítím, že všechny naše vjemy a pocity mohou být pro nás v této době až přetěžující, protože se toho tolik děje! Máme tu tedy nyní naše týdenní setkání, kde se můžeme spojit a vzájemně podpořit, porozumět si a být pochopeni, a navzájem si posílat utěšující, léčivou energii, což je velmi důležité. Je to jako jít zpátky na Nebesa na jednu hodinu. V tomto čase se spojujeme se všemi ostatními pozemskými anděly, kteří vysílání poslouchají, a pro mě to mnoho znamená.

Pojďme se nyní pobavit o tom, co se děje. Když jsme k vám hovořila minulý týden, mířily k nám na Havaj dva hurikány, jak jste možná slyšeli už při výkladu karet na tento týden. Bylo to velmi silné. Všichni utíkali do obchodů a nakupovali zásoby, fotili, jak ustupuje voda, obecně tu vládla trochu panika. Ale nikdy nevíte, jak bouře udeří, obzvláště na Havaji, kde většinu zásob dovážejí lodě, které při špatném počasí nepřiplouvají. Mnozí z nás tedy proto byli soběstační a plánovali dopředu. Ovšem vaše modlitby za tuto situaci byly tak silné, tak mocné, sama jsem je cítila, velmi napomohly omezit škody, které by tu jinak byly napáchány. Přátelé na Velkém ostrově přišli o vedení elektřiny, takže jim posíláme svou lásku a podporu, ale také děkujeme za to, že se nestalo nic víc a nedošlo k žádným zraněním. Děkujeme, Bože.

Je to tedy velmi silný čas. A může to být až příliš pro ty, kteří jsou velmi citliví a kteří nemají vytvořený systém vzájemné podpory, který by jim pomohl zůstat vycentrovaní ve svém středu. Chtěla bych, abychom všechny tyto prožitky vzali jako součást našeho životního poslání. Využijte svých emocí a soustřeďte je. Například pokud chcete napomoci předejít sebevraždám nebo drogovým závislostem, nebo pomoci lidem projít si obdobím žalu, využijte své emoce k tomu, abyste napomohli světu stát se lepším místem. Samozřejmě se tyto emoce objevují, když jsme v lidském těle a máme lidské cítění, ale přesto se můžeme jejich prostřednictvím naladit a spojit. Je to jako bychom vytvořili vodní vlnu, kterou tlačíme kupředu. I všechno mé psaní a knihy byly motivovány silnými emocemi, které jsem cítila, a tím se projevily i ve vnějším světě. A totéž bych chtěla od vás – abyste prostřednictvím svého umění, vyučování, psaní nebo aktivistické činy, dovolili svým emocím vás vést a pomáhat světu. A to se vám také podaří. Právě proto jsme tady. Pokud vás něco rozčiluje, znamená to, že je to součástí vašeho životního poslání. Znamená to, že se jedná o problém, se kterým můžete pomoci, protože pro to cítíte vášeň.

Cítím, že jsou tu s námi lidé, kteří mají pocit, že plavou, ať už finančně nebo jinak, cítí se zaseknutí a neví, kudy jít, a také nyní vládne velká nerozhodnost. Andělé mi říkají, abych vás upozornila, že nyní není čas dělat rozhodnutí tím, že se do nich budete tlačit. Namísto toho věnujte svou energii tomu, abyste se s odpověďmi spojili. Vaši andělé vás vedou a vidím s vámi také milovaného Ježíše, který vám pomáhá se léčit v oblasti citové i fyzické, a také zesílit. Máte k tomu všechny potřebné prostředky a víte o nich. Je to dobrá péče o sebe samé. Detoxikujte se, prosím. Nemyslím tím pouze drogy a alkohol, ale také stravování. Například lepek mnohým z nás způsobuje těžké problémy a dohání nás k šílenství. Je nám z něho špatně. Stejně tak i geneticky upravené potraviny a potraviny neorganické mohou některým z nás způsobit i skutečné zdravotní problémy, které nás fyzicky i citově ničí. Proto, pokud máte pocit, že se nemůžete hnout kupředu, dobře se podívejte na svůj jídelníček. 


Pokud nemáte dost motivace, požádejte o ni! Ať už potřebujete cokoli, žádejte o to! Na nic nečekejte. Když o pomoc nepožádáte, andělé nemohou zasáhnout do vaší svobodné vůle.

Jak jste již slyšeli v mém týdenním výkladu karet, hlavním tématem pro tento týden je propouštění všeho, co vám již neslouží. Opravdu je to o propouštění starého a vítání nového. Setkala jsem se s pár lidmi, kteří to špatně pochopili a mysleli si, že se snad mají zbavovat starých lidí, to prosím vás ne – to to opravdu neznamená. Znamená to propustit všechno, co je pro vás a váš život staré, to, co vám již neslouží. Štěstí, mír, radost nebo zdraví svůj účel plní, a tak, když je třeba něco propustit, je to vždy něco škodlivého.

Udělejme si na to nyní meditaci.

* * *

MEDITACE

Máme tady archanděla Michaela. Jak víte, není ničím omezený, je holografický, což znamená, že může být s každým zároveň a každý s ním může mít individuální zážitek. Také nikoho nesoudí. Pokud soudíte sami sebe, nepromítejte si to prosím na anděly ani na Boha, protože oni vás nesoudí. Chtějí pro vás jen to nejlepší. Vždy vycházejí z lásky.
Archanděl Michael nyní pozvedává svůj velký světelný meč, protože vám chce pomoci se oprostit ode všeho škodlivého ve vašem životě – což znamená právě všechno to staré.
I když se bojíte nechat to jít, i když nemáte ponětí, čím to bude nahrazeno, je důležité se od toho odpoutat. Odpoutejte se od toho, co vám škodí.
Cítím, jak se někteří nemohou dočkat, až to udělají, vidím ženu, která mává rukama a volá: „Pojď, Michaeli, do toho, do toho!“

Archanděli Michaeli, s tvým nádherným a léčivým světelným mečem,

žádáme tě z naší svobodné vůle, abys nám pomohl se odpoutat a osvobodit od starých a únavných škodlivin v našich životech. 
Pomoz nám prosím propustit všechny škodlivé vztahy. Buď ať se uzdraví a nebo ať odejdou. 
Pomoz nám propustit negativní vztah k penězům, vše, co je při zacházení s penězi nezodpovědné. 
Propouštíme také všechny škodliviny z našeho jídelníčku. Vzdáváme se všech nezdravých chutí i potřeby užívat návykové látky a alkohol. To vše s výdechem…. (výdech)… necháváme jít.  Protože alkohol ani drogy nám nikdy nepřinesou skutečnou zábavu, když nám přitom ubližují. Michaeli, přeruš prosím všechna pouta, která jsme si vytvořili k látkám, které jsou pro nás škodlivé a ubližují nám. 
Propouštíme také všechno, co negativně ovlivňuje naše sebevědomí. Všechno, do čeho jsme zabředli a kvůli čemu máme pocity viny. Přeruš prosím pouta, která jsme si k tomu vytvořili. 
Rovněž přeruš naše pouta k přebytečné váze, kterou možná máme kvůli potřebě ochrany. Nechť postupně vymizí a my přirozeně a zdravým způsobem zhubneme. 
I pouta ke všemu ostatnímu, co vás ještě napadne, například škodlivé zaměstnání, místo vašeho bydlení, kde se necítíte bezpečně nebo pohodlně, přerušme. Neznamená to, že byste museli z dané situace hned odcházet, ale že propouštíte její škodlivé části a dovolíte Božské nekonečné moudrosti, aby zasáhla a rozhodla, zda se dá situace uzdravit a nebo zda potřebuje nahradit.

Nechte to jít.

Vydechněte… uvolněte své bříško… uvolněte své čelisti… a nechte to všechno jít.

Nemusíte se teď rozhodovat.

Posíláme vám své modlitby, i všem, na kterých vám záleží.

Amen.

Nádhera. Staniž se.

Jsem na vás velmi pyšná, že máte odvahu projít duchovním léčením jako je toto. Jsem na vás velmi pyšná, že jste se postavili čelem k problémům ega a svému strachu. Jak víte, mnozí lidé se této stránce sebe samých postavit nechtějí a zakrývají ji tím, že zůstávají zaneprázdnění, pod vlivem návykových látek, nebo si v životě vytvářejí dramata. Chtěla bych vám tedy potřást rukou za to, že jste dostatečně pokorní na to, abyste si nechali Bohem pomáhat. Protože přesně o tom to je – o pokoře. Neznamená to se ponížit, ale otevřít se přijímání pomoci. Je to jedna z důležitých schopností pro celý zbytek vašeho života, protože když jste otevření přijímání pomoci, otevíráte se tím také odpovědím na vaše modlitby. Jste otevřeni přijmout hojnost, přátelství, lásku, příležitosti, uznání…

Požádejme archanděla Michaela, aby přerušil všechna naše pouta ke strachu z přijímání a k potřebě všechno ovládat a kontrolovat, která vždy vychází z ega. Ego chce všechno kontrolovat, a pak jste přirozeně frustrovaní, protože nikdy nemůžete mít všechno pod kontrolou.

Posílám vám mnoho lásky a andělských požehnání.

* * *

zdroj: hayhouseradio.com
překlad z odposlechu: Magda Techetová 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.