úterý 19. srpna 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 18. do 24.8. 2014

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden. Pro tento týden vám andělé chtějí připomenout, že život je plný voleb. Když se rozhlédneme po světě, tak každý zážitek, který prožíváme, je něco, co jsme si vědomě či nevědomě přitáhli. Protože každá jediná myšlenka, kterou máte, a každý jediný krok, který učiníte, dává podobu a tvar vaší realitě. Vytvářejí svět, ve kterém žijete. Pokud je to tedy o volbě a o tom, že si sami vybíráme svou budoucnost, proč si někteří lidé vybírají špatné věci? Nemyslím si, že by si kdokoli z nás záměrně vybíral negativní zážitky, ale pokud v negativitě uvízneme, v onom nevědomém negativním stavu bytí, zapomínáme na to, že máme na výběr a že to nemusíme zažívat. Můžeme tedy soudit své přátele nebo členy rodiny za to, že procházejí těžkostmi, které by vůbec mít nemuseli, nebo když vidíte lidi ve svém životě, kteří si neustále dokola přitahují tytéž nešťastné a nezdravé situace. Nemusí to tak být. Oni však nevidí jinou možnost. Vidí jen to, co nechtějí, a dělají to, co jim nechtěné věci nadále přitahuje do jejich života. My však víme, že život je plný voleb. A andělé nám to pro tento týden chtějí připomenout. Říkají, že pokud se ve vašem životě dějí věci, které se vám nelíbí, věci, které jsou pro vás těžké, složité a bolestivé, máte možnost to změnit. Máte na výběr. Máte ve svém vědomí moc změnit tuto realitu. A to velmi silný dar a požehnání, které jsme dostali od našeho Stvořitele. V první řadě je však třeba si pamatovat svou možnost volby. Když tedy zjistíme, že se nám něco, co prožíváme, nelíbí, je třeba se rozhodnout pro něco jiného. Rozhodneme se přitáhnout si jiný zážitek - něco, co opravdu chci, něco, co si opravdu užiji - a to si přitáhnout do svého života. Rozhodnout se, že tohle bude součástí mé budoucnosti. Andělé tedy chtějí, abychom si všímali v každém okamžiku svého dne, že se nám nabízejí možnosti volby. Vybereme si lásku nebo si vybereme strach? 

Pojďme se podívat na karty Květové terapie, co nám k tomu řeknou. Máme tady kartu Vyrovnaná přátelství. To znamená, že se máme podívat na lidi ve svém životě a uvědomit si, že někteří z nich už možná splnili svůj účel v našem životě. Jak se říká - lidé do našeho života přicházejí buď pro nějaký důvod, na nějaké období a nebo na celý život. Chtěl bych, abyste si tento týden udělali čas a podívali se, jak na tom jste se svými vztahy. Jsou vyrovnaná svým sdílením a dáváním a přijímáním, a nebo se staly spíše jednostrannými? Pokud je to tak, řekněte svým andělům: "Pokud je šance zachránit tento vztah, prosím, pomozte mi ho zachránit." Ale pokud ta šance není a vy v něm nadále setrváváte, pak této osobě umožňujete, aby byla nadále uvíznutá v tomto nezdravém a nevyrovnaném stavu bytí. Může pro ně tedy být velkým požehnáním, když se rozhodnete ustoupit do pozadí. Upřímně věřím, že naši andělé se o to postarají u nás všech a že nás jemně a snadno povedou krok za krokem po této cestě. 

Celý tento týden je o možnostech volby a o tom, že si to budeme uvědomovat. Jsme schopni vybrat si mezi láskou a strachem. Udělejte si v tomto týdnu inventář svých vztahů a rozeznejte, jak mezi vámi a druhými lidmi probíhá vzájemná výměna. Protože vaši andělé chtějí, aby o vás bylo dobře postaráno. Pamatujte, že nikdo z nás se neupsal k tomu, aby tady celý život jen protrpěl. Je celý o radosti, lásce a růstu. A pokud tyto věci nezažíváte, pak vám budou chybět. Potřebujeme změnit směr, abychom se opět dostali na správnou cestu. 

Posílám vám mnoho andělských požehnání, mnoho a mnoho lásky, a těším se na vás zase příští týden. Do té doby se o sebe pěkně starejte a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://youtu.be/htHx_pgAA3k
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.