úterý 9. září 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 8. do 14.9. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 8. do 14.září. Jsem tady s našimi přáteli na Kurzu certifikovaných vykladačů andělských karet v anglickém Londýně! Máme tady tak úžasnou energii! Jsem zcela od srdce ráda, že tu spolu všichni můžeme být na tomto mém posledním řetězci seminářů, po němž odcházím do důchodu.
Tak jako každý týden nyní zamícháme karty, a to se záměrem, aby pomohly každému, kdo sleduje toto video. Připojte se tedy ke mně ve svých modlitbách, aby tento výklad pomohl každému a dal mu potřebné vedení a požehnání. Jednu kartu vytáhnu pro pondělí a úterý, druhou pro středu a čtvrtek, a zde ještě třetí pro konec týdne. S vykládacími kartami nemůžete nikdy udělat chybu, neboť pracují na základě Zákonu přitažlivosti.

Když se podíváme na začátek týdne, je tu Páže Vody. Vypadá to, že do vašeho života vstoupí někdo nový! Může to být někdo, kdo souvisí s romantickou oblastí, neboť tato karta se týká citů. Může to být však také jiná významná osoba, která může do vašeho života vnést štěstí. Mohl by to být i duchovní učitel nebo partner, který vám pomůže v kariéře. Každopádně však do vašeho života přichází někdo velmi citlivý a vnímavý, který je v souladu s vašimi potřebami a vaší energií. Na začátku týdne tedy buďte otevřeni někomu novému. Může to znamenat, že se nemáte bát zvednout hlavu, říct "Ahoj!", představit se, a být těmi, kdo konverzaci zahájí. V tomto opravdu důvěřujte svým pocitům. Vaše pocity vám řeknou, zda je to osoba, s níž je dobré se spojit.

Ve středu týdne... zajímavé, další karta vody - Desítka Vody. Vychází nám tu velmi silně rodina. Je to velmi šťastné rodinné poselství. Andělé mi říkají, že dojde k vyléčení některých vašich rodinných nedorozumění, a říkají, že tím začne něco nového. Možná vše uvidíte z nové perspektivy, nebo se dostaví "Aha!"-moment, a pokud jste vykonali nějakou duchovní práci jako např. modlitby nebo odpouštění, naleznete jejím prostřednictvím nové způsoby, jak se vypořádávat s rodinnými záležitostmi, tak aby pro vás byly míruplné. Máme tu tedy velmi citový týden, avšak z pozitivního hlediska.

A když se dostáváme ke konci týdne, vychází nám tu Král Země! Tato karta znamená úspěch. Rovněž může znamenat nějakou osobu, která vám přijde pomoci, například s financemi, nebo vám dodá odvahu a podporu nějakým způsobem. Může to ovšem znamenat i to, že vy sami jste Králem Země, bez ohledu na vaše pohlaví. Znamená to, že vy sami máte vzít věci do svých rukou a věřit si, být vášniví, a být vůdci.

Jaký ohromný týden! Rozhodně se během něj budete věnovat léčení svého nitra, léčení své úzkosti ze společnosti, sebrání odvahy k tomu, abyste si promluvili s lidmi a spojili se s nimi, mít odvahu k uzdravení všeho, co vás a vaši rodinu rozděluje a nastolit mír, a spolu s tím se k vám také dostaví úspěch. Jsou v něm krásně vyrovnány vnitřní i vnější záležitosti.
Andělé mi také říkají, že věci, které se odehrávají ve světě a které nejsou míruplné, jsou jako tornádo, do jehož středu se máme postavit. Znamená to, že ano, že nám záleží na tom, co se děje, ale nemůžeme tomu dovolit, aby nás to strhlo z naší cesty. Potřebujeme zůstat soustředění v míru, protože takový je náš životní úděl. Kvůli tomu jsme sem přišli, abychom to ostatní učili. A vy to rozhodně dokážete!

Posílám vám mnoho a mnoho lásky společně s našimi přáteli tady v Londýně! Mějte nádherný týden! Alooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xJmJiwRIcwA
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.