úterý 9. září 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 8. do 14.9. 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Pojďme se tedy podívat na to, o co se s námi chtějí květiny a také naši andělé podělit pro tento týden. Pamatujte si, že vykládací karty nám nikdy nedávají všechny odpovědi. Jsou pro nás jen jakýmsi lehkým navedením správným směrem. Dále nám už pomáhají naši andělé. 
Pro tento týden vytáhneme dvě karty. Je dosti výjimečné, že vybírám dvě karty, protože pokud už nějakou dobu sledujete mé výklady, tak asi víte, že mi obvykle ani nezbývá čas na dvě karty. Pojďme se tedy podívat, co se stane! :)

První kartou je Trpělivost. Tato karta nám říká, že všechno, za co jsme se modlili, BYLO vyslyšeno. A tak vězte, že vás vaši andělé i Bůh vyslyšeli a že vám naslouchají. Ale někdy věci prostě potřebují ke svému zhmotnění nějaký čas. Toto je obrovský vesmír, jehož jsme součástí. A k tomu, aby se naplnila nějaká vaše specifická potřeba, musejí andělé a Bůh nejprve přeorganizovat všechny věci a okolnosti jinak, aby k tomu mohlo dojít. Vyžaduje to prostě čas. Je to celý řetězec událostí, které se musejí stát. Ani na okamžik si nemyslete, že by vás andělé ignorovali. Vyslyšeli každou vaši modlitbu, kterou jste k nim vyslali.
Jak možná víte, o pomoc si můžeme říct dvěma různými způsoby. Prvním z nich je říct: "Prosím, pomozte mi s......" Prosím, pomozte mi s mým léčením, pomozte mi s mou prací... Může to být cokoli.
Druhým způsobem je afirmativní modlitba, kdy říkáte: "Děkuji vám za to, že mi posíláte léčivou energii. Děkuji vám za pomoc s mou prací." Zkrátka mluvíte, jako by se to už stalo. A mimochodem, z některých výzkumů, které byly v oblasti modliteb uskutečněny, vyplynulo, že tyto afirmativní modlitby, kdy děláte, jako by se to už všechno stalo, mají o něco vyšší úspěšnost. Může to tedy tento týden vyzkoušet.

Druhou kartou pro tento týden je Dopřejte si čas pro sebe. Je zajímavé, že tu máme dvě takové karty, jednu o trpělivost a druhou o čase pro sebe. To znamená, že máte prostě trochu zpomalit. Uběhli jste stovky mil a stále se snažíte mít všechno hotové, a stresujete se, protože ne všechno vypadá, že jde podle plánu. Andělé říkají, že máte tento týden odpočívat a dopřát si čas na dobití baterií a věřit, že všechno se odehraje Božsky dokonalým způsobem. Pamatujte, že když si myslíte, že věci nejdou tak, jak si myslíte, že by měly, tak jdou tak, jak si ONI myslí, že by měly. A já vím, že mají mnohem lepší plán, než by kdokoli včetně mě dokázal vymyslet. A tak vždy věřím Bohu a andělům, že vědí, co dělají. Dobře? ;)

Tento týden se tedy prostě odevzdejte celému tomu procesu. Odpočívejte a vězte, že všechno se děje přesně tak, jak má.

Posílám vám mnoho lásky a andělských požehnání. Těším se na vás příští týden u dalšího duchovního poselství a do té doby se o sebe pěkně starejte a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=Lsng7DKoHG0&
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.