pondělí 1. září 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 1. do 7.9. 2014

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden. Právě teď se chystám na cestu okolo světa. Odlétám do Londýna, pak do Zurichu, New Yorku a pak ještě na Maui, než se dostanu zpátky domů. Dostal jsem šanci na těchto cestách po Evropě a USA následovat Doreen Virtue a mé dobré přátele Michaela Virtuea a Radleighe Valetinea. Budu tedy pryč celý měsíc! A nemám absolutně tušení, jak si mám s sebou zabalit věci na celý měsíc :D Každopádně udělám to nejlepší, co budu moci, abych s vámi zůstal spojen prostřednictvím facebooku, ať už budu kdekoli a ať se bude dít cokoli. Rozhodl jsem se tedy natočit duchovní vedení na následující týdny už předem. Zkrátka jsem se zeptal andělů, co přesně potřebujeme vědět pro určitý konkrétní týden. V daný čas se pak s vámi o tyto zprávy podělím. 
Pojďme se tedy podívat, co nás čeká tento týden. Nejprve zamíchám své karty Květové terapie, a pak se podíváme, co nám na tento týden vyjde.

Je tu karta rudé růže s názvem Otevřete své srdce. Tato karta říká, že vaše schopnost zažívat větší lásku spočívá ve vašem otevřeném srdci. A že všechny bloky a zranění z minulosti budou vyléčeny a díky tomu bude naplněna vaše největší vášeň, kterou hledáte. Celý tento týden bude tedy o vašem opětovném spojení s věcmi, které milujete! Se všemi věcmi, které rádi děláte... se všemi zálibami, zájmy a vášněmi, které dosud zůstávaly utlačené v pozadí. Možná byl váš život dosud až příliš zaneprázdněný. Nyní však nastal čas znovu své nadšení a vášeň probudit. Všimnete si pak jedné věci: když strávíte kvalitní čas aktivitami, které milujete, všechno se vám bude zdát snazší. Dokonce i fyzická bolest a těžkosti se rozpustí. 

Andělé mi vždy říkali, že cokoli, co vychází z pozice lásky, je léčivé. Takže pokud během tohoto týdne budete potřebovat nějaké léčení, pamatujte, že ta informace, ta energie, kterou k tomu potřebujete, leží ve vašem srdci, které je třeba otevřít. Když otevřete stavidla vší té lásce, bude k vám léčivá energie bez problémů proudit. Tento týden si tedy udělejte čas na inventář a zeptejte se sami sebe: "Které věci, které si nejvíce užívám, bych mohl/a udělat?" Pak se také naopak podívejme na věci, které děláme neradi - jako například balení zavazadel :P - a nechte si s těmito věcmi pomoci. Nemusíte dělat všechno sami! Pokud před vámi tedy leží nějaká činnost, kterou neradi děláte, najděte někoho, kdo je dělá rád a požádejte ho o pomoc. I to je součást míru a je to jednoduchý způsob údržby. Není to jen o tom, dělat všechno, co dělat musíte, ale spíše o tom, více se zaměřit na věci, které milujete, a více se jim věnovat. Tento týden se tedy věnujme tomu, co rádi děláme, hrajme si a bavme se, otevřeme své srdce a dovolme léčení, aby se událo.

Těším se na vás zase příští týden při dalším duchovním vedení! Do té doby se o sebe pěkně starejte a pamatujte, že všechny vaše sny se opravdu mohou splnit!

* * *

zdroj: http://youtu.be/Eio9x66zYug
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.