neděle 14. září 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 15. do 21.9. 2014

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden. V tomto týdnu budu v New Yorku na kurzu I Can Do It! (Já to dokážu!) a velmi se na to těším, neboť budu sdílet pódium s Doreen Virtue a bude to určitě úžasné! Pojďme se však nyní podívat na to, co nám chtějí květinové karty říci pro tento týden a jaké vedení pro nás mají.

Tuto kartu miluji. Vždy jsem moc rád, když nám vyjde žlutá lilie. Léčení financí. Juhů! Když se na tuto kartu podíváme, je to jako velký magnet pro hojnost a finance ve vašem životě! Mějme na paměti, že materiální věci nejsou tím, co nás dělá šťastnými. A všimněte si, že když se soustředíte na peníze, tak všechno jako by se začalo zhoršovat. Dívejte se na své peníze jako na malé štěňátko nebo koťátko. Prostě se uvolněte a dovolte této energii, aby k vám přišla. Když ji budete pronásledovat a snažit se ji dostat, bude před vámi utíkat a jen těžko ji dostanete. A když se jí držíte až příliš pevně, také to není dobré. Andělé mi vždy říkají, že když jde o peníze, je třeba věřit, že přijdou.
Také mi později vnukli jednu vizi, a to tu, že na našich účtech je více než dostatek peněz na všechno, co potřebujeme. Ale možná, že než jdete nakoupit nebo než něco koupíte, podíváte se na částku, která tam je, a řeknete si: "No, takže dnes mohu utratit pouze tolik a tolik peněz." A andělé říkají, že právě tímhle si přímo omezujete své bohatství a rovněž tím omezujete svou schopnost přijímat. A pak jsou tu jiní lidé, kteří ani na okamžik nepomyslí, že by peníze neměli. Tato energie a tento přístup se jim pak stává skutečností. Samozřejmě neříkám, abyste se svými penězi zacházeli nerozumně a rozhazovali za všechno možné, co vás napadne. Říkám jen, abyste se na peníze tolik nesoustřeďovali. Namísto toho jim dovolte, aby k vám přicházely. Dovolte hojnosti, aby vstupovala do vašeho života i nečekanými způsoby!

Oblíbil jsem si jednu věc, kterou mi andělé řekli: "Nikdy se nedívej na svůj týdenní obnos s tím, že "jen tolik budeš mít každý týden". Neříkej si, že když máš na tento týden 100 dolarů, tak budeš mít na každý týden jen 100 dolarů. Místo toho se na ně dívej jako na odrazový můstek. Ber je jako minimum, které máš tento týden." Pak můžete dostat hojnost i jinými, překvapivými způsoby! Půjdete do obchodu a zjistíte, že věc, kterou jste chtěli koupit, je zrovna ve výprodeji a se slevou. Je to přesně to, co chcete, akorát za vás už Vesmír část účtu zaplatil! Existuje tedy mnoho a mnoho způsobů, jakými nám Vesmír posílá hojnost. A žlutá lilie nám to tento týden pomůže připomínat. Máte-li problémy s penězi, používejte fotku žluté lilie jako pozadí na ploše v počítači nebo v mobilu. A tak pokaždé, když se na ni podíváte, budete přitahovat hojnost.

Jak úžasný týden nás čeká! Je tu nová a vzrušující šťastná energie, která se dostaví, když se zbavíme břemena finančního stresu. Děkujeme vám andělé! Doufám, že se vám tento výklad líbil, a těším se na vás zase příští týden. Pamatujte si, že všechny vaše sny se opravdu mohou splnit!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=SfSmtdZfc00
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.