úterý 9. září 2014

Výklad tarotových karet strážných andělů pro zářijové období 2014

Milí přátelé, 
dnes mi přišly ze zahraničí nově vydané Tarotové karty strážných andělů od Doreen Virtue a Radleigho Valentinea, a přišlo mi ideální vyzkoušet je napoprvé pro výklad pro nás všechny na toto dočasné období Karty jsou opravdu nádherné a něžné, přestože si zachovávají své původní významy jako v klasických tarotových kartách

* * *

1. DUCHOVNÍ UČITEL
Tato karta nám říká, že máme nyní trávit čas v tichosti, o samotě, tím, že se budeme zabývat sami sebou a svým nitrem. Vypovídá o tom, že je třeba hledat odpovědi v sobě samých, namísto neustálého rozebírání vnějších okolností. Může také znamenat nějakého moudrého rádce, který nám pomůže, když si sami nevíme rady. Naopak může vybízet nás, abychom se do této role postavili a stali se rádci, ať už profesionálně, nebo příležitostně.

2. NAPLŇTE SI SVÉ SNY
Tato karta vypovídá o tom, že věci, které jsme si přáli, se již naplňují, a že pokud se budeme řídit svým srdcem a vnitřním vedením (skrze které nás vedou i naši andělé), bude pro nás cesta snazší a vše se zjednoduší. Je však třeba, abychom tomu všemu napomohli tím, že budeme optimističtí, že si budeme všímat všeho dobrého - i maličkostí - co dostáváme a co máme již teď, a budeme vděční a radostní. Energie frustrace nás nikam neposune, pouze nás blokuje a posiluje nežádoucí okolnosti. Rozhodněme se tedy změnit svůj přístup k dané situaci a následujme vedení, které cítíme jako to pravé.

3. SEDMIČKA ČINU
Zde jsme vybízeni k tomu, abychom se postavili sami za sebe a svá přesvědčení. Může naznačovat například to, že jsme někým napadáni či omezováni a že si to nemáme nechat líbit. Může také znamenat nějakou výzvu od života obecně, v jakékoli formě. Rovněž nám říká, že je dobré promyslet každou situaci, protože ne vždy stojí za to pouštět se do boje. V tomto nám karta radí naslouchat své vlastní vnitřní moudrosti, která nám jasně řekne, zda se máme postavit do této pozice síly, a nebo se naopak od situace láskyplně odpoutat. Požádejme své anděly o povzbuzení a vedení a nedovolme svým strachům, aby nás odváděly od cesty, kterou cítíme jako správnou.
Karta rovněž doporučuje podívat se na situaci s odstupem a popřemýšlet nad tím, zda se jedná skutečně o problém druhých lidí a nebo zda nám tato situace zrcadlí nějaký náš vlastní vnitřní problém. V takovém případě nám situace nabízí příležitost osvobodit se od starých osobních konfliktů, které nás dosud brzdily.

Vypadá to tedy opravdu krásně a působí to na mě, jako bychom se hodně podceňovali. Pokud prožíváte nějakou situaci, ve které se cítíte jako oběť, ať už někoho jiného nebo vnějších okolností, obraťte se sami do sebe, zkoumejte své nitro, své myšlenky i pocity, udělejte si v sobě pořádek, a pak změňte svůj přístup tak, jak uznáte za nejlepší. Buďte optimističtí a věřte. Vaše sny se plní, ale je třeba je v tom podporovat svou vírou a vděčností, nikoli se nechat odradit pocity frustrace a nedůvěry. I když se můžeme setkat s nesouhlasem, neuznáním nebo něčím nepříjemným, karty jasně říkají, že máme všechno potřebné k tomu, abychom se tomu postavili a všechno zvládli. Není se čeho bát.

Hodně štěstí, klidu mysli a síly nám všem :)

- Magda


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.