neděle 26. října 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 27.10. do 2.11. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 27.října do 2.listopadu. Páni, už tady máme konec října a také svátek Halloweenu, kdy je hranice mezi světy obzvláště tenká a také můj milovaný má v tento den kulaté narozeniny (50), takže všechno nejlepší k narozeninám, miláčku! Dnes použijeme k výkladu jeho osobní karty, Vykládací karty archanděla Michaela. Vzhledem k tomu, že je to jeho jmenovec a také má narozeniny, je to velmi příhodné :) Tento výklad provádíme v Pasadeně s našimi úžasnými přáteli z kurzu Certifikovaných vykladačů andělských karet. Nyní se nad kartami pomodlím a požádám také zde přítomné andělské léčitele, aby vysílali svou energii do těchto karet, a poprosím o požehnání a poselství pro každého, kdo tento výklad sleduje. Protože záměry vytvářejí zážitky, je naším záměrem, aby každý, kdo výklad sleduje, dostal poselství od těchto karet. Zatímco se modlím k Bohu, aby nám dal poselství pro všechny, věnujte pozornost také osobním poselstvím, která k vám mezitím přicházejí. Jednu kartu vytáhneme pro pondělí a úterý, druhou pro středu a čtvrtek a třetí pro konec týdne.

Pro začátek týdne zde máme nádhernou kartu Spolehněte se na podporu Boha a andělů. Když se na kartu naladím, působí to na mě, že jste se snažili všechno dělat sami a nyní se cítíte vyčerpaní a vysátí. Část vašeho já má pocit, že vy jste ti, kteří mají dělat všechno pro druhé. Dáváte, dáváte, dáváte a dáváte. Děláte všechno a podporujete všechny, ale nazpět se vám toho moc nedostává. A víte proč? Protože Vesmír i druzí lidé respektují vaše vlastní svobodné rozhodnutí být těmi, kteří všechno dělají. Být dávajícími je dvousečná zbraň. Na jednu stranu vám dodává pocit, že jste potřební a že vy máte kontrolu. Ale když už dáváte, proč to nerozšířit i na lásku Nebes a nepožádat je také o podporu? Také můžete požádat o pomoc druhé lidi. Přijměte jejich pomoc, když vám ji nabídnou. SPOLÉHEJTE se na Boha, anděly i pozemské anděly! Díky tomu budete mít více času na péči o sebe samé i na všechny ty věci, které byste si přáli dělat, jen kdybyste měli více času. Budete mít také více energie a ujišťuji vás, že i štěstí.

Pro střed týdne nám vyšla zajímavá karta, která velmi dobře doplňuje tu první. Hned to vysvětlím. Je to karta Tato situace je již vyřešena. Vypadá to, že během začátku týdne se stane něco, co vám způsobí starosti. Nechci, abyste si mysleli, že se stane něco špatného a že máte mít strach, to ne. Neboť v duchovní pravdě je to vše dobré. Ale tento sled karet poukazuje na to, že se na začátku týdne stane něco, u čeho si řeknete: "O-ou, jak tohle zvládnu?!" Může to být také něco dřívějšího, s čím jste se však předtím nevypořádali. Prosím, nezapomeňte se vždy zastavit a začít se modlit o vedení, ještě než budete reagovat. Hlavně nic nedělejte sami. /viz. první karta/ Ve středu týdne to bude již vyřešeno! Je to tedy něco jako děsivý film, během kterého si budete "hryzat nehty" a říkat si, jak se z toho proboha dostanete, a na jehož konci se všechno vyřeší. Vydržte tedy během začátku týdne a vězte, že v jeho průběhu dojde ke šťastnému zakončení.

Na konec týdne nám zde vychází karta Věřte a důvěřujte. Tuto kartu miluji, neboť je na ní nádherný obrázek plný dětské důvěry a barev. Žádá vás, abyste byli jako děti a věřili, že je o vaše potřeby postaráno. Také vám vzkazují, že máte věřit, že všechny ty změny, jimiž nyní procházíte, se již krásně rozvinuly. A jediné, co je třeba, abyste udělali, že jít krok za krokem po té cestičce, jako byste sbírali drobečky. Následujte vedení, kterého se vám dostává v přítomném okamžiku. A prosím, nedělejte si starosti o to, JAK se s tou kterou situací vypořádáte někdy v budoucnu, protože v budoucnosti ještě nejste - jste tady a teď.
Pojďme se tedy nyní společně pomodlit: "Bože a archanděli Michaeli, dejte nám prosím jasné vedení, kterého si snadno všimneme a kterému snadno porozumíme, abychom věděli, jaký krok následně podniknout na cestě našeho Božského životního poslání."

Potřebujeme vás! Potřebujeme vás takové, jací jste! Neměňte se! Neměňte se prosím jen proto, abyste zapadli! Jste pro své životní poslání naprosto dokonalí! Nikdo jiný ho vykonat nemůže! Tento týden se vám dostává velké podpory. Nedovolte dramatům, aby vás sváděla z vaší cesty! A rozhodně nedovolujte dramatům jiných lidí, aby vás srážela. Protože jste tady proto, abyste zůstali soustředění, míruplní a abyste všechny ostatní povznášeli svou vysokovibrační energií. Když se necháte strhnout dramaty, nemůžete nikomu pomoci. 

Mé modlitby jsou s vámi, i modlitby všech našich přátel tady jsou s vámi, posíláme vám andělská požehnání, a tento týden budu online na Hay House Radio a samozřejmě také na Instagramu, Facebooku a YouTube. Mnoho lásky, andělských požehnání a řekněte s námi všemi - Alooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tTzEMCrRDLE
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.