neděle 26. října 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 27.10. do 2.11. 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je duchovní vedení pro následující týden. Jako první ze všeho nám pro tento týden andělé vzkazují, že je mezi námi mnoho lidí, kteří jsou na své cestě sklíčení. S tím, jak se rok rychle blíží ke konci, a zdá se, jako by byl každý další den rychlejší a rychlejší, prožívá mnoho lidí dosti těžký čas, protože se jim nedaří včas dokončovat svou práci a vykonávat vše, co je třeba k tomu, aby byli úspěšní. Andělé vám však vzkazují, že si máte pamatovat, že všechno se pro vás děje v naprosto dokonalém čase. Nedělejte si starosti s tím, že něco trvá moc dlouho nebo že něco nestihnete, nic takového. Protože andělé říkají, že všechno se děje přesně tak, jak má. Pokud vám tedy trvá déle dokončování vašich úkolů nebo práce, vězte, že i lidé, jimž daný produkt máte předat, potřebují tento čas navíc. Propusťme tedy pocity viny a všechny ty staré energie a místo toho se soustřeďme na vzrušující věci, které nám nabízí tento týden. Vytáhnu tři karty ze svého balíčku karet Květové terapie. Nejprve je zamíchám, a pak vytáhnu první kartu, znovu zamíchám a vyberu druhou, pak opět trochu zamíchám a vytáhnu třetí.

Pro začátek týden tu hned máme mou oblíbenou slunečnici a její kartu s názvem Úsměv. Připomíná nám, že celý ten svůj tmavý střed (viz. vzhled květiny) máme vynést opět na světlo. V tomto týdnu se tedy máme uvolnit, bavit se, být šťastní a vyjadřovat svou radost. Setrvávat v temnotě a udržovat se v nízkém naladění vám nic nepřinese. Nikdo tím nic nezíská a vy jen budete dál trpět a prožívat bolest. Dejme si teď tedy hromadně navzájem slib, že se dotlačíme k tomu, abychom z této temnoty vystoupili a vyšli na světlo. Je to skvělý způsob, jak začít nový týden!

Pro střed týdne zde máme kartu Světová energie. To znamená, že se zřejmě v průběhu týdne stane něco v globálním měřítku. Andělé říkají, že nemáme upadat do strachu, že budeme všichni v pořádku. Média však věci někdy až příliš rozmazávají a zveličují, což nás, citlivé lidi, může ovlivnit. Pokud se tedy tento týden budete cítit nahněvaní nebo otrávení, zkuste se podívat, co se děje ve světě. Protože to vůbec nemusí být vaše vlastní energie, ale energie ve světě, energie druhých lidí, kterou přijímáte. Není tedy důvod "vyšilovat", zřejmě se děje jen něco globálně. K dané situaci vás vyzývám k tomu, abyste si zavolali na pomoc archanděla Michaela, aby byl s vámi a aby vás očistil ode vší nezdravé energie, kterou jste možná vstřebali od jiných lidí. A především se také modlete za ty situace, které tolik potřebují změnu!

Poslední kartou je Buďte svým pravým já! Tato karta je o tom vystoupit z řady. Nesnažte se zapadnout, když si Bůh a andělé přejí, abyste byli vidět. Tento týden jste žádáni, abyste byli vidět, slyšet, abyste byli tím hlasem, kterému lidé budou naslouchat. Tato květina, waratah, nám říká, že je velmi důležité, aby byla naše poselství slyšet. Je důležité, abyste měli dost sebevědomí a odvahy k tomu, abyste vystoupili a promlouvali. Pokud existují věci, které vás rozčilují, které se vás citově dotýkají a kterých si ostatní lidé možná vůbec nevšímají, je třeba, abyste na to poukázali. Je to vaše energie, vaše duše, která je povolána k této změně.

Tyto karty nám tedy říkají, že budeme mít krásný, uvolněný čas, pokud se zbavíme staré těžké energie. Ale také pamatujte, že pokud se přesto budete cítit tak nějak všelijak, nemusí to být vámi. Může to být něčím, co se zrovna odehrává ve světě. A také nikdy neskrývejte svou osobnost. Dovolte si zářit. Buďte tím úžasným člověkem, kterým máte být.

Posílám vám tedy mnoho a mnoho andělských požehnání, mnoho lásky, a těším se na vás zase příští týden. Do té doby vám přeji, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://youtu.be/duCAn8OqJMg
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.