neděle 12. října 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 13. do 19.10. 2014

Vítám vás v tento úžasný den, během kterého se s vámi podělím o duchovní vedení andělů pro tento týden! Takže: pro tento týden andělé chtějí, abychom věděli, že si máme dát svolení jít za svými sny. Takže už si prosím nevytvářejte žádné další výmluvy a podnikněte další krok na své vzrušující cestě! Vím, že ve vašem nitru se skrývá nějaká velká vášeň, tvořivý proud, nějaké dobrodružství nebo lekce, kterou se chcete naučit, ale pak vám do toho skočí ten logický hlásek a řekne vám: "Ne, nedělej to. Není ten pravý čas, je to příliš složité, je to moc drahé..." a jakékoli další výmluvy, které jste si vymysleli a kterým jste pravděpodobně uvěřili. Pro tento týden nás andělé povzbuzují k tomu, abychom šli za svými sny! Zasloužíte si být šťastní! Zasloužíte si prožít ty největší radosti, které vám život může dát! A tak se prosím přestaňte držet zpátky, seberte odvahu a podnikněte ten další krok! Vězte, že budete podpořeni svými milujícími anděly! 

Tak jako vždy použiji své vykládací karty Květové terapie. Ještě než tak učiním, bych vám chtěl ale připomenout, že je důležité vykládací karty očistit, než je použijete. Ze zkušenosti vím, že tyto karty se čistí z velké části i samy díky vysokovibračním fotografiím květin. I přesto je dobré karty očistit. Já to dělám tak, že do nich dlaní posílám léčivé očišťující světlo, které přichází od andělů, a umožňuji každé kartě, aby se očistila ode všech starých otázek, od starých asociací, aby byly opět zářivé a připravené vám předat poselství, které potřebujete.
Pro tento týden vytáhnu pouze jednu kartu.

Máme tady kartu protey s názvem Znamení z nebes. Ta nám říká, že naši milovaní přebývající v duchovním světě jsou stále s námi. A jen proto, že nemají svá fyzická těla, prostřednictvím kterých by s námi komunikovali, neznamená to, že už tady s vámi nejsou. Říkají nám, že nám tento týden budou posílat velmi jasná znamení, že jsou tu stále s vámi a posílají vám lásku z druhé strany. Mohou to udělat mnoha různými způsoby. Například vám přes cestu proletí motýlek nebo uvidíte spoustu bílých květin jako třeba bílé růže, sedmikrásky, ty všechny mohou být znamením z Nebes. A andělé říkají, že když si jich všimnete, je to jako přátelské zamávání od vašich milovaných blízkých. Také můžete nacházet mince. Pokud nacházíte mince u svého domu, na zemi, všimněte si letopočtu dané mince. Může to být významný rok jako třeba rok narození nebo úmrtí dané osoby. Může to být i rok vašich narozenin, což je opět takové milé přání hezkých narozenin od vašich milovaných blízkých.

Protea nám také říká, že jsou s námi naši andělé. Vedou nás a tlačí nás kupředu. Jak už jsme si řekli předtím - andělé chtějí, abychom udělali další krok na své cestě za svými sny. Nezpomalujme, nezastavujme se. Jděme kupředu! Pamatujte, že jste přišli na tuto planetu právě v tomto čase, abyste na ni přinesli více světla, více radosti a štěstí. Právě to tady máme dělat. Pamatujte na to! Když se od toho necháme odradit kvůli všem těm věcem, které nám padají do cesty, je to jen zdržování od naší důležité mise, kterou jsme sem přišli naplnit. Nyní je tedy ten čas ke skoku víry a začít dělat to, co potřebujeme dělat.
A pamatujte, že vaši andělé i vaši zesnulí milovaní blízcí jsou stále s vámi. Všímejte si různých vůní, které ucítíte. Může vám to připomínat parfém někoho blízkého a přitom nikdo poblíž nebude. To je znamení. Poznejte je. Pozdravte je! A věřte, že jsou tu s vámi, aby vám pomohli projít dalším krokem.

Dále andělé ještě říkají, že toto je týden pro léčení jakéhokoli starého žalu. Je třeba vyplavit ze svého srdce všechny emoce, které vám působí bolest, kvůli které se pak cítíte odděleni od svých milovaných. Pamatujte, že každý, koho milujete, a kdo miluje vás, je stále s vámi, ať už fyzicky nebo nefyzicky.

Posílám vám pro tento týden mnoho lásky, mnoho vřelých, utěšujících objetí, a těším se na vás zase příští týden. Do té doby se o sebe velmi pěkně starejte a jako vždy - ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://youtu.be/XKUHLAuiKiA
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.