neděle 23. listopadu 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 24. do 30.11. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro pro týden od 24. do 30.listopadu. Jsem tady na zahradě s Michaelovým pejskem jménem Blossom (Květinka - pozn.překl.) a je to úžasný sladký andílek. Když už mluvíme o andělech, tento týden bych chtěla pracovat s kartami Poselství archandělů, jedny z mých nejoblíbenějších. Vytvořila jsem k nim i popisy archandělů, jejich vlastností a společně dávají velmi výstižná poselství. A jako každý týden se nad kartami pomodlím, a pak požádám Boha, aby dal poselství nám všem ohledně začátku, středu a konce týdne, abychom věděli, co můžeme čekat. To můžeme uskutečnit díky síle záměru - všechno je to jen o záměru. Mým záměrem je, abychom my všichni, kteří sledujeme tento výklad, dostali poselství. Zatímco budeme vykládat karty, věnujte pozornost také myšlenkám a pocitům, které budete dostávat od svých vlastních andělů a svého vnitřního vedení. Tak karty pracují - vyvolávají mezi námi a anděly komunikaci. 

Pro pondělí a úterý zde máme kartu Jasnovědění. Je tu archanděl Uriel, anděl skvělých nápadů. Jeho jméno znamená "Boží světlo" a právě on nám pomáhá k takovým těm okamžikům "osvícení", takovým těm Aha! momentům, kdy si něco uvědomíte a přijdete na nějaké řešení. Tato karta vypovídá o tom, že se vám dostává odpovědí na vaše modlitby, ale až nyní jste ochotni je slyšet a uvědomit si je. Věnujte tedy během pondělí a úterý pozornost svým nápadům. Mohou to být i nápady za miliony dolarů, které k vám přijdou jako odpovědi na vaše modlitby a dají vám směr a vedení ohledně toho, kudy se vydat dál. Ale když je přehlížíte a nevšímáte si jich, pak můžete mít pocit, že vaše modlitby byly ignorovány. A přitom se vám dostává Božského vedení. Máme tu tedy skvělý začátek týdne ve formě nových nápadů! Nenechte své ego, aby vám je vymlouvalo! Úspěšní lidé své nápady následují! Pokud je budete následovat i vy, pak budete také úspěšní.

Pak, no podívejte na to, to nám sem perfektně padne, ve středu týdne máme kartu archanděla Metatrona, jenž byl v Bibli prorokem Enochem a který se jako jeden ze dvou proroků stal podle Boží vůle archandělem. Metatron nám pomáhá s pozemskými záležitostmi, jako je např. čas. A jeho poselstvím pro nás je Ujasněte si své priority. Podle předchozí karty tedy dostaneme nějaké nové nápady, a podle této si na ně budeme muset udělat čas. My všichni máme každý den k dispozici stejné množství času - 24 hodin. Všichni máme mnoho povinností. Avšak abychom něco uskutečnili, musíme si na to čas udělat. Andělé vám skrze mě chtějí položit otázku: Co si přejete ze svého rozvrhu vypustit? Co vás jen okrádá o čas, není to užitečné a ani si to neužíváte? Není nic špatného na tom dopřát si odpočinek, spánek nebo jiné aktivity, když vám přinášejí radost. Ale mnohdy se věnujeme věcem, které nám opravdu jen "požírají" čas a nic nám nepřinášejí. Nepřinášejí nám radost, nepomáhají nám na naší cestě, a nyní nastal čas je prostě vypustit, je načase ujasnit si své priority. Jsou to VAŠE priority, udělejte si na ně čas! Andělé chtějí, abych vám řekla, že nepotřebujete ničí svolení k tomu, abyste mohli trávit čas po svém. Máte k dispozici nějaký čas, a ten je VÁŠ. Můžete ho věnovat svým prioritám!

Tak, nemůžu se dočkat, co nám vyjde nakonec. Ou! Perfektní! Je tu karta Vezměte si zpátky svou sílu! Je tu archanděl Raziel, jehož jméno znamená "Boží tajemství" a je zobrazován na Nebesích, což znamená, že je Bohu tak blízko, že zná všechna jeho tajemství a předává je dolů lidem, kteří se modlí, pomáhá jim těmto tajemstvím porozumět. Raziel je jako čaroděj. Osobně mi moc připomíná Gandalfa z Pána prstenů. Je právě tak mocný a dobrý. Raziel i Nebesa vám nyní vzkazují: Vezměte si zpátky svou sílu!
Dávali jste dosud svou sílu druhým? Cítili jste se pak jako oběť a začali jste si stěžovat? To znamená, že jste se své síly vzdali, mí přátelé. Je načase se postavit a říct: "Bůh mě stvořil mocného/mocnou, Bůh sám je mocný a mě stvořil k obrazu svému, a proto jsem stejně tak mocný/á a silný/á jako všichni ostatní." Taková je vaše duchovní pravda. A čím více si to budete uvědomovat, tím více budete moci svou sílu uplatňovat v akci. Andělé chtějí, abych vám připomněla, že tato síla neznamená agresi ani pasivně agresivní chování. Síla není manipulativní. Je to jednoduše láska. A také čin :)

Jaký mocný týden tu máme před sebou! Nápady, které k vám přicházejí, jsou k vám sesílány z Nebes! Vaše nápady mohou být nápomocné nám všem, a tak je následujte!

Posílám vám mnoho lásky, modliteb, andělských požehnání, a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooooha! Mějte krásný týden!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ROJdvzIao1Q
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.