neděle 23. listopadu 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 24. do 30.11. 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Jak vidíte, (Robert se nachází v kuchyni plné mixérů :D - pozn. překl.) tentokrát to je trochu neobvyklé. Natáčím pro vás totiž videa o léčivých schopnostech různých džusů, smoothies, apod. a nemůžu se dočkat, až se o ně s vámi podělím. Samozřejmě budete první, kdo se o nich dozví, jakmile budou k dispozici. Zůstaňte na drátě, protože jsem si to hodně užil, měl jsem tu hodně hraček (poukazuje na mixéry a blendery), spoustu čerstvého ovoce a zeleniny, které jsem měnil v léčivé nápoje. 
Ale pojďme se podívat na to, co nám chtějí pro tento týden vzkázat karty Květové terapie a o co se s námi chtějí naši andělé podělit. Pokládám tedy otázku "Co my všichni potřebujeme vědět v tento čas?", zatímco karty míchám, a vyberu tři. Důvěřuji svému vnitřnímu vedení - jakmile se cítím připraven, kartu vytáhnu.

První kartou je karta kamélie, která nám říká Jste hodni lásky. To znamená, že v začátku týdne budeme mít asi nějaké problémy se sebevědomím. Je to však pro nás příležitost si uvědomit, že jsme byli stvořeni naprosto perfektní. Nemusíme nic měnit na tom, kým jsme nebo co světu nabízíme. Protože, jak přesně říká tato karta, jste hodni lásky takoví, jací právě teď jste. Nepřipouštějte si tedy žádné odsudky ani negativitu druhých lidí. Namísto toho se soutřeďte na to, kým jste ve své duchovní pravdě. Vy víte, co dělat, víte, jaké kroky podniknout. Nedovolte stresu a dramatům, aby vás vystrnadily z cesty, protože je to jen past, ve které však snadno uvízneme. Znáte to, pocítíte stres, kvůli němu pocítíte další stres, soustředíte se na stres a začnete i přitahovat stres. A pak se potopíte. Andělé nám tedy vzkazují, abychom se místo toho zaměřili na míruplnost. Nevěnujte stresu a dramatům žádnou pozornost. Všechny věci se vyřeší tehdy, kdy se vyřešit mají. Všechno se děje v dokonalém božském pořádku. Na to máme tento týden pamatovat. 

Další kartou je karta orchideje, která říká Dosáhněte až ke hvězdám. To je výborné a krásně to navazuje na první kartu! Říká nám, že se nemáme vzdávat svých snů a nevěšet hlavu. Nesmiřujte s ničím méně, ale chtějte to nejlepší, co je vůbec možné. Tato karta také vychází, když se necháváme omezovat tím, co si myslíme, že MŮŽEME dokázat, namísto abychom šli za tím, co CHCEME opravdu. Znamená to, že jdeme spíše za věcmi, o nichž si myslíme, že jsou snáze dosažitelné. O nichž si myslíme, že jsou nám blíže než naše skutečné sny. Andělé však říkají, abychom to nedělali, abychom se nezaprodávali této představě. Běžte za těmi největšími sny a dosáhněte jich! Je-li to něco, k čemu vás volá vaše srdce, vaše duše, musíte to udělat! Musíte tomu dát šanci! A pak se dívejte, co se bude dít. Je k tomu výborný týden. Máte za sebou energii, která vás tlačí kupředu.

A poslední kartou pro tento týden je oranžová lilie s poselstvím Pozvedněte své myšlenky. Opět nám připomíná, že se nemáme zaměřovat na stres a dramata. Zahoďte ten náklad, který vám druzí lidé naložili na záda! Nedovolte jim, aby vás stahovali dolů. Všechny karty, které tu dnes máme, nám dávají v podstatě jedno a to samé poselství: Zaměřte se na světlo! Zaměřte se na pozitivitu! Neupadejte do špatné nálady, pocitů nedostatku a negativity, nebo stresu. Na ničem z toho nezáleží! Potřebujeme se naopak soustředit na lásku, na léčení a radost. Tyto věci nám pomáhají ke skutečnému rozdílu. A když tento týden pozvedneme své myšlenky, - což přesně uděláme! - začneme se cítit pozitivně, a kdoví, třeba začnete také míchat všelijaké džusy :D

Tento týden se tedy soustřeďte na světlo. Soustřeďte se na schopnost své mysli povznést se a pomoci nám tak vystoupit z oněch bolestivých negativních energií do láskyplného míru. Minulý týden jsem vytvořil místo výkladu očišťující meditaci a myslím si, že i tento týden nám bude velmi užitečná. Pokud máte pocit, že opět upadáte do negativního naladění, pusťte si znovu to video a na těch pár minut meditujte, pročistěte svou energii a dovolte jí se povznést. Protože nám je k ničemu lpět na tom starém nákladu dramat. Udělejme si tedy tento týden pozitivní a zábavný. Já budu dál míchat džusy a pracovat :) Zaměřujte se na světlo!

Posílám vám mnoho andělských požehnání a lásky a těším se na vás zase brzy! A do té doby pamatujte, že všechny vaše sny se opravdu mohou splnit!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uIWZntFYpEw
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.