neděle 7. prosince 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 8. do 14.12. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 8. do 14. prosince. Jsem tu dnes v zahradě obklopena různými mazlíčky. A také tu mám skleněnou znovu naplnitelnou lahev na pití. Velmi vám takovou lahev doporučuji, protože šetří naše životní prostředí a šetří i vaše peníze.
Dnes budu pracovat s kartami Rady andělů na každý den. Často dostávám otázku: "Jaké karty jsou vhodné pro začátečníky? Se kterými kartami by měl začít člověk, který s vykládacími kartami ještě nikdy nepracoval?" No, tak toto jsou ony. Jmenují se Rady andělů na každý den. Co na nich mám ráda, je to, že mají své poselství napsané přímo dole na kartě, takže se ani nemusíte dívat do výkladové knížky. Ale i já se k nim po letech užívání všech možných karet ráda vracím kvůli jejich vysoko vibrující energii. Právě proto s nimi dnes budeme pracovat, protože nyní jsou energie kolem nás velmi intenzivní! Ach-můj-Bože! Byl tu úplněk, k tomu ještě blížící se svátky, lidé si dělají starosti o peníze a také o globální záležitosti. Jsou to velmi silné energie. My jsme pozemští andělé, pracovníci světla, kteří zde mají pozvednout světlo, pozvednout mír, abychom toto období učinili obdobím míru. A to můžeme vykonat tím, že sami budeme příkladem míru. Co tedy může pozemský anděl udělat, když se v míru necítí? Jednou z možností je zavolat na pomoc svého strážného anděla. Jsou to Boží poslové, kteří v sobě mají tu lásku, to světlo, ten mír, a vy se o ně můžete opřít! Můžete si propůjčit jejich světlo a míruplnost. To vám pomůže cítit se oživení a skutečně prožít ducha těchto svátků.
Teď se tedy nad kartami pomodlím a požádám Boha, aby nám dal poselství pro nás všechny na následující týden. Žádám ho také o vedení a doporučení ohledně toho, co můžeme během něj udělat pro to, abychom pomohli sami sobě, svým milovaným blízkým a také našemu světu. Tak jako každý týden tedy vytáhnu tři karty, které představují začátek, střed a konec týdne.

Takže, tohle se mi líbí. Tento týden začínáme poselstvím Není se čeho obávat. Tato karta vždy vychází jen z jednoho jediného důvodu, a to je ten, že si o něco děláte starosti. Starosti se však rády schovávají ve stínech a předstírají, že vůbec neexistují. A když se schovávají a my si je neuvědomujeme a nečelíme jim, pak nás skrytě ovlivňují z našeho podvědomí a stahují nás dolů. Starosti má čas od času každý z nás, není třeba se za to stydět. Neznamená to, že jste méně duchovní, znamená to prostě, že jste normální. Ale je třeba, abychom se ke svým starostem a strachům postavili čelem. 
Dopřejme si nyní chvíli na to, abychom se od nich očistili. Co dělá starosti vám? Nechte svou mysl volně plynout. Nebojte se čelit svým obavám. Ego si nepřeje, abychom své strachy odkryli, chce, aby zůstaly skryté ve stínu a nevyřešené. A tak co vám dělá starosti? Nechte se překvapit. V mysli vám mohou naskočit různé odpovědi. Znovu říkám, nesuďte se za ně, prostě je nechejte plynout. Tak, a teď je projasněme. Nechme Božské léčivé světlo, aby proniklo do těchto obav a setřelo je podobně jako velká prachovka. Když své starosti odevzdáme Bohu, pak tato Nekonečná Božská Moudrost dostane prostor pro všechna svá zázračná tvořivá řešení a pomůže nám. Dá nám odpovědi. Tato karta říká pravdu: Není se čeho bát. Dejte Bohu jakýkoli problém a on vám dá na něj řešení. Odevzdejte starosti Bohu, abyste mu dovolili vám pomoci na základě zákona svobodné vůle. Mohu vám z osobní i profesní zkušenosti potvrdit, že to tak je. Vyzkoušejte to! Právě teď řekněte Bohu: "Tady Bože, tady jsou mé starosti. Prosím, pomoz mi." A pak buďte otevřeni vůči jakýmkoli řešením, která se dostaví. Obvykle tato řešení přicházejí ve formě nápadu, který vás ponouká k nějaké akci. Neignorujte je, prosím. Podnikněte ty kroky! Vždy můžete požádat anděly o motivaci, podporu, sílu a všechno možné.

Pro střed týdne nám zde vyšla velmi zajímavá karta - Čas odejít. Tato karta vychází tehdy, když nastalo božské načasování k tomu, abyste se postarali o některé škodlivé situace ve svém životě. Setrváváte až příliš dlouho v nějakém zaměstnání? Nebo žijete příliš dlouho na nějakém místě? Tato karta neznamená doslovně, že musíte odejít pryč. Znamená, že jste s něčím skoncovali. Vypovídá o situaci, která už se nijak nezlepší. Tuto otázku jsem kladla ve svém kurzu Asertivita pro pozemské anděly a zeptám se na ni i vás, ať už myslíte na jakoukoli situaci: Kdyby se tato situace už nijak nezměnila, byli byste šťastní? Protože se modlíme a přejeme si, aby se to změnilo, ale ono se to nemění ani nezlepšuje. Můžeme se modlit, podniknout možné kroky, být asertivní a nebo, pokud nic z toho nezabere, nakonec situaci opustit. Jak se budeme blížit ke středu týdne, započnou nám nějaké změny. Něco se dostane do bodu, kdy posbíráte své sebevědomí a řeknete: "Dost! Ne, tohle už dál snášet nebudu!" A to je v pořádku! Můžete být pozemským andělem, který je laskavý, milující, milí a mírumilovní, a zároveň si stát za svým. Nemusíte ze sebe dělat rohožku. Mnozí lidé si pletou laskavost se zavděčováním se. Ale to jsou naprosto rozdílné věci! Laskavost vychází z lásky, zavděčování se vychází ze strachu. 

A když se podíváme na víkend, koukněte na to, co nám tu vyšlo! Juhů! Je tu Záplava hojnosti! Tady je třeba připomenout, že hojnost může mít mnoho forem. Spousta lidí si myslí, že hojnost znamená mít hodně peněz, ale to není to jediné. Andělé potvrzují, že jakmile něco podniknete, abyste nadále nesetrvávali v nezdravých situacích a vztazích, budete požehnáni a ohromeni záplavou pozitivity. Začnou k vám přicházet nové příležitosti, nápady, energie, motivace, síla, odvaha, to všechno k vám začne proudit, jakmile se vzdáte toho starého a otevřete se novému. Hojnost může tedy znamenat, že budete mít více času, zdraví, lásky, energie, štěstí... zkrátka hojnost ve všech podobách, ve kterých ji pro naši planetu Bůh stvořil. Když si budeme hojnost afirmovat, budeme si ji také vytvářet, a budeme inspirováni k tomu, abychom pomáhali i druhým k této hojnosti. A tak prosím pamatujte, že čím více si sami dovolíte přijímat, tím více budete moci dávat druhým. Můžete například koupit pěknou dovolenou svým milovaným, nebo také můžete věnovat peníze dobročinným organizacím. Hojnost znamená mít dostatek a dělení se. A tak si dovolte přijímat, přátelé.

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XqpECY3Ul4E
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.