čtvrtek 11. prosince 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 8. do 14.12. 2014

"Zde je vaše týdenní duchovní vedení. Jak se tento rok chýlí ke konci, věci se dostávají do většího a většího shonu... Jsem si jistý, že víte, o čem mluvím A tak jsem neměl možnost nahrát výklad pro tento týden. Místo toho ho vám sem napíšu.

První kartou je bílá růže. Víte, jak moc ji miluji pro její hluboké očišťující účinky! Ukazuje nám, že tento týden nastal čas k propuštění stresu. Vzdejme se dramat a soustřeďme se místo toho na radost a požehnání. Radost je vždy kolem vás, jen se po ní musíte dívat a najdete ji.

Další kartou je ibišek. Tato květina nám připomíná, že jsme všichni duchovně propojeni. To znamená, že vaše energie může být ovlivněna lidmi kolem vás. Obklopte se v tomto čase uvolněnými, šťastnými lidmi... Udělá vám to váš týden mnohem krásnějším!

A nakonec je tu měsíček, který říká "Jste uzdraveni". Prosím, vězte, že všechny vaše modlitby byly vyslyšeny a že andělé na nich právě teď pracují.

Shrnuto a podtrženo, tento týden je týdnem pro propuštění stresu a vzdání se svého soustřední na materiální věci. Je načase se spojit s druhými na hluboké úrovni štěstí a radosti. A je to také týden uvědomění, že vaše modlitby mají velmi mocný účinek.

Dobře se o sebe starejte, hledejte mír a ať se vám splní všechny vaše sny!"

- Robert Reeves


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.