neděle 4. ledna 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 5. do 11.1. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 5. do 11.ledna. Toto je týden narozenin mé maminky, kterou velmi zbožňuji, bude to tedy kouzelný týden a já bych na něj chtěla vykládat s kartami Magická poselství víl, andělů přírody. Vytáhnu tři karty z těch všech, nad kterými se modlím, a prosím Boha, aby nám dal poselství a vedení ohledně toho, co můžeme další týden očekávat. Jedna karta bude pro začátek, druhá pro střed a třetí pro konec týdne. 

Hned na začátek nám tu vyšla karta Těhotenství. Nemějte prosím strach! :D Karta Těhotenství zde znamená zrod něčeho nového. Ano, může se to v některých případech týkat těhotenství a znamenat, že otěhotníte. Avšak pro většinu z nás to znamená, že dáme zrod nějakému novému nápadu, že v sobě nosíme "dítě" Božsky vedeného nápadu, kterému dáme zrod. A tak na co poslední dobou myslíte? Jaké nápady k vám přicházejí? Toto je poselství o tom, že rok 2015 bude rok nápadů za miliony dolarů. Jste nyní tak naladění a tak intuitivní a vnímaví, že dokážete přijímat odpovědi, které k vám přicházejí na vaše modlitby. Tento zrod nových věcí vám také přinese velkou radost a velká požehnání. Pamatujte, že to, že jste dostali tyto nápady od Boha, je stejné, jako když žena nebo oba rodiče dostanou od Boha dítě, aby ho přivedli na svět. I vy máte tyto nápady přivést na svět, uvést je do fyzické reality pro nás všechny. Tyto nápady byste nedostali, kdybyste nebyli schopni je naplnit. Vždy se můžete také spojit s dalšími lidmi, kteří jsou v určité oblasti zkušenější a s jejichž pomocí můžete na dané věci zapracovat společně. To je opravdu vzrušující!

Podívejme se na střed týdne. Zde nám vyšla karta Afirmace. Ve vztahu s předchozí kartou dává dokonalý smysl. Tak často mluvím s lidmi, kteří dostávají úžasné nápady, třeba napsat knihu, nebo něco podniknout, něco tvořivě vyřešit, a sami sobě to rozmlouvají! Jejich ego nechce, aby pomohli druhým, ego chce udržet svět v temnotě, strachu, starostech, nerozhodnosti a všech těch jedovatých věcech, se kterými jsme minulý rok tolik bojovali. A tak afirmace jsou prostředkem, který vám pomůže udržet si vysokou energii, abyste věřili svým nápadům a věřili sami sobě. Říkejte si tedy něco ve smyslu: "Jsem schopný/á...", "Jsem úspěšný/á..", cokoli, co vám pomůže k vašemu cíli. Afirmace vždy vypovídají o tom, co je tady a teď, i všechno to, co říkáte o své schopnosti a kvalifikaci. Nezapomínejte, že se vždy můžete spojit s lidmi, kteří mají odbornost v něčem, v čem ji vy nemáte. Mnoho úspěšných lidí nevědělo, jak některé věci udělat, a tak si prostě najali někoho, kdo to věděl, a vytvořili dobře fungující systém. Stejně tak to můžete udělat i vy. Tato karta doslova říká: Abyste pozvedli své myšlenky a energii a přitáhli si to, co si přejete, používejte pozitivní afirmace. Dobře?

A podíváme se na víkend - no a tady to máme - Udělejte průzkum. Celý tento výklad potvrzuje, že dostáváte nápady, které vás vedou po správné cestě, a že jim můžete věřit! A i já vám je potvrzuji. Zabývejte se jimi! Už to, že tyto nápady dostáváte, něco znamená! Ego vždy říká: "No to ne, na to ani nepomýšlej, protože o tom nic nevíš." Zde je řešení! Abyste o tom něco věděli, udělejte si průzkum! V tomto čase jsme tolik požehnáni tím, že je nám k dispozici obrovské množství informací, které chceme, a že je můžeme vyhledat pomocí několika úhozů na klávesnici. Můžete se tedy pobavit s experty, s učiteli, s lidmi, kteří byli dříve ve stejné situaci, najít si mnoho a mnoho článků a knih, a můžete se tedy hojně zabývat tím, jak své nápady zhmotnit v realitě.

Čeká vás velmi vzrušující čas, mí drazí! Protože - a teď vážně - přijetí nápadů a jejich uvedení do reality je opravdu jako zrození dítěte. Pamatuji si, když mi vyšla má první kniha, také jsem se cítila, jako bych měla novorozené dítě. Ta kniha má pro mě dodnes velký význam. Když dáváte zrod něčemu novému, je to podobné, jako když jako matka nebo otec dáváte zrod svému dítěti a naplňujete tak Boží plán, který je třeba uvést do fyzické reality. My všichni na vás spoléháme, že to uděláte, protože tím pomůžete nám všem! A tak žádné odkládání ani zdržování. Je to rok AKCE!
Moc se na vaše nápady těším! Nezapomínejte prosím být opatrní na to, komu o svých nápadech říkáte. Nemluvte o nich s lidmi, kteří jsou negativističtí - ti vás okamžitě sestřelí k zemi svou energií ega, ať už proto, že vám závidí, a nebo proto, že se vás snaží "ochránit" před možným selháním. Ponechte si tedy své nápady u srdce a sdílejte je jen s Bohem, svými anděly a s lidmi, o nichž jasně víte, že jsou na stejné pozitivní cestě jako vy. Vím, že to zvládnete! Protože opět, tyto nápady byste nedostali, kdybyste je nebyli schopni uvést do reality.

Posílám vám mnoho andělských požehnání, přeji vám mnoho nápadů a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZzLzDIfDi94
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.