sobota 3. ledna 2015

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 5. do 11.1. 2015

Máme tady první lednový týden a jak to tak vidím, tak povětšinou stále ještě odpočíváme po svátcích :) Andělé říkají, že i když jsme do nového roku natěšení a jsme zvědaví, co nám přinese, nemusíme se nikam hnát a máme vše brát "pomaloučku polehoučku". Nic nám neuteče a není třeba se toho bát ;)
I pro tento čas bych nám chtěla udělat výklad s Tarotovými kartami strážných andělů od Doreen Virtue a Radleigho Valentinea. Karty nejsou řazeny chronologicky - všechny platí v průběhu celého týdne.

- Magda

* * *

Jako první tu máme kartu Čtyřka Činu. Je to velmi pěkná a příjemná karta, protože vypovídá o milé a pospolité atmosféře. Je možné, že jsme se během svátků sblížili s některými lidmi a nebo oživili vztahy mezi námi, a nyní se z toho budeme těšit. Rovněž pokud budeme potřebovat s něčím pomoci, dostane se nám vlídné odezvy. Pokud v této době budeme mít nespokojenou náladu, máme si všímat toho, co je pěkné a čeho se nám dostává. Pomůže nám to podívat se na svůj život i na podmínky v něm v jiném světle a třeba si díky tomu uvědomíme, že nic není tak černé, jak to vypadá.

Dále je tady Čtyřka Myšlenek. Je to karta odpočinku a kontemplace. Po svátcích je velmi příhodná. Vyzývá nás k tomu, abychom si i přesto, že nyní začínáme být aktivní (v práci, ve škole nebo jinak), dopřáli čas pro sebe a pro svůj klid. Jedná se o vnitřní péči, kterou nyní budeme potřebovat a která se nám do dalšího období velmi vyplatí. Budeme-li mít něco neodkladného, můžeme to vyřešit, avšak co budeme moci ponechat stranou, ponechme stranou :) Je to jak andělé řekli - nic nám neuteče. Co musíme hned udělat, to udělejme, ale co není nutné teď řešit, tak neřešme. Nyní jsme na prvním místě my a náš vnitřní mír.

A jako třetí je zde Osmička Činu, která vypovídá o tom, že se věci hnou kupředu a my se ocitneme v rychlém sledu událostí a akce. Krásně navazuje na předchozí kartu - protože jsme si dopřáli čas na dodání energie a "dobití baterek", můžeme se směle pustit do všeho, k čemu následně pocítíme chuť. Je to také karta dobrých zpráv, takže pokud jsme měli v životě nějakou stagnující situaci, která uvízla na mrtvém bodě, je možné, že se nyní objeví nečekané pozitivní řešení nebo že se dozvíme něco potěšujícího :)

SHRNUTÍ
Celkově tento týden působí velmi poklidně. Dostane se nám vřelosti a přijetí ze strany druhých a i my sami budeme vůči jiným lidem otevření a laskaví. Pocítíme-li nějaké známky hořkosti či zatrpklosti, budou to právě ony malé projevy laskavosti a vřelosti ze strany druhých lidí (nebo i zvířátek), které nám pomohou najít jiný náhled na věci v našem životě a nepřipouštět si je tolik. Milá atmosféra přijetí dovede povzbudit nás i všechny ostatní, a tak se těšme z toho hezkého, co máme a co se nám nabízí, i kdyby nám naše životní okolnosti nedávaly sebemenší důvod se z něčeho těšit.
Odpočívejme a dopřávejme si péči, kterou potřebujeme. Zajděme si ke kadeřnici, na kosmetiku, dopřejme si odpolední spánek, procházku v přírodě, četbu pěkné knížky nebo poslech relaxační hudby. Kromě fyzického odpočinku je třeba dát volno i své mysli. Toto není doba na rozebírání svých problémů ani jejich přehnané analyzování. To nám nijak nepomůže. Jen tím vyplýtváme energii, kterou nyní potřebujeme pro sebe a své zotavení po období svátků. Čím lepší péči si v tomto čase dopřejeme, tím lépe se budeme cítit a tím snáze pak vyřešíme všechny problémy, které po této přestávce uvidíme čerstvýma očima a přijdeme na nová řešení. 
Stejně tak budeme mít následně díky načerpání sil mnoho energie na nové projekty, dostaneme nové nápady, uvidíme svůj život novýma očima a celkově budeme čerství. Díky této čerstvosti budeme otevřeni novým okolnostem a pozitivním změnám, které k nám začnou přicházet jako odpovědi na naše modlitby. Budou to velmi pozitivní změny a i když jim nemusíme hned rozumět nebo poznat, kam nás vedou, můžeme důvěřovat tomu, že nás na konci čeká spokojenost. Andělé si pro nás přejí jen to nejlepší a hned v úvodu tohoto roku se o tom budeme moci začít na vlastní oči přesvědčovat ;)

* * *


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.