neděle 15. února 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 16. do 22.2. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 16. do 22.února. Měla jsem tu teď svého kocourka Sammyho, kterého mám z útulku. Víte, v útulcích je mnoho nádherných kočiček, pejsků a dalších zvířátek, a tak pokud máte doma prostor a lásku na rozdávání, zvažte, zda nezajít do útulku, ať už adoptovat zvířátko a nebo v daném útulku dobrovolně vypomoci, protože potřebují naši pomoc.
V tomto týdnu bych chtěla pracovat s vykládacími kartami Poselství archandělů. Máme v tomto týdnu mocné andělské číslo 222 (22.2.), které znamená "Udržte si víru!" A kdykoli je nějaké číslo zdvojené nebo i ztrojené, je to známka umocnění daného poselství. Tento týden tedy bude o udržení si víry a o tom zůstat pozitivní bez ohledu na to, co se děje kolem vás. Nedovolte prosím nikomu a ničemu, aby vás vystrnadil z vaší cesty strachem - a to se týká i médií. Nenechte se jimi tedy srážet, protože naším posláním je zdejší energii povznést. Že ano, archandělé? Ano.
Nad kartami se pomodlím a žádám Boha, aby nám předal poselství, vedení a požehnání pro tento týden ohledně toho, co můžeme v jeho průběhu očekávat. Jako vždy se dívám po kartách, které vyčuhují z balíčku, jako je třeba tato. Jednu pro začátek týdne, druhou pro střed týdne a pro konec týdne jsem vytáhla dokonce dv

Pro pondělí a úterý tady máme kartu Vzpomeňte si, kým jste. To je poselství archanděla Michaela, který nám tímto připomíná, že jsme byli stvořeni k obrazu Boha a že tedy také ztělesňujete jeho vlastnosti. A to zahrnuje také duševní sílu a moc tvořit. Máte Božskou moudrost a inteligenci, bez ohledu na to, co jste si kdy řekli kvůli tomu, co jste udělali ve svém životě. Máte zdraví, máte hojnost i lásku, máte moc! A v začátku týdne nám archanděl Michael připomíná, že máme tuto moc využívat v duchovní službě Boží vůle lásky a míru. Ať už vás tedy cokoli trápí, nebuďte pasivní, neciťte se jako oběť. Můžete nade vše povznést a změnit to, co vidíte, svou moudrostí a afirmováním si, že Bůh se o všechno stará naším prostřednictvím, v každém z nás.

Když se dostáváme ke středu týdne... Prosperita je tu! Balíček jsem dobře promíchala. Vím, že nám tato karta vyšla i minule, když jsme s těmito kartami vykládali naposled, ale opravdu nám říkají, že přichází prosperita, a dodávají k tomu, že to znamená, že budete využívat svou schopnost přijímat. Říkají mi, že máte stále nějaké obavy, že kvůli tomu budete sobečtí, že máte bloky ve svém přijímání, a že si máte uvědomit, že když si dovolíte přijmout hojnost, pak tato hojnost může dobře sloužit Boží vůli. Můžete například darovat peníze organizacím, které máte rádi, nebo vám to může posloužit k opuštění zaměstnání, které vám už neslouží, a tak se zaměřit na své zájmy, talenty, vášně a své poslání. Prosperita může znamenat také hojnost ve všech ostatních formách, například hojnost času, energie, inspirace, lásky, přátelství... i míru. Dovolte si tedy přijímat! Podle prvních dvou karet to vypadá na vskutku silný týden!

A na víkend nám tu vychází karta Milovaný. Je tu vyobrazený archanděl Chamuel, jehož jméno znamená Boží oči nebo Boží vize. Pomáhá nám najít to, co hledáme. A kromě toho, že nám pomáhá nacházet své klíče od auta nebo brýle, nám také pomáhá najít naše životní poslání, naši životní lásku, náš pravý domov... a andělé k tomu říkají, že pro tento týden to znamená především najít sami sebe a milovat sami sebe. Jak víte, měli jsme tu svátek sv. Valentýna. Mnoho našich přátel se necítilo milovaných, ať už proto, že jsou nezadaní nebo že uvízli v problematickém vztahu, a toto je pro ně připomínka, že láska začíná uvnitř, u každého z nás. Opravdu je ve vás mnoho lásky a opravdu jste hluboce milovaní. A jakmile najdete tuto lásku v sobě samých, vaše srdce se začne otevírat. Vím, že jste byli zraněni. Vím, že jste prožili v životě mnoho bolesti a dramat. I já si to prožila. Většina z nás si to prožila. Jenže když své srdce uzavřeme, abychom se chránili, abychom se vyhnuli další bolesti v budoucnu, také nás to zraňuje - a zraňuje to i naše milované blízké. A když své srdce otevíráme, rozhodujeme se tak cítit. CÍTIT. Volíme si otevřené srdce. A to je jako paprsek světla, jako maják, který přitahuje osoby a příležitosti těch nejvyšších vibrací. Přitahuje k vám milující osoby, s nimiž si přejete být. Přitahuje k vám příležitosti, jak ukázat světu své nádherné projekty a léčivou práci nebo umělecká díla. Něco vám řeknu: Otevřené srdce je klíčem k úspěchu ve všem, co si přejete.

A čtvrtá karta pro tento týden je Citlivost. Je to karta archanděla Haniela a říká vám, že máte mít sami k sobě úctu. A že máte mít úctu i ke svým citům. Uznat, že prostě potřebujete pobývat v něžném prostředí. Nesnažte se prosím tlačit se do ničeho hrubého, ať už v práci nebo doma. Vaším posláním není být supermany a vyvíjet na sebe nátlak. Opravdu k sobě buďte tento týden hodní a něžní a pamatujte, že jste velmi mocné osoby a také velmi milované.

I já vás miluji a Bůh rovněž. Posílám vám mnoho andělských požehnání a lásky. Prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=PHIHvsPnRJE&feature=youtu.be
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.