pondělí 23. února 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 23.2. do 1.3. 2015

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden. Tak jako náš kamarád tady (ukazuje na spícího kocourka na obrazovce :) - pozn. překl.) je pro nás tento týden vhodný k tomu, abychom odpočívali. Možná je nyní načase dohnat spánkový deficit, pokud jste třeba museli brzy vstávat a chodili spát pozdě a stíhat všechny povinnosti. Teď si potřebujete dopřát trochu odpočinku, abyste znovu nabyli sil. Pro tento týden zde cítím velmi silně přítomnost a působení archanděla Rafaela a Rafael je náš anděl léčení. Často nám dává znamení ve formě smaragdově zelených barev. Když tedy na ulici někoho potkáte v krásně zeleném tričku nebo vám přijde do schránky dopis v krásně zelené obálce, nebo ať je to cokoli jiného, tak jakákoli zelená energie, se kterou teď přijdete do kontaktu, je pro vás znamení, že archanděl Rafael je s vámi. Důvodem, proč je s námi tento týden, je právě ten, že potřebujeme znovu nabýt sil. Toto je velký rok! Rok 2015 je rokem úžasných nových příležitostí a velmi nás posiluje! My se však musíme postarat o to, abychom se udrželi na vrcholku, a zajistili, že budeme moci pokračovat dál a dál a že dokončíme všechny ty úžasné věci, které pro nás andělé, Vesmír, Bůh naplánovali. A tak si prosím tento týden opravdu dopřejte čas jen sami pro sebe. A také prosím neposlouchejte ty na strachu založené myšlenky, že jste sobečtí. Dopřání si času na sebe samé není žádné sobectví, je to nutnost! Když se sami o sebe nestaráme, nemáme dost energie ani vitality na to, abychom ještě někomu pomáhali. Takže čím více energie budete mít díky tomu, že o sebe budete pečovat, tím více budete moci pomáhat druhým.

Mám tady s sebou jako vždy své karty Květové terapie a podíváme se tedy, co nám vychází pro tento týden. A je to karta hortenzie s názvem První krok. A jak je napsáno přímo na kartě: "Rozdělení tohoto problému na více malých částí vám usnadní první krok." Když se podíváme vzhůru na tu obrovskou horu, která před námi leží, tak nám to může připadat příliš a vyděsí nás to. A tak, místo toho nám andělé radí, abychom se nedívali na tu velkou překážku před sebou, ale podívali se na její jednotlivé kroky. Prostě dělejte jeden krok za druhým. Vždy udělejte krok, jakmile k tomu budete mít energii a odvahu. A než se nadějete, bude celá překážka za vámi, a možná i mnohem více.
Druhou věcí, kterou tato karta symbolizuje, je přechod. Přechod z jednoho způsobu bytí do úplně jiného. Je to pro nás tedy také vhodný čas k tomu, abychom se podívali na svůj život a zeptali se sami sebe: "Je směr, kterým se můj život nyní ubírá, pro mě tím pravým?" A pokud není, pak seberte odvahu a dejte sami sobě svolení učinit tu změnu. Učiňte to rozhodnutí pro své nejvyšší dobro, a to tak, že přinese všem zúčastněným - včetně vás - prospěch.
Tento týden je pro nás tedy vhodný k tomu, abychom popřemýšleli nad různými věcmi, které nám vyvstaly, a zvážili, zda chceme tímto směrem pokračovat i nadále a nebo ne. Pamatujte, nedívejte se na ten jeden obrovský problém, ale berte to kousek po kousku. Zvládnete to!
A stejně jako toto roztomilé koťátko si dopřejte odpočinek. Uvolněte se, dovolte si dobít baterie, protože rok 2015 má pro vás připraveno mnoho úžasných věcí a já bych si přál, abyste byli vždy připraveni jít do toho, jakmile vám příležitost zaklepe na dveře.

Takže se o sebe prosím velmi pěkně starejte a jako vždy vám přeji, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.