úterý 24. března 2015

Souběžné možnosti


Někdy vás síla zvyku udržuje zaseknuté a nevědomé vůči možným prospěšnějším a šťastnějším volbám, které se vám nabízejí. Avšak každý okamžik vám dává možnost otevřít jiné dveře a zvolit si jiný směr - ať už ve svých myšlenkách, chování či v zásadních životních rozhodnutích.
Karta souběžných možností vám říká, že se vám nabízí velké množství možností a že je třeba podívat se na věci v širším rozhledu. Když zvážíte více možností, které se vám nabízejí, budete se cítit silnější a motivovanější k rozhodnutím, která vám přinesou štěstí, sílu a pohyb kupředu.
Ve smyslu vašich cílů tato karta představuje neznámo a nepředvídatelné nápady. Možná existuje nějaký marketingový prostředek, na který jste nepomysleli, spojení, do něhož jste ještě nevstoupili, nebo nějaký úplně jiný směr, který by vám více vyhovoval. Buďte vědomí, buďte pozorní, buďte flexibilní a ochotní nyní podniknout nové, jiné kroky.

AFIRMACE:
"Jsem otevřený/á a ochotný/á uvést svůj život novým směrem. Nyní si více uvědomuji své možnosti vedoucí k harmonii a optimismu, a to jak ve svých myšlenkách, tak i ve všech volbách, které během svých dní činím."

* * *

- z karetní sady Energy Oracle Cards, Sandra Anne Taylor
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.