pondělí 20. dubna 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 20. do 26.4. 2015

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden! Minule jsme tu měli, že budeme dostávat nějaké nápady, které nám pomohou zjednodušit náš život. Pro tento týden andělé říkají, že vše nabírá spád a že všechny ty tvořivé věci se budou dále odehrávat. Nepřestávejte, protože nyní se začínají teprve dít kouzla a my chceme udržet tuto energii! Pro tento týden bych tedy chtěl, abyste šli s tímto proudem energie. Když si tedy všimnete, že se objevují vaše nové příležitosti nebo nové inspirující nápady, pracujte s nimi! Dovolte těmto věcem se rozvinout v něco ještě smysluplnějšího. Budete překvapeni, o kolik jednodušší všechno je, když jednáme v souladu s tím, o co nás naši andělé žádají. Potřebujeme se ujistit, že kdykoli se budeme ptát, co budeme tento den dělat, kdykoli se zeptáme: "Co potřebuji dnes udělat?", uvědomíme si, podle čeho své kroky řídíme. Řídíme se hlavou a tím, o čem jsme přesvědčení, že to musíme udělat? A nebo se necháváme vést Božským vedením, které nás popostrkuje po této cestě? A možná dané vedení dostáváme i víckrát? Chtěl bych tedy, abyste se nad tím tento týden zamysleli a když budete mít pocit, že by věci byly určitým směrem jednodušší a snazší, zvolte si ten směr! Dovolte si jít na tu cestu! 
Pojďme se podívat na to, co nám chtějí říct karty Květové terapie. Vytáhnu jednu kartu a ptám se andělů, co potřebujeme vědět pro tento týden.

Pro tento týden tu máme kartu Chraňte se. Ta nám říká, že kolem nás v tomto týdnu budou možná nějaké hrubé energie. Ale nebojte se! Znamená to jen, že až vyjdete se svými novými nápady ven a začnete dělat změny, například pokud podnikáte, tak si třeba zvolíte nový způsob, jak přistupovat k věcem, nedovolte druhým lidem, aby vaším směrem házeli negativitu. Místo toho se zaštiťte. Vytvořte si ochranu. Cítím tu s námi pro tento týden archanděla Michaela, který je tu, aby nás chránil a ochraňoval nás při postupu vpřed. Tato karta nám tedy říká, že se nemáme bát udělat další krok, je ale třeba umístit kolem sebe ochranu před lidmi, kteří vycházejí z pozice strachu a kteří nemusejí rozumět tomu, proč směřujete právě tím směrem, nebo proč něco děláte tak, jak to děláte. Takže běžte dál! Nevzdávejte se tento týden! Místo toho vám andělé chtějí dát najevo, že jste při tomto novém dobrodružství chráněni a podporováni. 
Andělé mi také říkají, že se potřebujeme chránit i před svými blízkými. Jedna z dobrých věcí je, že když vás napadne něco nového a máte nějaký plán, dostanete nějakou inspiraci a chcete zkusit něco jiného, nechat si tento nový nápad pro sebe a dovolit mu, aby se mohl rozvinout a vyrůst ještě předtím, než se o něj podělíte se všemi ostatními. Protože když jim o svém nápadu povíte v době, kdy je ještě v samotném zárodku, tak pokud tito lidé vycházejí z pozice strachu, tak ho zadupou do země ještě dřív, než vůbec dostane šanci rozkvést. A tak zaštiťujte nejen sebe, ale i své nové nápady. A zajistěte jim dostatek času na to, aby mohly vyrůst, ještě než je vypustíte ven do světa. 

Je to tedy velmi inspirativní týden, ale prosím, nemějte strach ze zaštiťování. Pojďme to udělat hned teď. Zavolejme si archanděla Michaela na pomoc se zaštítěním a ochranou. Takže si udělejte pohodlí, možná také zavřete oči, několikrát se zhluboka nadechněte, dovolte si uvolnit se, vzdejte se všech svých očekávání o tom, co by asi tak tento týden mohl obnášet.. a nyní zavoláme mocného archanděla Michaela, aby s námi byl v průběhu dneška i celého týdne. 

Michaeli, prosím, zaštiť nás a chraň nás. Zajisti prosím naše bezpečí a pomoz nám udržovat si vysokou energii. Jakékoli myšlenky založené na strachu, prosím, láskyplně odstraň z naší cesty. Pomoz nám soustředit se pouze na mír před sebou. Děkujeme ti.

Tento týden tu tedy máme s sebou energii archanděla Michaela, který nás zaštiťuje, chrání a pomáhá nám kráčet kupředu na naší vzrušující nové cestě. Těším se na vás zase příště. A jako vždy: Ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.