neděle 19. dubna 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 20. do 26.4. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 20. do 26.dubna. Michael a já jsme nyní na levandulové farmě Aliikula v horách na Maui. A můžete vidět, že všude kolem nás je nádherný porost levandule a její vůně je tak uklidňující, že je to tu jako v nebi. Mají tady všechno možné z levandule - levandulový čaj, levandulový med, zkrátka všechno možné, co by mohlo být z levandule. V tomto čase tedy budeme pracovat s vysokovibrační energií fialové barvy. A proto budeme také pracovat s vykládacími kartami Rady andělů na každý den, protože mají fialový obal. Jak možná víte, je to jeden z mých nejoblíbenějších balíčků karet, protože poselství jsou napsána přímo na kartách a je velmi snadné s nimi pracovat. Karty tedy nyní zamíchám a požádám Boha, aby nám všem poslal poselství pro následující týden. Po vší té velké intenzitě se nyní energie začíná povznášet a mám pocit, že ona intenzivní energie kulminovala během novoluní v sobotu 18.dubna. Dalo nám mnoho nové energie, hodně jsme propouštěli staré, a tak uvidíme, jak se nám to odrazí v tomto výkladu. 

První kartou, kterou tady máme pro pondělí a úterý, je Skryté požehnání. To znamená, že něco nyní odchází z vašeho života, uzavírá se v něm nějaká kapitola, a vám to může připadat jako trest, jako kdyby se vaše modlitby neplnily. Tato karta však říká, že ve skutečnosti je právě toto odpovědí na vaše modlitby. Že právě toto muselo vyvrcholit a být dokončeno, aby mohlo přijít to nové. Můžete se tedy potýkat s nějakou formou ztráty, změny, které vám přijdou stresující, ale když tím vším projdete, budete se pak ohledně této věci cítit mnohem více v míru. Touto změnou se vám tedy dostává požehnání. Andělé mi ukazují, že v průběhu pondělí a úterý budete skutečně soustředěni na to: "Co nyní opravdu chci?" A spolu s tím se ve vás také mohou probudit nějaké pocity, s nimiž jste se předtím úplně nevypořádali. Ale to všechno je zodpovězenou modlitbou.

Dostáváme se ke středu týdne, a tady se věci zpomalí nebo budete mít pocit, že jste někde uvízli, nebo že věci nepostupují tak rychle, jak byste chtěli, avšak andělé vám vzkazují, že věci se stále hýbou a je to Stálý pokrok. Chtějí vám tím říci, že vše, co se děje, je Božsky načasováno. Zdá se, že tento týden začne pomaleji než ten předchozí - obzvláště ten předchozí, který byl v duchu energie "Běž běž běž!!" 

A když se dostáváme k víkendu, to je zajímavé, máme tady kartu Žádejte. Tato karta vychází tehdy, když se snažíte všechno dělat sami. Ale vy můžete zavolat na pomoc i Boha, Ježíše, anděly, nebo kteréhokoli nanebevzatého mistra, který je součástí vašeho systému víry. Řekněte si jim o pomoc! Andělé mi také říkají, že to souvisí s delegováním ostatních lidí. Litovat se, cítit se jako mučedníci nebo oběti, to rozhodně není cesta vysokých vibrací, po které byste měli jít. Pracujte v partnerství! Poukazují na sny, které máte. Můžete na nich spolupracovat s partnery! Takže žádejte o pomoc, požádejte o partnerství, přizvěte si na palubu lidi, kteří jsou odborníci v těch oblastech, ve kterých sami příliš nevynikáte.

Když se podívám na celý tento týden z energetického hlediska, krásně to ladí se zdejší levandulovou farmou - bude mnohem klidnější a zdá se, jako by již slunce vykukovalo po bouři. Některé věci budou stále pokračovat. V tomto mě nepochopte špatně - stále bude co řešit. Ale ukazují mi, že budete více v míru tento týden. Pamatujte, že jste využili všechnu tu intenzivní energii, a tak nyní, když se vše zpomalí, je třeba si odpočinout. Je čas naslouchat svým tělům. Jestliže si chce vaše tělo zdřímnout, je to i proto, že během spánku k vám má přijít mnoho Božích poselství, a tak to může být i znamení, že k vám chtějí promluvit vaši andělé. 

Mé modlitby jsou s vámi i se všemi ostatními na celý tento klidný, míruplný a šťastný týden, a přeji si pro nás všechny, abychom ve všem, co vidíme, viděli požehnání. Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: "Aloooooooooha!"

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ibPEzpunh4U
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.