pondělí 27. dubna 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 27.4.do 3.5. 2015

Ahoj, já jsem Robert Reeves a vítám vás u duchovního vedení pro tento týden. Pro tento týden jsem byl veden k vytažení tří karet ze své sady Květové terapie. Jak jsem říkal již dříve, každý týden se nechávám vést k tomu, kolik karet mám vytáhnout. Ptám se tedy andělů, co potřebujeme vědět na následující týden a jaké vedení a informace můžeme dostat, aby nám to tento týden usnadnilo.
Jak vidíte, vždy vytáhnu kartu a balíček opět zamíchám, pak vytáhnu další a zase balíček zamíchám. To je opět jen o mém vlastním vedení. Pokud sejmete všechny tři karty z vrchu balíčku, i to je naprosto v pořádku. Na vykládacích kartách je úžasné to, že se s nimi nemůžete zmýlit, protože fungují na základě Zákonu přitažlivosti, a tak každá karta, kterou si vytáhnete, bude přesně ta, kterou jste si vytáhnout měli.

Jako první nám tady vyšla karta Čištění čaker, která se nám tady už dlouho neobjevila, což může znamenat, že vykonáváte skvělou práci! :D Každopádně nám říká, že je potřeba, abychom se očistili ode všech těžkých energií, což je zajímavé, protože jsem si dnes jako pozadí na obrazovku za mnou vybral krystal ametystu, což je skvělý pomocník při očišťování své energie. I malinký krystalek ametystu stačí mít s sebou a držet ho v ruce, mít ho v kapse nebo ho mít i pod polštářem, je skvělý způsob, jak detoxikovat svou energii. Odstraňuje všechnu negativitu a udržuje vás povznesené a šťastné. Lotos nám tedy říká, že je načase zase jednou očistit svou energii. Tento týden se tedy ujistěte, že budete využívat očišťující metody a že budete také meditovat. Tento týden nechte všechno to smetí jít. Propusťte dramata i všechen stres. Ty nepotřebujeme.

Další kartou je echinacea s poselstvím Otevřete svou čakru třetího oka. S touto květinou je silně spojen archanděl Michael a tato karta nám často říká, že je třeba se očistit od strachu ohledně našich duchovních darů. Jestliže jste tedy vedeni ke změně stravovacích návyků, změně rutiny, životního stylu, nebo třeba ke cvičení, pak je to ponoukání ze strany archanděla Michaela. Je to takový jemný tlak, který vás tlačí kupředu, a jeho smyslem je, abyste dokázali otevřít své třetí oko a probudit tak svou schopnost jasnovidění. Když si dovolíte být více otevření a intuitivní, uvidíte mnohem více věcí, lépe si všimnete podobně naladěných, šťastných lidí, zkrátka všechno bude nádherně plynout. Echinacea nám tedy říká, že máme dovolit svým duchovním darům rozkvést. Je to ta nejhezčí věc, kterou můžete udělat, a prvním krokem k tomu je propustit svůj strach.

A poslední kartou pro tento týden je Dopřejte si čas pro sebe. Moc se mi líbí energie tohoto týdne! A co mi přijde zajímavé, tak všechny tyto tři karty jsou si velice podobné svými barvami. Všechny jsou laděny do růžova a zelena, což jsou barvy srdeční čakry, která nám umožňuje cítit lásku, kterou si dáváme. Dovolte si tedy také cítit lásku, kterou dáváte i dostáváte. Ale hlavní poselství tulipánu je připomenutí, že je naprosto v pořádku dopřát si nějaký oddech. Že je v pořádku na chvíli poodstoupit od zbytku skupiny a odpočinout si, načerpat síly a uvolnit se. Můžete také meditovat, můžete hovořit s archandělem Michaelem o vašich duchovních schopnostech. 

Celkově tento výklad vnímám jako pobídku k velké detoxikaci a očišťování. Je o tom, abychom si dovolili být otevření a duchovní, a to tak, že se zbavíme všech forem negativity. Ať už energeticky - například prací s krystaly ametystu, a nebo fyzicky - změnou stravy nebo cvičením. Obklopte se povznášejícími, šťastnými lidmi. To teď potřebujeme nejvíce. Když se obklopíme vysoce naladěnými lidmi, aktivitami, jídlem, nápoji nebo dalšími věcmi, tím lépe se cítíme. Zkuste to! Dělejte to tak pár týdnů a uvidíte, jak se váš postoj a přístup úplně ke všemu začíná měnit! Nemusíte setrvávat v nešťastných a nezdravých situacích! Dovolte si být šťastní! Dejte sami sobě svolení být opět šťastní, radostní a povznesení. Je to pro nás silný týden a je to vhodný čas na to, abychom zhodnotili, co děláme a neděláme, a popřemýšleli, jak věci změnit k lepšímu do budoucna. Abychom se opět soustředili sami na sebe a očistili se od vší té tíhy. A také abychom se navrátili zpět do stavu míru. 

Nádhera. Do příště se o sebe prosím hezky starejte a jako vždy vám přeji, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.