neděle 3. května 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 4. do 10.5. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 4. do 10.května. Michael a já jsme nyní na západní části Maui a máme tu nádherný slunečný den. Obvykle tady hodně prší. Protože jsme na pobřeží, chtěla bych pracovat s vykládacími kartami Kouzelných delfínů a mořských pannen. Miluji tyto karty, protože jdou hluboko do podvědomé mysli, emocí a přesvědčení. Je to sada karet vytvořená k tomu, aby nám pomáhala při zhmotňování, tvoření a přitahování našich snů, protože to celé je o tom, čemu věříme a jak se cítíme. A mořské panny a delfíni nám pomáhají ponořit se do hloubky, abychom si uvědomili, kde máme jaké bloky - např. jestli si myslíme něco negativního nebo se něco snažíme dělat po svém, s tím vším nám pomáhají. Nyní se tedy nad těmito kartami pomodlíme a požádáme Boha, aby nám dal tři poselství pro nadcházející týden pro vedení, podporu, lásku, ochranu a vše, co potřebujeme, abychom mohli plně jít po své cestě. Vybereme tedy tři karty... a pak nám tu vyskočila ještě čtvrtá, která znamená jakési zdůraznění nebo dodatek k výkladu. 

Pro začátek týdne tady máme kartu Ano! Poselství nemůže být jasnější! Říká vám, že vaše intuice je správná a že podle ní máte jednat. To souvisí s nápady a rozhodnutími, která jste činili během víkendu a nebo právě teď, a váháte, zda je to opravdu ta pravá cesta. Tato karta říká: Ano, ano, ano! Je načase jít do akce. Nestačí si jen říct: Dobře, rozhodnu se takhle. Je třeba podle toho také jednat. Již první karta nám tedy říká, že tento týden začíná činy. A nemusí to přitom být nic drastického, jako že byste měli něco opouštět nebo odněkud odejít, spíše prostě uděláte jeden krok směrem za svými sny. Třeba někam zavolat, začít psát knihu, jít do kurzu, ozvat se příteli, jít na pracovní pohovor, aktualizovat svůj životopis, atd. Zkrátka udělejte jeden krok, a ten pak spustí celý řetězec událostí, které přivedou vaše sny k úrodě. Je to velmi vzrušující! Běžte krok za krokem.

Pojďme se podívat na střed týdne. Hmm, zajímavé. Máme tady Odpočinek. Během pondělí a úterý budete dělat spoustu věcí, ale během středu týdne budete už možná trochu unavení. Říká, že jste tvrdě pracovali a máte si teď dopřát odpočinek. Andělé mi však k tomu říkají, že to také znamená, že nemáte na věci tlačit, nemáte vyvíjet tlak na to, aby se něco stalo. Je třeba mít na paměti, že vše má své Božské načasování, obzvláště v případech, kdy je ve hře i svobodná vůle dalších lidí. My ani Bůh nemůžeme ovládat vůli jiných lidí. To je na nich. Můžeme ovlivnit věci, které se týkají nás, ale nemůžeme ovládat jiné lidi. Také nám říkají, že si máme dopřát nějaký čas na meditaci, což nám kromě odpočinutí pomůže také přijmout nové nápady. Není to tedy tak, že byste se jednou podívali do mapy a pak prostě šli a šli, ale je třeba svou trasu průběžně ověřovat a ptát se, kudy dál. Ve středu týdne si tedy opravdu dopřejte čas pro sebe o samotě. Vypněte telefon, běžte ven do přírody, ztište svou mysl tak, jak to jen půjde, a naslouchejte, co máte udělat dál.

A pak tady máme - podívejte, celý tento týden je o zhmotňování - kartu Něco si přejte. "Toto je kouzelný okamžik. Něco si přejte a těšte se ze zhmotňování svého přání." Říkají nám tím, že celý tento týden je o úrodě, kterou vám přinášejí vaše nápady. Je to o akci, pak také o odpočinku, což je součást akce, a pak je třeba soustavně si přát, modlit se a přijímat poselství. Také chtějí, abych vám řekla, že tato karta, tato nádherná ilustrace, je o víře - víře ve své sny, víře v to, co je možné, víře v Boha... a především víře v sebe samé. Věřte si, že to dokážete! 

Čtvrtou kartou, která nám tady kvůli silnému větru odletěla a pro kterou musel Michael slézt dolů po skalách, je nádherná karta Ochrana. A ta říká, že vy, vaši blízcí i váš majetek, jste pod ochranou Nebes. Vy všichni a všechno jste v bezpečí, pod ochranou Nebes. A chtějí, abych vám toto řekla, protože změny v životě se někdy mohou zdát děsivé a může nám připadat bezpečnější zůstat při tom, co známe. Ale o tom je tento fyzický svět - řeky stále tečou, moře se odlévá a přilévá, vítr stále fouká, a i pro vás je bezpečné se měnit, mí drazí. Je to součást tvořivého vyjádření našeho Stvořitele. Jste naprosto v bezpečí - alespoň pokud jednáte podle svého vedení. To je důležité, protože nemůžeme jen sedět a nic nedělat, a čekat, že nám Bůh všechno přinese jako Santa Claus. Tak to nefunguje. A rovněž musíme poslouchat své vnitřní vedení. Když se vám dostane varování, je třeba tomu věnovat pozornost! Tato varování dokážou i zachránit mnohé životy, jsou to zásahy sloužící k naší ochraně.

Celkově je to krásný týden plný zhmotňování, podnikání akce, péče o sebe, naslouchání, naslouchání a naslouchání. Posílám vám mnoho lásky a mnoho modliteb na tento týden, který bude opravdu vzrušující, doslova nám otevírá cestu k Božství. Tak prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/iDaGFw0ho80
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.