neděle 3. května 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 4. do 10.5. 2015

Zdravím vás a děkuji vám, že jste se ke mně připojili na duchovním vedení pro tento týden. Jsme už na začátku května a andělé nám připomínají, že jsme v průběhu tohoto roku dostali mnoho úžasných inspirativních nápadů. Vůbec nepochybuji o tom, že dostáváte mocná poselství a úžasnou inspiraci od svých andělů. A pro tento měsíc nám říkají, že je naší prací něco s těmito nápady udělat. Ať už tedy dostáváte cokoli, ať už pracujete na jakýchkoli nápadech nebo cílech, toto je opravdu vhodný měsíc na nějaké to zvláštní úsilí. Andělé mi řekli - poněkud konfrontativně :D - že se musíme dívat na to, co každý den děláme a zeptat se sami sebe: "Trávím svůj čas během dne opravdu tak smysluplně, jak mohu? Nebo trávím skoro veškerý svůj čas neradostnými činnostmi?" Já miluji psaní. Miluji i nahrávání. Miluji spojení, které mám s vámi. To všechno je mou vášní. A tak bych mohl dělat ještě více těchto věcí. Mě tedy andělé vedou k tomu, abych nahrál více kurzů a videí, abych vám dával tyto věci, které vám pomohou na vaší vlastní duchovní cestě. Neustále dostáváme od svých andělů nové vhledy a nápady a nyní jsme vedeni k tomu, abychom začali něco jiného. Zvolit si jiný cíl, začít něco nového, vytvořit si něco svého. Někdy se během dne děje až příliš mnoho věcí, že ano? Říkáte si: "Kde bych asi měl/a vzít čas na něco ještě dalšího? Kde bych asi měl/a vzít čas na to, abych něco tvořil/a? Kde bych měl/a vzít čas na to, abych napsal/a tu knihu?" Zkrátka ať máme jakýkoli cíl, někdy máme problém s tím, že den jako by neměl dost hodin. A právě to je afirmace, kterou si omezujeme, co můžeme nebo nemůžeme ten den dělat. Takže vám místo toho nabízím afirmaci: "Každá hodina, každá minuta mého dne je pro mě příležitostí inspirovat a dělat věci, které miluji a které mi činí radost. Protože čím více tyto věci dělám, tím více radosti a zábavy vnáším i do životů druhých lidí." A stejně tak to platí i pro vás, a tak tomu věnujte ten čas, tvořte ty věci, pracujte na těch cílech. Nejen že se vy sami budete cítit šťastní, ale i lidé kolem vás začnou být šťastnější. Takže květen je měsícem, kdy andělé chtějí, abychom toto dělali. Je to takový malý kopanec do zadku, který nám má připomenout, abychom na tyto věci nezapomínali :) Říkají nám tím, abychom se vrátili ke své skutečné práci a dělali to, co víme, že tady dělat máme. Podívat se na svůj rozvrh dne a ujasnit si, co je opravdu neodkladné a kdy si můžeme třeba místo poflakování se dopřát čas na to, abychom něco dokončili. Jde o to, abychom každý den udělali nějaký pokrok

Podívejme se nyní, která karta nám vyjde pro dobrodružství měsíce května. Je to karta ibišku s názvem Jednota. A ta nám připomíná, že každý jeden z nás je Božsky propojen s ostatními. A tak já jsem spojen s vámi, vy jste spojeni se svými milovanými blízkými, a ti zase s dalšími lidmi, zkrátka je to taková velká duchovní síť, jíž jsme všichni součástí. No a také nám to připomíná to, o čem jsme tu mluvili už od začátku - že když se my sami budeme věnovat věcem, které nás povznášejí, když se cítíme šťastní, plni míru a souznění, pak toto všechno bude procházet skrze tuto duchovní síť a pomáhat i těm ostatním cítit se více v míru, více inspirovaní a uvolnění... a přes ně to pak bude pokračovat k lidem, které znají oni, a takto to funguje jako efekt vlnění pozitivity. Andělé však říkají, že vy jste ti, kteří tyto vlny vyvolávají. Vy jste ten oblázek vhozený do vody, který vyvolá tu změnu. A když vyvoláte tuto změnu, začnete také šířit pozitivní myšlení. Takže si prosím dejte svolení a mějte odvahu k tomu, učinit skok víry. Věnujte více času a úsilí věcem, které vás skutečně zajímají. Soustřeďte se sami na sebe, protože tím pomáháte i všem těm ostatním, kteří jsou s vámi spojeni, a pak také lidem, s nimiž jsou spojeni oni. Všimněte si, jak mocné to je. Určitě jste to slyšeli už od tuctů duchovních učitelů, ale všichni říkají, že život by měl být především o lásce, radosti, štěstí a zábavě. A čím více se na tyto věci napojujeme, tím snadnější pro nás život je. Důvodem je právě to, že i všichni ostatní mají prospěch z naší radosti a našeho štěstí a vitality, a tak i oni začínají inspirovat lidi kolem sebe... a takto to pokračuje. Přesně tak si já sám představuji, jak všichni vytváříme mír na Zemi. Všechno to tedy začíná vámi! Vy jste ti, kteří vyvolávají ty vlny. Mou modlitbou je, abyste vy všichni, kteří sledujete tento výklad, opravdu vyvolali ty vlny změn. Jen pomyslete na to, kolik lidí takto můžete inspirovat. Dáváte jim opravdu velký dar, když sami sobě dovolíte přijímat. 

Máme tu tedy silný týden a také silný měsíc. Nechť je pro nás velkou proměnou a ať nám přinese mnoho nadšení při nových dobrodružstvích a zkoušení nových věcí. Doufám, že jste si tento výklad užili - já jsem si rozhodně užil předávání poselství vám - a jako vždy pamatujte, že všechny vaše sny se opravdu mohou splnit! ;)

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.