neděle 10. května 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 11. do 17.5. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 11. do 17.května. Michael a já jsme nyní v krásném malém parku, který se nachází nahoře v horách na Maui. A protože byly nyní energie dosti intenzivní, chtěla bych dnes pracovat s Andělskými tarotovými kartami, které jsou skvělé na detaily ohledně toho, co se děje a co s tím můžeme udělat. Tak jako každý týden se nad kartami nejprve pomodlím a požádám Boha, aby nám dal vedení, odpovědi a informace, které jsou užitečné pro naše životní poslání. Karty zamíchám a vyberu jednu pro pondělí a úterý, druhou pro středu a čtvrtek a třetí pro konec týdne.

Podívejme se na to. Pro začátek týdne zde máme kartu Slunce! A to je velmi zajímavé, protože v tarotu, i v tomto andělském tarotu, je celkem 78 karet, které zahrnují všechny součásti života, všechny vzlety i pády. Ptala jsem se tedy na tyto naše současné situace, co to znamená, a vyšla nám karta Slunce, což je jedna z nejšťastnějších karet, které vůbec v tarotu jsou. Karta Slunce vypovídá o šťastných výsledcích, úžasných nových nápadech, které povedou k úspěchu, a o tom, že si máte věřit! Andělé zdůrazňují tuto poslední zmínku, protože říkají, že nějaká část vašeho já se sráží sebezpochybňováním a že vám mám zdůraznit, že v začátku týdne bude velmi důležité, abyste měli víru sami v sebe. Věřte si, protože hodně se toho bude dít, budete mít nové nápady... a možná tato vlna nových nápadů přijde proto, že jste toho nyní spoustu prospali. Energie posledních dní byla taková, že jste se mohli cítit velmi unavení a potřebovali jste hodně spát. Ale právě v těchto okamžicích "stahujeme" nejvíce informací, a pak prožíváme spoustu "Aha!" momentů, kdy se nám něco náhle vyjasní, dostává se nám inspirace, míváme i zjevení o nějakých věcech... a dostáváme spoustu nápadů. Tento týden tedy začínáme s tím, že máme v hlavě spoustu věcí, možná především o sobě samých, a že budeme mít spoustu nápadů. Neříkají, že máme jednat, ale že nám zkrátka tento týden začíná velmi dobře, velmi šťastně.

Podívejme se na střed týden... Ah! Tady to máme! Přesně ta energie, kterou celou dobu cítíme! Desítka ohně! Příliš mnoho práce, příliš mnoho věcí se děje. Může to souviset i s tím množstvím nápadů, že to možná přeženete a budete chtít dělat všechno najednou. Tato karta nám však říká: "Hou, hou, hou... v klidu!" Úplně přesně, jako nám minulý týden vyšlo, že máme odpočívat, dostáváme nyní stejnou zprávu. Tato karta také říká, že máte přijmout pomoc od ostatních? Jak jste na tom v této oblasti? Umíte žádat o pomoc - včetně Boha a andělů? Jak jste na tom s uměním asertivity? Umíte lidem vyjádřit, co potřebujete nebo chcete, a být upřímní a přirození? Pro zdravé vztahy je důležité být tím, kým opravdu jste, nebát se odkrýt své "karty". Kromě toho však tato karta ještě říká, že ve středu týdne se možná budete cítit ve stresu. Chtěla bych vám k tomu říct, že v průběhu 19.května vstoupí Merkur do retrográdní fáze, a tentokrát to bude ve znamení Blíženců, které samo o sobě náleží k Merkuru. Je to tedy něco jako dvojitá retrográda Merkuru a my se můžeme cítit, jako by na nás dolehl nějaký stín a může nás to určitým způsobem ovlivnit. Můžete si také všimnout, že elektronické přístroje se divně chovají. Mně se třeba stalo, že se mi uprostřed noci zapnul můj iPhone a začal přehrávat televizní pořad, který jsem v něm vůbec neměla uložený. Bylo to i věštecké, ale to už je zase jiný příběh. Ale bylo to husté! :) Zkrátka nyní mnoho lidí zažívá všelijaké věci se svou elektronikou, a to souvisí právě s retrográdou Merkuru. Stejně tak to ovlivní i komunikaci. Merkur souvisí s cestováním, elektronikou i komunikací, takže buďte opatrní při svých rozhovorech s druhými lidmi. Pokud vyvstanou nějaká nedorozumění, může to být právě tímto vlivem. Jestliže tedy budete v kontaktu s hrubými lidmi, pročistěte tu energii mezi vámi, řekněte jim svou pravdu - s láskou, buďte hodní, ale řekněte svou pravdu - a vydržte v hovoru, hovořte, dokud se nedostanete k jádru, pročistěte to všechno - a to vás také přivede blíže k sobě. Pokud vás někdo opustí jen proto, že jste upřímní, je to jeho problém. Na vás je, abyste byli s láskou upřímní.

Na konec týdne tady máme mezi tím vším stresem kartu vítězství Šestku Ohně, velmi šťastnou kartu. Na cestě jsou dobré zprávy a také veřejné uznání nebo odměny. Vypadá to, že se vám dostane nějakého poplácání po zádech, ať už od šéfa, od učitele, od rodičů nebo nějaké autority, nebo také od médií. Někdo uzná všechnu tu tvrdou práci, kterou jste vykonali. A můžete to být vy sami! Protože vaše vlastní uznání je to nejdůležitější ze všech. A můžete také dostat nějaké odměny. To znamená, že všechna ta vaše tvrdá práce se vám vyplatí.

Je to tedy skvělý výklad, ale opět vám musím říct, že v tom vidím horskou dráhu a andělé mi říkají, že i v červnu to bude poměrně silné, a tak si prosím zajistěte tu nejlepší péči o sebe! Cvičte! Choďte ven do přírody a dotýkejte se stromů! Detoxikujte se! Chemické látky vás dělají zranitelnějšími vůči úzkosti a depresím, nebo i hněvu. Nebojte se sehnat si nějakou podporu. Podpora je velmi důležitá! Ať už máte poradce, skupinu dvanácti kroků nebo třeba dobrého přítele. Podpořit vás může i Bůh a andělé, pomohou vám projít tímto obdobím, a to takovým způsobem, který přinese požehnání nám všem. Když prožíváte nějaký stres nebo utrpení, můžete díky tomu velmi vyrůst a poučit se z toho. Takže se na to prosím nedívejme jako na čas, kdy musíme zadržet dech a prostě ho přetrpět. Protože v každé situaci je vždy nějaké požehnání. Vím, že to víte. 

Děkuji vám, že jste byli dnes s námi. Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G7QIJqPXuiw
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.