neděle 10. května 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 11. do 17.5. 2015

Ahoj, toto je vaše duchovní vedení pro následující týden a zároveň také malý dárek ve formě hry na jednu z mých zpívajících mís ke konci videa. Tím si pomůžeme pročistit svou auru ode všech bloků, které máme ve své korunní čakře. O tom si ještě dnes promluvíme :) Ale teď se pojďme podívat, jaká karta z Květové terapie nám vyjde pro tento týden. Nad kartami jsem se pomodlil ještě předtím, než jsem začal nahrávat, a rovněž jsem se zeptal, co potřebujeme vědět pro následující týden. Zatímco míchám, nechávám se prostě vést, a až ucítím, že je čas přestat, tak to udělám. A jedna karta upoutala mou pozornost, právě ta, která se snaží z balíčku "utéct" :) 

Je to karta Citové léčení. Ta nám tu nevyšla už hodně dlouho. A znamená to, že nyní prožíváte mnoho věcí. A já vás prosím, abyste to nesoudili. Abyste to nepotlačovali ani neignorovali. Protože tato karta říká, že ano, že máte spoustu emocí, které uvnitř vás sedí a které se nyní probouzejí... ale že to všechno se děje proto, abyste je uvolnili. Nechte je vyjít na povrch a nechte je jít. Co však nemusíte, je utápět se v tom a prožívat to. Jednoduše jim nechte volný průchod, ať proudí, a pak ať odejdou a očistí se tak vaše aura. Někdy se chytáme do pasti, kdy nějakou emoci pořád dokola prožíváme. V tom není žádný přínos. Můžeme si z toho vzít lekce i lásku, ale nemusíme přece pořád lpět na vší té bolesti a utrpení. Tato karta Citového léčení nám tedy říká, že je pro nás naprosto bezpečné a zcela v pořádku být prostě i zranitelní. A dovolit svým emocím vyjít ven, protože právě tím se všechny vyléčí. Tento týden bude velmi léčivý, když propustíte všechny ty bolestivé vzpomínky z minulosti.
Kromě toho to však také znamená, že nemáte druhým lidem dovolovat, aby vám nějakou bolest způsobovali. Naše emoce se v nás mohou probudit i tehdy, kdy se cítíme zklamaní nebo odmítnutí ze strany druhých lidí. Ale všechny tyto emoce nás zraňují jen tehdy, když jim dovolujeme, aby nad námi měly moc. Místo toho se tedy chopte své vlády nad svým vlastním štěstím. Nedovolte nikomu druhému, aby vám diktoval, kdy máte být šťastní a kdy máte truchlit. Vy sami jste svými pány. A vaše emoce jsou vaší součástí. A je ve vaší moci je vyléčit, převzít nad nimi kontrolu a to všechno svým vlastním tempem. Nemůžeme nechat někoho jiného, aby nás ovládal. 
Tato karta také často vychází v případech, kdy je třeba nějakého odpuštění. Když mluvíme o odpuštění na duchovní úrovni, znamená to dle mého cítění: "Už nadále nehodlám dovolovat někomu jinému, aby rozhodoval o mém štěstí." Neříkám tím, že to, co udělali, je ok, ani tím neříkám, že s nimi souhlasím, ani tím neříkám, že s nimi chci být nejlepší kamarád. Tohle není pravý význam odpuštění. Někdy si ale myslíme, že je, a pak odpouštět odmítáme, protože s těmi lidmi nechceme nic mít. Pamatujte si prosím, že skutečné odpuštění v duchovním smyslu znamená prostě vzít si zpátky své vlastní štěstí a nedovolovat daným zážitkům, aby vás nadále zpomalovaly. Toto je VÁŠ život, VAŠE budoucnost, VÁŠ osud, a právě VY máte schopnost utvořit si ji tak, jak opravdu chcete. Dobře?

Nyní si pojďme zahrát na zpívající mísu pro korunní čakru. Ta je na temeni naší hlavy a skrze její energii jsme všichni propojeni. Poskytuje nám Božské spojení a připomíná nám, že nikdy nejsme sami. Máme své anděly, Boha, další duchovně spřízněné bytosti, s nimiž pracujete, a ti všichni jsou vždy s vámi a jsou vaší Božskou součástí. Někdy, když si lidé čtou o duchovnu a rozvíjejí si své psychické schopnosti, intuici, apod., soustředí se na čakru třetího oka. A ano, ta je centrem jasnozřivosti. Ale podle mě je korunní čakra mnohem důležitější, protože slouží jako stavidlo. A tak, když máme krásně otevřenou korunní čakru, pak všechna ta energie může proudit skrze nás. Když tedy dovolíte, nyní vám zahraji na svou zpívající mísu, abychom energii v korunní čakře pročistili a abychom měli úžasný týden! Vzdáme se všeho tlaku, všeho stresu, a dovolíme svým emocím, aby se mohly vyléčit, a budeme se cítit opravdu podporováni a spojeni. Doufám tedy, že si to užijete ;)

(Chcete-li si poslechnout Robertovo hraní, klikněte na odkaz uvedený ve zdroji, spusťte první video a přetočte ho na 5:05.)

To je tedy korunní čakra, která, je-li čistá, umožňuje Božskou komunikaci a naši schopnost být spojeni s mnoha dalšími energiemi, které nás obklopují. Doufám, že jste si se mnou tuto zpívající mísu užili, stejně jako výklad pro tento týden. Rád bych, abyste se o sebe opravdu dobře starali a prosím, buďte na sebe něžní, hlavně tento týden. Můžete se teď cítit více emocionální a také citlivější. Kdykoli během tohoto týden se můžete vrátit zpět k tomuto videu a znovu si poslechnout zvuk zpívající mísy a nechat si jí pomoci k odstranění jakýchkoli bloků.

Přeji vám nádherný týden a jako vždy, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.