pondělí 1. června 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 1. do 7.6. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 1. do 7.června. Ano, máme tady už červen, šestý měsíc tohoto roku, což znamená, že budeme mít již polovinu roku za sebou. Jak se vám v tomto roce daří? Bylo to intenzivní. Hovořila jsem s lidmi různě ze světa a pro všechny to byl univerzální zážitek energie podobné horské dráze, ze kterého však také vzešlo velké léčení, požehnání i mnoho vhledů a Aha!-prožitků, jestliže si dovolili jít s proudem. V tomto týdnu budeme mít úplněk, zatímco jsme stále ještě v retrográdní fázi Merkuru, takže můžeme čekat další velkou jízdu. A protože v tomto týdnu bude můj milovaný syn Charles slavit své narozeniny, chtěla bych vykládat s jeho kartami Indigových andělů. Jak víte, indigoví lidé jsou rození vůdci obdaření silnou vůlí, a i když indigoví lidé přicházejí na svět v průběhu celé naší historie, spousta se jich narodila hlavně v 70.letech, včetně mého syna Charlese, který se narodil v roce 1979. Tito lidé sem přišli se skupinovým záměrem vnést mezi nás všechny a na celou naši planetu zpět integritu. Jsou to tedy rebelové, kteří říkají pravdu, i když to má následky pro ně samotné, mají vnitřní detektor lži, kterému věří a poslouchají ho, a jsou to tedy úžasní lidé, které velmi potřebujeme. Všichni v sobě máme něco z indigových vlastností, ale od indigových lidí se toho můžeme hodně naučit. Zamíchám tedy tyto karty a požádám Boha... no, podívejte (jedna karta vyskočila z balíčku - pozn. překl.), indigoví lidé jsou tak přímočaří... a druhá... a třetí... Předtím jste mě nikdy neviděli toto dělat, ale taková je prostě indigová energie - nikdy se nedrží zpátky a vždy říká, co cítí. 

Pro začátek týdne tady máme už potřetí za sebou totéž poselství - Relaxace a uvolnění. Můžete-li zůstat doma nebo si zdřímnout, udělejte to. Je to už třetí týden za sebou a retrográdní fáze Merkuru skončí až 11.června, kdy pocítíme zeslabení této energie, ale nyní, během úplňku ve znamení Blíženců, to bude stále ještě silné. Nebudu vám mazat med kolem pusy, prostě říkám pravdu, ale také v tom všem spatřuji mnoho požehnání, coby osoba, která má velkou víru v Boží cestu a také cestu tohoto světa. V začátku týdne je to tedy pro nás dobrá příležitost vypnout mobil a odpočinout si. Pokud je to možné, snažte se nepřijímat pozvání na akce s hrubou energií, jako třeba divoké párty nebo příliš hlučné koncerty. V tomto období myslete jemně, jemně, jemně. Buďte sami k sobě jemní a hodní. Péče o sebe je nyní důležitější než kdy jindy. Dopřávejte si koupele s mořskou solí, sami k sobě buďte něžní, pouštějte si jemnou hudbu, pobývejte s přáteli, kteří jsou něžní, dívejte se na hezké, inspirativní filmy... berte vše zlehka, zlehka, zlehka. Možná se vám to zdá být nemožné, při tom, kolik máte povinností, nebo jak špatnou máte práci. Přesto všechno můžete ve svém zbývajícím čase dělat jemné věci, jimiž to vyvážíte. První dva dny tohoto týdne byste opravdu neměli trávit s lidmi, kteří jsou příliš hlasití, mají těžké závislosti nebo něco takového. Zkrátka se držte v ústraní.

Nyní se dostáváme ke středu týdne a tady máme kartu Archanděl Michael, na níž je vyobrazen s doslova plápolajícím mečem světla. Archanděl Michael je s každým, kdo si ho zavolá. Nenáleží k žádnému náboženství a je úžasným společníkem, Boží pravou rukou. Jeho jméno znamená "Ten, který je jako Bůh" a je se mnou, s vámi i s každým, kdo si ho zavolá. Nepotřebujete žádnou speciální invokaci, zkrátka pomyslete na jméno Michael, a to je vše, co potřebuje, aby vám mohl pomoci v souladu s vaší svobodnou vůlí. Meč světla mi říká, že archanděl Michael tu pro nás bude, aby přerušil jakákoli naše pouta, která máme ke strachu. Jste citliví stejně jako já, nebo možná i více než já, a my všichni takto citliví jsme přímo hypercitliví vůči energii strachu ve všech možných formách včetně hněvu, stresu, napětí a všech napjatých energií. Cítíme je ve svém těle a je to velmi nepříjemné a také škodlivé. Pomoc archanděla Michaela je tedy jedním ze způsobů, jakými se můžeme zbavit těchto škodlivých energií, které jsme možná vstřebali z kolektivního vědomí, ze světa, z lidí, kteří jsou nám blízcí a s nimiž třeba i žijeme, ze zpráv, nebo z něčeho, co vás vystrašilo či zranilo, ze starostí, které si děláte o budoucnost atd. Říkají mi, že v tomto týdnu se můžete cítit citově zranitelní a křehcí, ale to jen proto, že jste jako motýli v kuklách, kteří se z ní chystají vylétnout... doslova v kuklách našeho ústupu do ústraní a následné roztáhnutí křídel. Ale nejlepší cestou, jak zvládnout všechny tyto intenzivní energie, je spolupracovat s Bohem, Ježíšem, archandělem Michaelem nebo s kýmkoli, s kým jste duchovně či nábožensky spřízněni. Požádejte je o podporu. Archanděl Michael není omezen žádným náboženstvím a je neomezený, takže může být se všemi lidmi, dětmi, zvířaty a ostatními žijícími bytostmi zároveň, aby přesekával pouta strachu.

Nyní se pomodlím i za vás:
"Prosím, archanděli Michaeli, pomoz nám všem a chraň nás, abychom nepodléhali dramatům, neupadali do propasti zoufalství, starostí nebo deprese, abychom nemarnili čas strachem. Pomoz nám měnit naše starosti v modlitby. A udržet si víru."

Podíváme se na víkend... no, podívejte se, tady je karta Modlitba. Někdy, když jsou věci těžké a složité, nutí nás to dělat věci, které máme dělat. A v tomto případě nás to všechno nutí jít ještě více po duchovní cestě, po které již kráčíme. Když budou věci složité, budeme se více modlit. Nezapomínejte tedy žádat o pomoc. Pamatujte, že Bůh a andělé nám mohou pomáhat jen tehdy, když jim to dovolíme skrze svobodnou volbu. Nebesa respektují naši svobodnou vůli. Když se modlíte, otevíráte dveře Bohu, který vám může pomoci. A pak také tuto pomoc přijměte, až k vám přijde. Tato pomoc může přijít ve spoustě různých forem, a ne vždy je to to, co očekáváme. Neříkejte tedy Bohu, JAK by měl zodpovědět vaši modlitbu, to je čistě na Nekonečné Božské Moudrosti. Prostě si řekněte o pomoc, a pak nechte na Bohu, aby pro vás i vaše milované vybral ten nejlepší způsob. A slibuji vám, že on bude respektovat svobodnou vůli všech. To znamená i to, že když se modlíte za někoho jiného, může být modlitba plně zodpovězena až poté, co se i on sám pomodlí. 

Bude to tedy velký, velký týden. Budu v duchu s vámi na každém kroku. Jsem si jistá, že náš kruh andělské komunity, který máme, se bude modlit za vás všechny a za každého na této planetě. A pamatujte prosím na to přísloví "Co mě nezabije, to mě posílí." Tento týden nás posílí, a to jak v naší víře, tak i v uvědomění si toho nejlepšího způsobu, který nám pomůže ve stresujících situacích a podmínkách, a také nám pomůže být otevření pomoci, kterou nám Nebesa vždy nabízejí, jen je třeba, abychom si o ni říkali a pak si ji také dovolili přijmout.

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooha! Mějte nádherný týden!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=ctHYyRQXLA4
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.