neděle 21. června 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 22. do 28.6. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 22. do 28.června. Michael, já a Drahoušek (pejsek - pozn. překl.) jsme na pláži, protože jsme vám chtěli přinést trochu vřelého Aloha! a léčivé energie k povznesení vašeho ducha a k tomu, abyste se spojili s přírodou již přes toto video. Přišlo mi tedy příhodné pracovat dnes s kartami Kouzelných delfínů a mořských pannen, které jsem vytvořila, protože zkrátka miluji mořské panny a delfíny a vše, co souvisí s oceánem. Delfíni a mořské panny reprezentují naše podvědomí, hluboce usazené pocity, a tak nám tyto karty pomáhají se zhmotňováním všeho, co potřebujeme pro své poslání, protože nám pomáhají odstranit jakákoli podvědomá přesvědčení, která by nám při tom mohla stát v cestě. Nejprve tedy karty zamíchám a požádám Boha, aby nám skrze ně seslal své poselství, požehnání a vedení pro následující týden. Mohu vám říci, že ten stín, který stále ještě přetrvává z retrográdní fáze Merkuru, během 27. června konečně pomine. Hurá! Začneme tedy nový týden beze stop staré energie tohoto období, a už to ho dělá lepším. Vytáhnu tedy tři karty, které představují začátek, střed a konec týdne. 

Pro začátek týdne tady máme kartu, která se mi moc líbí. Je to karta Sněte ve velkém! Vzdejte se malých myšlenek a dívejte se sami na sebe jako na úspěšné. Pokud jste se kvůli nedávné energii spíše drželi zpátky, - mluvila jsem se spoustou lidí a všichni mi vyprávěli o problémech, ať už v podnikání, kde se jim nedařilo, pokažené elektronice, problémech ve vztazích, a spoustě dalších těžkostí, které jsou pro nás všechny vpravdě požehnáním, pomáhají nám učit se a růst, poznávat své zažité vzorce a uvědomit si, jakou roli v tom všem hrajeme my - tak tato karta říká, že už je to pryč a že už není třeba se držet zpátky. Už jste se poučili a teď je čas pohnout se z místa. Vraťme se zpátky na cestu k úspěchu. Dovolíte si snít ve velkém? Víte, že si zasloužíte úspěch? Je úplně v pořádku představovat si, že uspějete! Není to nijak sobecké. Je to součástí vaší cesty. Když uspějete se svým životním posláním, pomůžete tím nám všem! A také nás tím inspirujete, protože třeba budete mít nějaký svůj příběh, který někoho jiného povzbudí a řekne si: "Když to dokázali oni, mohu to dokázat i já." Tento týden nám tedy začíná opravdu, opravdu dobře. 
Také však poukazují na obrázek, kde mořská panna sní při spánku a odpočinku. Nemáte na sebe tlačit. Součástí toho všeho je tedy i to, že si uděláte čas na odpočinek. 

Podívejte, nyní nám vychází karta Přijetí své síly. Miluji tuto kartu! Říká, že jste mnohem mocnější, než si uvědomujete. Bůh vás stvořil naprosto silné, mocné, velké a schopné - a to se týká i nás žen! Můžeme být silné a zároveň ženské. Síla není agrese. Je to o tom být mocní jiným způsobem. Karta říká, že je pro nás bezpečné být silní! Není to totéž jako někoho zneužívat, abychom si dokázali sílu, není to agrese, je to prostě o přijetí své vlastní síly. Je to o tom být příkladem, to nám tato karta říká - že když sami budeme silní, bude to to nejlepší i pro druhé. 

A když se dostáváme k víkendu - tohle je velmi zajímavé, zrovna jsme měli v neděli Den otců - vyšla nám tady karta Léčení vztahu s matkou. Říká, že když vyléčíte své pocity vůči své matce, vaše přání se budou zhmotňovat rychleji a přesněji. Toto je velmi důležité, protože velká část zhmotňování spočívá v naší schopnosti přijímat a ochotě přijímat. Velmi často se věnujete svému snění, vizualizaci, tvoření nástěnek přání, modlitbám, aktivním krokům a všem dalším prostředkům zhmotňování, ale pokud přitom nejsme ochotni přijímat, pak nám Vesmír ani Bůh nemohou nic dát. Toto je tedy karta o tom, že si máte dovolit přijímat. Může to jistě také souviset s jakýmikoli bloky, které můžete pociťovat vůči své matce nebo jiným mateřským osobám ve vašem životě, s bloky a zábranami vůči vaší ženskosti nebo vnitřní Bohyni - a to se týká i mužů. Zkrátka si dovolte vstoupit do přijímajícího módu. Právě o tom je ženská energie, o přijímání. Když vám tedy někdo něco nabídne, tak pokud nemáte zrovna silné vedení k opaku, řekněte Ano! a to bez pocitů viny! Bez pocitů, že je snad obtěžujete, nebo že toho nejste hodni. Říkejte tento týden Ano na nabídky pomoci. Říkejte Ano darům, které k vám přicházejí. Říkejte Ano komplimentům! Jste úžasní, jste zázrační, zasloužíte si to... Prostě to přijměte a řekněte Děkuji! Je to dar pro vás, protože i vy sami jste darem. 

Jaký nádherný týden darů! Vesmír se nám opravdu snaží vynahradit všechno to z uplynulého měsíce a pomáhá nám dostat se zpátky na svou dráhu. Zaměřme se na to pozitivní. Zaměřujme se také na dobré lidi, kteří jsou na této planetě. Nesoustřeďujte se na strach! Nečtěte si o tom, co strach vyvolává! Soustřeďujte se na to dobré a konejte tak, abyste toho dobrého ve světě sami vytvářeli víc! Proto jsme tady. To je naše poslání. 

Posílám vám mnoho lásky a andělských požehnání, mí přátelé. A prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4xz0JAj_oyY
překlad: Magda Techetová



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.