neděle 28. června 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 29.6. do 5.7. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 29. června do 5.července. Už tady máme červenec a bude to velmi silný měsíc, protože v něm budou dva úplňky! První z nich začíná 1.července a potrvá do 2.července. Bude to úplněk v Kozorohu, což je znamení velké vážnosti a tvrdé práce, a tak je možné, že v tomto týdnu se budeme zabývat vážnějšími věcmi, třeba dlouhodobými plány a aspiracemi, a pouštět se do nich.
Dnes budu pracovat s kartami Poslové světla, což je jedna z prvních karetních sad, které jsem vytvořila. Mám je velmi ráda, jsou na nich detailní informace i různá jména andělů. Tak jako každý týden se nad kartami nejprve pomodlím a požádám Boha, aby nám skrze ně dal své vedení, požehnání a poselství pro začátek, střed a konec týdne. Aby nám pomohl vědět, co můžeme očekávat a jak se nejlépe připravit. S kartami se nemůžete zmýlit, protože fungují na základě zákona přitažlivosti.

Pro začátek týdne zde máme kartu Rochelle, jedna z karet prosperity. A prosperita přichází, když následujete své srdce. Je to karta vypovídající o kariéře a tento týden se zdá být rovněž zaměřen na kariéru, a tak si myslím, že vám to má pomoci dostat se na cestu svého životního poslání. Pracovat jen kvůli vydělávání peněz doopravdy nefunguje, protože si tím vytvoříte blok. Jiné to je, když následujete své srdce - a jak karta říká, plně se soustředíte na to, jak můžete druhým pomoci, a to skrze své vášně, své přirozené zájmy, vrozené nadání, věci, které rádi děláte zadarmo, jen si nyní dovolíte i přijímat nazpět, protože nelze jen dávat, aniž byste přijímali, obojí je rovnocenně důležité. Prosperita přichází přirozeně jako vedlejší účinek, a tak ti tedy děkujeme, Rochelle, že jsi nám ukázala, že tento týden začneme řešit záležitosti práce a peněz, ale z pozice lásky a nikoli strachu.

Když už mluvíme o pozici lásky, na střed týdne tady máme kartu anděla jménem Shanti, který je andělem míru. Jeho jméno je mimochodem v sanskrtu "mír", takže když si někteří lidé přejí mír, volají: "Shanti, shanti!", jako anděla míru.Ve středu týdne bude zrovna úplněk. Mnozí z nás jsou citliví, bude tu silná energie, někteří z nás při úplňku nemohou spát, ale tato karta říká, že se budeme v tomto období cítit v míru. Je to čas propouštění všeho, co vás zatěžuje, co vám ubližuje, co je již mimo vaši cestu, co vám již nadále neslouží, vše, co neslouží vašemu nejvyššímu a nejlepšímu dobru... o tom všem bude střed tohoto týdne, avšak z pozice míru.
Už tady tedy máme zhmotňování hojnosti na základě pocitu smysluplnosti a poslání, ve středu týdne pak propouštění věcí z pozice míru...

... a na konec týdne tady máme kartu Adriany, která nás vede k odpovědím na naše modlitby. Celý tento týden je o zhmotňování a mě to velmi těší, protože za sebou necháváme všechnu tu hrubou energii, kterou jsme zažívali na začátku a v průběhu června a nyní přecházíme do kouzelného období července a máme již za sebou všechny ty lekce o tom, že snaha věci kontrolovat, ovládat, vyvíjet na ně nátlak a podobně, zkrátka nefunguje. Nyní vycházíme z otevřeného srdce, pocitu smyslu a zkrátka z vyšších vibrací... a podívejte se, co se děje jako výsledek! Věci k nám přicházejí nádhernými způsoby a naprosto v míru. A pokud v tomto týdnu některé věci v míru nebudou, pak se zastavte a soustřeďte se do svého centra. Možná totiž při tom všem vycházíte z pozice strachu. Nyní dochází k rychlému zhmotňování - co vyšlete ven, to se k vám vrátí. Dovolte tedy světu, aby byl nyní vaší odezvou, zpětnou vazbou, testem vašeho vyzařování - aby vám ukázal, zda vycházíte z pozice lásky nebo z pozice strachu. Pokud pracujete nebo žijete na místě, kde je hrubá energie, bude to pro vás opravdu skvělý úkol, protože budete moci tuto energii pozvednout. Bůh nás všechny posílá přesně tam, kde máme být, a je ve vašich silách to zvládnout. Dokážete to! Když dokážete být v míru i na místě s hrubou energií, dokážete být v míru kdekoli. Znamená to, že jste zvládli a osvojili si důležité duchovní lekce a já vám k tomu velmi gratuluji!

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/jeY6Bh4bWLk
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.