pondělí 29. června 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 29.6. do 5.7. 2015

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden. Jak si jistě pamatujete, minulý týden byl o očišťování se od starých energií. To se však netýká pouze našich těl a našich domovů, ale také našich osobních předmětů a nástrojů - včetně našich vykládacích karet. Jeden ze způsobů, jak je očistit, je položit na ně čerstvou květinu, která nádherně povznese jejich energii a očistí je od jakékoli negativity. Pojďme se tedy podívat, co nám skrze tyto čerstvě očištěné karty chtějí naši andělé sdělit pro následující týden. Při míchání karet prostě následuji svou intuici a nechám se přitáhnout k té pravé kartě.

Kartou pro tento týden je Staňte se svým pravým já. Ta nám vyšla i nedávno, což je zajímavé. Je to karta protey australské, jež pochází z Austrálie a jejíž jméno symbolizuje "krásu, která je viditelná již z dálky". A to jste vy! Vy jste tím nádherným zářivým příkladem lásky! A tento týden je určen k tomu, abychom si to připomněli. Že jsme dokonalí právě takoví, jací jsme, že se nemusíme měnit a snažit se stát někým jiným. Protea vám připomíná, že je úplně v pořádku vyčuhovat z davu! Že je úplně v pořádku být jiní a jedineční! My chceme být jedineční, chceme, aby z nás vyzařovaly naše jedinečné vlastnosti, protože to jsme prostě my! Například kdybych se teď já rozhodl, že budu normální - a dle mého názoru také pěkně nudný - kdybych se snažil zapadnout, tak bych ztratil část toho, kým jsem. A kdybych to udělal, tak by ani tato karta vůbec neexistovala! Karty Květové terapie by vůbec neexistovaly, protože bych se snažil schovávat v davu. A to je právě silné poselství této karty - že to vůbec není o tom snažit se někam zapadat, ale být správným způsobem vidět. Naslouchejte těm hlasům uvnitř vašeho nitra, které vás vedou k tomu, co máte dál udělat. "Tohle je něco, v čem jsi skvělý/á! Tohle tolik miluješ a jsi pro to tak nadšený/á!" Dělejte věci, které jste se dříve dělat báli. Tento týden bych vás chtěl tedy trochu popostrčit, abyste šli za tím, co je vám tolik blízké, co cítíte, že je vaším životním posláním, prostě to zkuste, i kdybyste se tomu měli věnovat jen jediný den. Chci, abyste viděli, jak i jediný takový den může změnit vás i vaše okolí. Když žijeme autenticky a jsme tím, kým skutečně jsme, pak všechno kolem nás najednou začíná zapadat na své místo. Jsou to dokonale seřízené zázraky. Myslím si, že poselství této karty se pro nás v tomto týdnu stane skutečností. Poselství této karty pro tento týden je, že máme naslouchat svým skutečným vnitřním hlasům. Neschovávejte, kým skutečně jste, nepotlačujte ty úžasné vlastnosti, které máte! Nechte je tento týden zazářit, i když se třeba bojíte, že si o vás druzí budou myslet, že jste divní, a že se jim to nebude líbit. Já jsem se toho bál úplně stejně. Hlas mého ega vždycky okamžitě vstoupil a říkal: "Takové věci nemůžeš dělat! Nemůžeš vydat vykládací karty a ještě k tomu s květinami!" Ale já jsem se přes tento hlas přenesl a místo toho si připomínal, že to je něco, k čemu se prostě cítím veden. A podívejte se, co se stalo, když jsem to opravdu udělal. 

Tento týden je silný a posilující. A je třeba, abychom naslouchali tomu, kdo ve své podstatě skutečně jsme. Doufám, že si tento týden užijete. Jako vždy se o sebe výtečně starejte a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.