úterý 28. července 2015

Pokud něco skutečně chci, cesta se najde

Vzhledem k síle naší mysli a síle rozhodnutí je pravda, že pokud něco skutečně chceme, cesta se najde. Naše touha a ochota vždycky otevřou dveře, aby jimi mohlo vstoupit řešení. Pokud něco doopravdy chceme, vždycky se najde cesta anebo se v případě nutnosti stane zázrak, abychom uspěli. Tak je tomu samozřejmě vždy, pokud se neocitneme v situaci, v níž by nás to, co chceme, mohlo zranit. Tehdy vždycky cítíme určitou rozpolcenost, takže to vlastně tak úplně nechceme.
Někteří lidé, kteří jsou na umření, žádají o vyléčení a ono přijde. Povznášejí se na vyšší úroveň pochopení a života. Jiní, kteří mají smrt na dosah, také požádají o zázrak, jenomže se ho ve skutečnosti bojí přijmout, protože zázrak by byl v rozporu s jejich názorovým systémem. Raději zemřou a budou mít pravdu, než aby museli změnit názor. Pokud jsme ochotni změnit názory a změnit vše, co je uzavřeno v našem nitru, cesta se najde, i kdybychom v tom momentu neměli před očima žádnou vizi. Vyžaduje to od nás jediné: abychom to chtěli celým srdcem.

* * *

Dnes by nějaká situace ve tvém životě mohla vést k naprostému úspěchu. Není třeba nic jiného, než aby ses na tu věc pár vteřin soustředil a celou duší ji chtěl. V tomto okamžiku začíná všechno pracovat pro tebe.

* * *

- z knihy Jestli to bolí, není to láska; Chuck Spezzano

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.