neděle 16. srpna 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 17. do 23. 8.2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 17. do 23.srpna. Já a zvířátka jsme opět zde na zahradě a já bych chtěla tentokrát pracovat s Tarotovými kartami strážných andělů. Jsou to velmi výstižné karty, které jsou přitom velmi něžné a velmi milé. Jsou založeny na tradičním tarotu, jehož smyslem je získání detailních informací, a to i ohledně stinných stránek života. Naneštěstí byl původní tarot takový, že vyvolával strach, a jsem tedy velmi ráda, že Radleigh Valetine, já a další autoři jsme do něj mohli znovu vnést čistou energii, protože je opravdu velmi užitečný. 
Tak jako každý týden tyto karty zamíchám, zatímco se modlím, aby nám Bůh dal vedení a požehnání ohledně toho, co můžeme čekat během následujícího týdne. Karty samy vykukují z balíčku, samy dávají vědět, které z nich chtějí být vybrány, není tedy třeba nic dělat ani se snažit, vše se to děje naprosto přirozeně.

Pro pondělí a úterý je tu Dvojka Citů, což je karta vztahů, která vypovídá o dvou lidech, kteří se sbližují. Je to karta zamilování, může znamenat nový vztah nebo také sblížení v rámci současného vztahu. Tento týden nám tedy začíná ve jménu lásky, léčení nedorozumění, obnovení kontaktu s někým, s kým jste ho ztratili. Také však říká, že nad svými vztahy nemáme lámat hůl kvůli problémům, které se v nich nyní možná odehrávají, protože pro tyto vztahy stále existuje naděje. Moc se mi líbí, že náš týden začíná s touto energií lásky.

Podívejme se na střed týdne - tady máme kartu Eso Myšlenek. Ta vám gratuluje k novým nápadům. Andělé říkají, že to souvisí s první kartou - možná se vám dostane vhledů ohledně toho, co by mohlo vašim vztahům pomoci k vyléčení problémů a k tomu být si s druhou osobou blíže. Je to také karta komunikace a jak víte, pro vztahy je komunikace naprosto nezbytná, aby se mohly věci vyřešit a aby mohlo být pouto lásky mezi vámi posíleno. Je třeba říci svému partnerovi, co se ve vašem nitru opravdu odehrává, místo abyste to v sobě zadržovali. Je třeba jasně mluvit o vašich potřebách. Děláte to ve vztazích se svými přáteli, se svými milovanými blízkými a se svou rodinou? Je třeba žádat o naplnění vašich potřeb. To je součástí poselství pro střed tohoto týdne. Nemůžete předpokládat, že lidé budou automaticky vědět, co potřebujete. Je třeba to před nimi neschovávat kvůli pocitům zahanbení a nečekat, že vám budou číst myšlenky, protože oni to opravdu neumí. 

Když se dostáváme ke konci týdne, je vidět, že práce na vašich srdečních záležitostech se vyplácí. Opět to souvisí se vztahy, ať už s přátelskými, kolegiálními, vztahy s klienty, vztahy rodinnými i milostnými. Čtyřka Činu vypovídá o tom, že to, co jste udělali pro své vztahy v tomto týdnu, se opravdu vyplatilo. Opravdu to za to stojí. Vytrvat, vydržet, věřit si a věřit i druhým. Jedna z věcí, které jsem si ověřila, že fungují, je udržet si záměr vidět v druhých lidech Boží světlo. Boží světlo v nich je jedním s Božím světlem ve vás a samozřejmě také s Bohem. Pomyslete teď tedy na někoho, s kým máte potíže, dopřejte si chvilku, nadechněte se... představte si ho v očích své mysli, a podívejte se na původní paprsek světla, které v této osobě Bůh vytvořil. A toto světlo je zajedno s vaším světlem. 
Když tedy budete kráčet tímto týdnem, udržujte si záměr vidět v druhých i v sobě samých původní paprsek Božího světla a lásky. Uvidíte, jak se jakákoli oddělenost nebo energie ega začne rozpouštět díky těmto světlům. Opravdu je to léčivé.

Máte sílu vyléčit cokoli, mí drazí. V tomto týdnu se to ukáže na vztazích, kde dojde ke vzájemnému sblížení, a také na mnohem větším otevření vašeho vlastního srdce. Žijte ze svého srdce, žijte z lásky. Afirmujte si: "Je pro mě bezpečné být milován/a. Je pro mě bezpečné milovat. Je pro mě bezpečné dávat lásku." Láska je v duchovní pravdě vaším životním posláním. Dovolte si tedy milovat a být milováni. 

Mé modlitby jsou s vámi. Posílám vám mnoho lásky. Bude to úžasný týden, budete-li následovat své vedení a nápady, nebudete to s druhými lidmi vzdávat a obzvláště ne se sebou samými. Jste důležití! Potřebujeme vás! Prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-IJwQ8j5_Fg
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.