neděle 13. září 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 14. do 20.9. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 14. do 20.září. Miluji tyto karty - Tarotové karty síly archandělů, protože jsou velmi detailní a motivující. Balíček je ale velmi velký, tarotových karet je 78 a v mých sadách bývá 44 karet, a tak teď trvá trochu déle je zamíchat, ale rozhodně to za to stojí! S ohledem na vše, co se nyní děje, bych se chtěla zeptat právě na ty detaily, a tak se nad kartami modlím a žádám Boha, aby nám seslal své poselství a vedení. 

Pro pondělí a úterý je tady Královna Ariela, která vypovídá o péči o sebe samé a také o ty, které milujete. Tato karta je perfektní, protože za sebou máme čerstvě novoluní, které bylo 13.9., a částečné zatmění slunce. Tyto energie jsme hodně prožili a tak teď můžete mít pocit, že byste potřebovali více relaxovat a dát se zase dohromady. Nejste ani tak unavení, ale zkrátka potřebujete zůstat doma a být v ústraní. V tomto týdnu, 17.9., také začíná retrográdní fáze Merkuru. A ti z nás, kteří jsou velmi citliví, udělají dobře, když se budou v tomto období držet stranou, zůstanou doma, jak jen to bude možné, budou spíše sami než mezi ostatními a více se budou dívat na to, s kým se stýkají. Držte se během retrográdní fáze Merkuru stranou od hrubých prostředí a hrubých vztahů tak, jak jen to bude možné, tzn. v období od 17.září do 9.října. Je to vhodné období na přeuspořádání, přehodnocení, přeplánování, restartování a podobné věci. Všimla jsem si, že v tomto čase se vždy kazí elektronika a také nastávají problémy v komunikaci. Je tedy třeba se ujistit, že druhá osoba naslouchá tomu, co se snažíte říct. Pokud se jedná o intenzivnější hovory, je lepší spolu hovořit osobně než přes email, i když je pravda, že k nedorozuměním může dojít tak jako tak. První karta tohoto týdne nás však vede k tomu, abychom o sebe pečovali, a to zahrnuje také hrát si, bavit se, a také trávit čas se svými milovanými, obzvláště s těmi něžnými. 

Pro střed týdne nám zde vyšla karta Velké Arkány s názvem Mír. To souvisí s propuštěním minulosti a odpoutání se. Během retrogrády Merkuru si tedy udělejme inventuru a podívejme se na ty věci z naší minulosti, které nás zatěžovaly, které se opakovaly a znovu a znovu se v našem životě vytvářely. Nejste tím už unavení? Samozřejmě, že jste! Nechcete se toho už pustit? Samozřejmě, že chcete! Bylo pro vás těžké se toho pustit úplně? Možná. Tato karta však vychází jako znamení. A tak se nyní společně nadechněme... zavolejme Boha, Ducha Svatého, archanděla Michaela s jeho světelným mečem, své Vyšší Já... a prosíme všechny, aby nám pomohli propustit všechno z naší minulosti, co nás drželo zpátky, co se dosud opakovalo a s čím jsme již skoncovali, pomozte nám vzít si z toho všeho lekce a požehnání, které byly ukryty v těchto opakujících se vzorcích, abychom se mohli hnout z místa a jít kupředu. 

Nyní se podívejme na kartu pro konec týdne, a to je Páže Gabriela. Ta vypovídá o následování svých vášní. Říká, že jste připraveni postavit se výzvě. Navazuje to na příběh celého výkladu. Vždy, když vykládáte více karet, je to jako příběh. Takže když se na začátku budete o sebe dobře starat, dopřejete si dostatek spánku, budete odpočívat, pečovat o sebe, trávit čas s lidmi, kteří jsou blízcí vašemu srdci, nikoli s těmi, kdo vás vysávají a rozčilují, a pak ve středu týdne uděláte spoustu čištění a propouštění starého, potom o víkendu dostanete spoustu energie a budete se moci nadchnout.
Během retrográdní fáze Merkuru není úplně vhodné začínat něco zcela nového, i třeba podepisování nějakých smluv v průběhu týdne, něco se potom vrátí nazpátek a bude třeba něco znovu přepracovat. Můžete však nyní opět pokračovat v něčem, co jste předtím začali a co jste možná odkládali. Možná máte svůj rukopis uložený v šuplíku, soubor uložený na ploše v počítači, nebo nějaký sen, na němž jste pracovali kdysi dávno, vztah, který jste začali... je načase se toho chopit a následovat svou vášeň. 

Retrográdní fáze Merkuru, jak vidíte, nemusí být děsivá a negativní. Záleží, jak se k ní postavíme. Vždy můžeme zavolat na pomoc Boha a anděly a společně s nimi udělat tento týden skvělým. Sama jsem si na tento týden naplánovala spoustu hraní a zábavy a doufám, že vy také. My všichni máme své povinnosti a práci, ale do tohoto rozvrhu je nezbytné zařadit i péči o sebe. Udělejte to tedy, prosím.

Posílám vám mnoho lásky a andělských požehnání, mí přátelé. Prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooooooha!

* * *

překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.