úterý 8. září 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 7. do 13.9. 2015

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden. Pojďme se podívat, co nám chtějí říct karty Květové terapie. Na mě tento týden působí, jako by byl plný andělů. A tak pokud máte nutkání a intuitivní pocity, které vás vedou k tomu vyzkoušet něco jiného a udělat ten skok víry, je třeba dát strach stranou a drapnout své sny, kterých jste se snažili tak dlouho dosáhnout. Toto je na to skvělý týden! Je velmi silný se spoustou energie. Nebudeme tedy odporovat změnám, ale místo toho se jim poddáme a přijmeme je, aby nás mohly posílit. 

Kartou pro tento týden jsou Vyvážená přátelství. Je to karta gerbery a říká nám, že se máme ujistit, že jakákoli výměna mezi námi a druhými lidmi je vyvážená a rovnocenná. Vždy by v nich měl být rovný podíl dávání a přijímání. Dopřejte si teď chvíli a zamyslete se nad všemi přátelstvími nebo obecně vztahy, které máte. Podívejte se na to, kolik toho pro druhé lidi děláte. A pak se zeptejte na mnohem více konfrontující otázku: Kolik toho dělají oni pro nás? Pokud to není vyrovnané, pak všechna ta energie, kterou vydáváte, není plně navracena a vede vás to k deficitu, k nedostatku energie, jste unavení a vyčerpaní, a to je právě past, do které obvykle léčitelé upadají. Chceme všem pomoci! Ale když nepřijímáme nic nazpět, začínáme vyhořívat. Teď mě prosím nechápejte špatně - netvrdím, že bychom se měli přátelit jen s těmi, od kterých můžeme něco dostat. To tím nemyslím. Samozřejmě je dobré nabízet a sloužit, aniž bychom čekali, že za to něco dostaneme. Je ale třeba dovolit Vesmíru, aby nás nějak vyrovnal, ať už jedním nebo druhým způsobem. Možná vám daná osoba nějak pomůže na oplátku, nebo vám pomůže někdo úplně jiný, a vy přitom nepropadnete nutkání hned pro ně něco také udělat. Je to pochopitelné? Jde o to, že přijmeme stejně tolik energie, kolik jsme vydali. Nemusí to ale znamenat, že to pro vás musí udělat tatáž osoba. O tom tato karta hovoří - o vyrovnání a rovnocenné výměně energií. O vyrovnaných přátelstvích a vyrovnaných vztazích. 

Takže jak jsem řekl, tento týden v sobě obsahuje spoustu andělské energie a my budeme dostávat vedení k velkým změnám, ke skokům víry, k důvěře ve své intuitivní pocity, které máte, protože skrze to všechno k vám promlouvají vaši andělé. Chci, abyste si z tohoto poselství odnesli, že jste v každém okamžiku Božsky podporováni a vedeni. A pokud vyvstane nějaký strach, tak se na chvíli zastavte, obraťte se do svého nitra a zeptejte se: Odkud tohle pochází? Vychází to z vašeho Vyššího já, které vám říká, abyste s něčím přestali, ukončit projekt, vzdát se snu? Čí je to hlas? Jestliže je to hlas strachu, tak to nebudeme poslouchat. Poslouchat budeme pouze své Vyšší já, které nás vede k tomu, abychom vyzkoušeli něco jiného, podívali se na svůj sen trochu jinak a třeba se k němu jinak dopracovat. Tento týden je tedy mocný. Jednoduše tuto energii přijměte. Nebojte se jí. Je to něco vzrušujícího, co k nám teď přichází. 

Andělé mi také říkají, že se tento týden setkáte s lidmi, kteří se budou této změně bránit. Budou z ní mít strach a budou to vidět jinak. Naším úkolem je být příkladem a užít si tuto silnou energii míruplným způsobem a ostatní inspirovat k tomutéž. 

Doufám, že budete mít skvělý týden, a tak jako vždy vám přeji, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.