neděle 15. listopadu 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 16. do 22.11. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 16. do 22.listopadu. Tento týden se stalo tolik věcí, které jsou naprosto tragické, a naše modlitby putují ke každému, kdo byl zasažen tragédií v Paříži. Ke všem, kdo zahynuli, k jejich milovaným blízkým, k záchranářům a všem ostatním, kteří byli zasaženi, ať už citově nebo i fyzicky tím, co se v Paříži stalo. Vězte prosím, že se za vás modlíme, a uděláme všechno, co budeme moci, abychom posílali lásku a světlo a udržovali mír ve svých srdcích, aby setrval mír i na Zemi.
Chtěla bych tedy dnes pracovat s kartami, které vyjdou v prosinci. Původně jsem zamýšlela použít karty archanděla Michaela, ale použiji svůj vzorek Vykládacích karet archanděla Gabriela. Je to úplně poprvé, co s nimi budu vykládat. S archandělem Gabrielem podobně jako vy spolupracuji již desetiletí a je to anděl poselství, jehož jméno znamená "Bůh je má síla". A právě teď se přímo dovoláváme Boží síly. 
Nad kartami se tedy pomodlím a žádám Boha o poselství na nadcházející týden ohledně toho, jak můžeme nejlépe pomoci světu, co potřebujeme vědět, jaká požehnání můžeme očekávat a jak můžeme posloužit jako Božími posly míru na Zemi. Vytáhnu tři karty představující začátek, střed a konec týdne. Mým záměrem je poskytnout poselství každému, kdo sleduje tento výklad. Zatímco ho sledujete, vaši andělé vám předávají osobní poselství konkrétně pro vás, věnujte tedy pozornost všemu, co cítíte, vidíte, slyšíte nebo co vás napadá. 

Miluji kartu, která nám vyšla pro začátek týdne! Naslouchejte pouze lásce. Tragédie, která se stala v Paříži, nás měla přimět začít se bát, což bylo i cílem pachatelů, a někdy se to stává i s médii, protože chtějí více diváků. Vyvolalo to vlnu energie strachu, lidé se ve světě necítí bezpečně, a toto je tedy potvrzení od Boha a archanděla Gabriela, že nepotřebujeme poslouchat strach. To zahrnuje strach ve vaší vlastní mysli a srdci i strach ve vaší rodině. Je normální cítit strach, když se dějí takové velké tragédie ve světě, ale to nikomu nepomáhá, jen to přilévá olej do ohně. Tato karta nám připomíná, že naším životním posláním je být příkladem míru a naslouchat pouze lásce. Na kartě je přímo napsané: "Nedovolte strachu, aby vás odradil od vaší Božské mise!" 
Cítím také, že je to poselství o odříznutí se od médií a zpráv. Není to o tom, že schováme hlavu do písku a budeme předstírat, že je všechno v pořádku, je nutné být si vědomi toho, co se ve světě děje, abychom mohli aktivně utvářet mír, je však důležité dát si pozor na nutkavé sledování zpráv. Pokud nutkavě sledujete zprávy nebo čtete noviny, jen tím krmíte strach, mí drazí. Ve své knize Nenechte ničím zastínit své světlo jsem psala o tom, že naše tělo nerozezná pocit tragédie, které se staly někomu jinému, a tragédie, která se stala přímo vám. Vylučuje přesně tolik stresových hormonů, když sledujete zprávy, jako by se to dělo přímo vám osobně. Musíme být tedy opatrní při výběru zpráv. Výzkumy prokazují, že z toho můžeme dostat i posttraumatickou stresovou poruchu. Naslouchejte tedy pouze lásce, zvláště ze začátku tohoto týdne. Neznamená to, že se nestaráme o to, co se v Paříži stalo, naprosto cítíme, jak moc je to tragické, a naše srdce jdou ke všem, kdo tím trpí, nebudeme k tomu ale ještě přispívat tím, že bychom jen seděli a strachovali se nebo strach šířili svými hovory. Využívejme svůj hlas smysluplně a buďme příkladem míru.

Pro středu a čtvrtek tady máme kartu Pokračujte a je na ní napsáno "Využijte energii jakéhokoli zklamání v autentické tvořivé činnosti." Gabriel pomáhá spisovatelům a všem tvůrcům a umělcům a pokud jste byli zklamáni v rámci nějakého svého díla, máte toho využít k tomu, abyste své dílo popohnali kupředu. Avšak pro ostatní, kdo se na tvořivých dílech nepodílí, je to poselství o tom, že máme využít energii zklamání, strachu nebo hněvu a usměrnit je pozitivním směrem tak, abychom učinili svět lepším. Využijte tuto energii k něčemu, co všem pomůže. Buďte aktivní, pište, mluvte, abyste přinesli světu více míru. Neutápějte se ve svých pocitech - využijte energii, kterou mají, a soustřeďte ji pozitivním konstruktivním směrem.

Na víkend nám vychází karta Zranitelnost. Ta neříká, že JSTE zranitelní, ale že SE CÍTÍTE zranitelní. Možná se během týdne vyskytne něco dalšího, co vás rozčílí, nebo se ve vás znovu probudí dosud přetrvávající trauma. Andělé říkají, že se v tomto týdnu budete cítit obzvláště citliví, citově vyčerpaní a unavení, a tak prosím ctěte své tělo, hodně odpočívejte, jezte lehce. Není to čas na jedení jídel z fast foodu, na lahve alkoholu nebo něco jiného, čím byste své pocity chtěli potlačit. To to udělá jen horší. Kromě toho také nebudete mít příliš dobrý pocit sami ze sebe. Buďte vnímaví vůči své vnímavosti. Karta říká: "Naslouchejte svým pocitům zranitelnosti, neboť obsahují moudrost a inspiraci, a pak se modlete za sílu k tomu, abyste se soustředili na skutečné priority bez ohledu na cokoli." 
Když se tedy tento týden bude zdát, že věci se vůbec nedějí tak, jak jste se modlili, pak vězte, že je pro to důvod, a že pocity, které máte, ať už je to zklamání nebo zranitelnost, kdy se necítíte být sami sebou, vám mohou posloužit k vytvoření něčeho, co pomůže všem, jako třeba psaní, malování obrazů, písně nebo tance. Buďte k sobě ohledně svých pocitů naprosto upřímní. Postavte se k nim čelem, nepotlačujte je, nesnažte se je ignorovat, popírat nebo je potlačovat závislostmi. Jednoduše si přiznejte, jak se cítíte, a požádejte o pomoc. Tato karta vybízí k žádosti o pomoc Boha, ale samozřejmě můžete potřebovat terapeuta nebo odborníka, kteří vám pomohou zbavit se traumatu, a to není nic, za co byste se měli stydět, tito lidé jsou tu proto, aby pomáhali nám všem. Stejně tak jako naši andělé.

Zdá se, že toto bude týden, v němž budete cítit mnoho dalších emocí. To může být kvůli tomu, že budete napojeni na kolektivní energii světa, na kterou jste velmi citliví, nebo také kvůli lidem ve vaší blízkosti a okolí, kteří se bojí. Stejně tak to může být kvůli zprávám nebo sociálním médiím nebo jiným událostem ve světě. Vaše pocity jsou zcela normální, věřte tomu, co cítíte, ale nenechte se jimi vytlačit ze své cesty světla. Nenechte se jimi odradit a rozhodně je nenechte zastínit vaše světlo. 
Je vám k dispozici mnoho pomoci a podpory, řekněte si o ni tedy a zaměřte své pocity konstruktivním způsobem. Pokud vás události ve světě znepokojují, udělejte něco pro zlepšení. Vystupte a promluvte a dělejte svět lepším místem. Máte tu moc, mí drazí! Stejně tak, jako všichni ostatní. Spoléháme na vás. 

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání, a řekněte prosím se mnou: Aloooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=Y0z0W7S2i2E
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.