neděle 8. listopadu 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 9. do 15.11. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 9. do 15.listopadu. Jsem tady v naší vílí zahrádce a přišlo mi tedy příhodné tentokrát pracovat s novými Vílími tarotovými kartami, které jsme vytvořili společně s mým kamarádem Radleighem Valentinem. Jsou to karty založené na tradičním tarotovém systému, a tak jsou velmi přesné a výstižné, ale neobsahují žádná děsivá slova nebo obrázky. Obsahují pouze podstatu, která vychází z lásky, a tu jsme tarotu vrátili. Tento tarot jsme zasvětili andělům přírody. Tak jako každý týden vytáhnu tři karty představující začátek, střed a konec týdne. Tento týden, ve středu, budeme mít novoluní. Lidé, kteří jsou citliví na fáze Měsíce, mohou pocítit změnu své energie a emocí. Ne tak moc jako při úplňku. Novoluní je tradičně časem, kdy zhmotňujeme a přijímáme věci, o úplňku pak věci propouštíme a uvolňujeme. Žádám Boha, aby seslal poselství každému z nás. Nalaďuji se na energii světa v tomto čase a prosím o poselství pro všechny, kdo sleduje tento výklad. 

Kartou pro začátek týdne je Osmička Podzimu a ta nám říká, že je třeba si ještě zjistit více informací, než se do něčeho pustíme. To navazuje i na poselství předchozích týdnů, které bylo o plánování před zhmotňováním. Tato karta tedy říká, že jste na správné cestě, ale udělejte si ještě další průzkum. Můžete například objevit nějakou ještě lepší cestu, nebo něco jiného, co se vám bude hodit, můžete potkat další lidi, kteří vám pomohou. Také to znamená, že máte jít na nějaký kurz nebo lekci, že si máte něco přečíst, může se vám dostat cenných rad a doporučení od někoho, kdo je v dané oblasti odborníkem, nebo se stanete něčím učedníkem. Je to pozitivní karta, jen nám říká, že je třeba si zjistit více informací, než se pustíme do akce. Tento týden tedy začneme tím, že si dáme načas, zhodnotíme všechny své možnosti a podíváme se i na detaily.

Ve středu týdne budeme mít novoluní a máme tady kartu Osmička Zimy. A ta vám říká, že máte v sebe věřit, že máte všechno, co potřebujete. Už jste si udělali průzkum, rozhodli se, co uděláte, a tato karta vám říká, že si máte věřit. Když nevěříte, že to dokážete, pak se jen těžko hnete kupředu, a i když ano, pak to nejde tak hladce. Tato karta vám tedy říká, že záleží pouze na vás, jak se daná situace vyvine a jak to všechno půjde. Mnohdy mi lidé volají do mého rádiového vysílání a ptají se karet, co a jak bude, a já jim dělám výklady, které někdy vycházejí absolutně, nezávisle na nich. Ale toto je jedna ze situací, kdy je zcela na vás, co a jak půjde. Zapojíte-li své pozitivní myšlení, povznesete se nad negativitu, budete se držet stranou od negativistických, cynických lidí, kteří mohou přitom mít na srdci ty nejlepší zájmy a snaží se vás jen chránit před zraněním, a vyvinete veškeré své úsilí a energii na to, aby se vše vyvinulo co nejlépe, (což neznamená určovat, co a jak se má stát, ale následovat své vnitřní vedení s vírou, že ať to bude jakkoli, bude to to nejlepší), zbavíte se strachu a věci půjdou mnohem lépe. Zdá se to tedy být týdnem zhmotňování. 

Na víkend je tady karta Vůz, nádherná a silná karta Velké Arkány, která říká, že to bude jasný úspěch. A že tento úspěch se dostavuje tehdy, když se na něco soustředíte a jste schopni sebedisciplíny. Slovo sebedisciplína se nám může příčit, ale je to přitom pouze schopnost vstát a dělat to, co dělat chceme nebo máme - jako v mém případě sednout si k laptopu a psát knihy. Znamená to, že jste schopni sebedisciplíny v tom, že se každý den staráte o své tělo a děláte každý den něco pro své sny. Znamená to starat se o sebe. A když to děláte, dosáhnete úspěchu. Tato karta také znamená, že budete oslavováni nebo uznáni za něco, čeho jste dosáhli. Je to okamžitý úspěch a uznání, které se vám dostane, vás povzbudí.

Tento týden tedy vypadá velmi dobře! Máme tady dokonce dvě osmičky - 88 - a ty znamenají nekonečnou hojnost. Můžete tedy očekávat, že k vám přijde nějaká hojnost, a to hlavně okolo novoluní, které je celé o přijímání. Hojnost přitom neznamená jen peníze, ale může mít mnoho různých forem. Můžete dostat nějaký dar, pozvánku, příležitost, více času nebo energie, můžete se začít lépe cítit, dostane se vám nějakého léčení nebo uzdravení, nebo něco jiného dobrého. Je to dobrý týden ke zhmotňování! 

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím - řekněte se mnou: Aloooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=Z3MPXug2GjQ
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.