neděle 8. listopadu 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 9. do 15.11. 2015

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden! Podívejme se, jaká karta Květové terapie nám pro něj vyjde. Prosím přitom o poselství a informace, o něž by se s námi andělé chtěli podělit. Jsme už skoro v polovině listopadu! Rok 2016 tady bude dřív, než si to vůbec uvědomíme! Ale to je vzrušující! Protože každá změna je vzrušující a dostane se nám také nových příležitostí, takže se vůbec nebojte! 

Pro tento týden nám vyšla karta akácie s názvem Smích. Akácie tady v Austrálii nyní kvetou úplně všude, je to tedy velmi příhodná karta. Říká, že je pro nás důležité se bavit. Pokud jste viděli jakékoli moje video, četli moje články nebo byli na mém kurzu, určitě víte, že se směji moc rád. Já se rád bavím, rád si hraji, protože to energii všech povznáší na o mnoho vyšší úroveň. A právě na té vysoké rovině velmi snadno slyšíme svou intuici a také své anděly. Tolik dobrých věci se nám každý den děje, protože se na život díváme mnohem pozitivněji. Zeptejte se tedy sami sebe: "Kdy jsem se naposledy zasmál/a?" Kdy jste se naposledy smáli tak upřímně, že vás bolely břišní svaly z nekontrolovatelného smíchu? Kdy se vám tohle naposledy stalo? Pokud to bylo před více než týdnem, pak toto je pro vás čas, abyste se znovu spojili se svým vnitřním dítětem, s tou hravou částí sebe samých. Možná vás život učinil "příliš dospělými". Ale komu by se tohle líbilo? Prostě se více bavte, hrajte si. Úplně teď slyším vaše ego: "To je sice moc hezké, Roberte, ale co moje povinnosti a práce??" Ale když se podíváte na mě, tak já právě teď a tady pracuji a bavím se úplně skvěle! A i když všichni máme nudné úkoly, které je třeba udělat, jako mytí nádobí, praní prádla, a další, stejně se můžeme hodně bavit a smát se tomu. Můžeme se bavit, zatímco toto všechno děláme. Můžeme přitom třeba poslouchat rádio, které nás činí šťastnými a radostnými. Nebo si pustit video na YouTube do pozadí, v němž někdo vykládá šílené historky. Můžeme udělat spoustu věcí pro to, abychom se rozesmáli a vnesli radost do každé jediné věci, kterou děláme. Protože čím více štěstí a smíchu do toho vneseme, tím blíže vám mohou vaši andělé být a tím lépe je sami slyšíte. A to pak činí také zbytek vašeho života snazším. 
Pokud jste se tedy dlouho nezasmáli, zavolejte tomu kamarádovi, který srší vtipem, který vypráví tak hrozné věci, že jsou až vtipné, a požádejte ho, aby vám něco takového pověděl. Nebo si nějaké ujeté vtípky vyhledejte na Googlu. Je důležité se v životě smát. Nesmíme dovolit stínu práce, aby zastiňoval radost v našem životě. Nikdo z nás se tady neupsal k úmorné otravné práci. Když sem vaše duše přišla, byla rozhodnutá prožít úžasný, laskavý a krásný život. 

Tento týden se tedy prosím smějte, zavolejte někomu z vysmátých přátel a sdílejte spolu okamžiky toho nekontrolovatelného upřímného smíchu. Doufám, že budete mít co nejlepší týden! Skvěle se o sebe starejte a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.