neděle 13. prosince 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 14. do 20.12. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 14. do 20.prosince. Máme tu teď západ slunce a já i naše zvířátka si ho tady užíváme. Ve světě je nyní mnoho intenzivní energie a další přichází. Není se čeho bát, jde jen o to s nimi počítat a uvést se do svého středu. Chtěla bych tedy dnes pracovat s mým terapeutickým balíčkem karet - Andělská terapie - a to nejen pro získání poselství a vedení, ale i léčivých metod, které můžeme využít k tomu, aby nám pomohly zůstat klidní a v míru bez ohledu na to, co se kolem nás děje. V tomto týdnu již pocítíme stín, který předchází retrográdní fázi Merkuru, a to kolem 19.prosince. Samotná retrográdní fáze Merkuru nastane až 5.ledna, citliví lidé však její efekty mohou pocítit již dříve. Není to nic, z čeho bychom měli mít strach, jen je třeba být více opatrní, například pokud cestujete, tak si dopřát nějaký čas navíc, pohlídat si detaily, také se říká, že v tomto období není dobré uzavírat smlouvy ohledně nových projektů. Retrográdní fáze Merkuru pro nás však může být velkým požehnáním, protože nám ukazuje, co je třeba napravit nebo přetvořit. Také nám nadcházejí Vánoce, během kterých bude i úplněk, což může ovlivnit ty z nás, kdo jsou citliví na měsíční fáze. Předem se na to všechno tedy nachystejme. To znamená posílit své tělo - pro mě to třeba znamená držet se stranou od sladkého, pravidelně cvičit jógu a udržet si víru a modlit se. Je to jako příprava na to, kdybychom se chystali vyšplhat na vysokou horu. Podívejme se tedy, co nám řeknou karty Andělské terapie.

Pro pondělí a úterý tady máme kartu Záležitost minulých životů. To znamená, že v začátku týdne mohou vyvstat některé záležitosti z vašeho dětství nebo rané dospělosti, nebo obecně z minulosti či minulých životů, věříte-li na ně. Máte-li tedy nyní nějaké problémy v určitém vztahu, může to znamenat, že jste měli tento vztah s touto osobou i v předchozím životě, nebo vám připomene jiný vztah, který jste měli v tomto životě. Tato karta vypovídá hlavně o vztazích a říká nám, že se nemáme nechat strhnout tím, jaká se situace zdá být na povrchu, ale vzít to jako příležitost vyléčit určité vzorce. Držte tedy v začátku týdne hlavu vzhůru a pokud vyvstane nějaká situace - andělé říkají, že i finanční - kde máte nějaké nezdravé navyklé vzorce, budete je nyní moci uzdravit, protože budou vyneseny na povrch. Někdy, když už si lidé v určité situaci sáhnou na dno, pak se teprve tehdy rozhodnou a dupnou si: "Mám toho dost!" Opravdu si to zkuste, prostě si jednou nohou dupnete a řeknete: "Už dost!" Myslete to ale upřímně. Jakmile toto uděláte, bude nám ukázáno, jak můžete tento vzorec přerušit a vzít si z něj poučení, tak abychom ho již nikdy nemuseli opakovat. V pondělí a úterý nás tedy čekají velké lekce! Ale nenechte se tím nijak strašit, pouze to znamená, že se začnou odhalovat některé dosud skryté pravdy, které nyní potřebujeme znát.

A, tady to máme, na střed týdne vyšla karta Pusťte se. Opravdu je to tedy čas pro propouštění bloků, nezdravých vzorců a negativity. Vyzývá nás také k tomu, abychom pracovali s archandělem Michaelem, aby nám pomohl propustit ze života to, co nám už neslouží. Udělejme to teď hned společně.

"Drahý archanděli Michaeli, drahý Bože, Svatý Duchu a Ježíši, děkujeme vám za to, že nám pomáháte a dodáváte nám odvahu a sílu k tomu, abychom dokázali odejít ode všeho, co je pro nás škodlivé. Odevzdáváme to všechno tobě, Bože, abys to mohl vyléčit, odhalit, a pokud je třeba, aby to z našeho života odešlo, nechť je to nahrazeno něčím lepším, a pokud je třeba to jen napravit, odevzdáním ti dáváme možnost to udělat. Děkujeme, děkujeme, děkujeme vám za sílu nechat to všechno jít!"

Nadechneme se... 1...2...3... a s výdechem... vše, co nefunguje, dáváme Bohu. Nejčastěji nám v tom brání problémy s touhou mít všechno pod svou kontrolou. Když se však od ní oprostíme, umožníme tak léčení, aby se událo.

Ah! (Doreen se směje, pozn. překl.) To nezastavíme. Podívejte, je tu karta Očistěte se. I ta tedy vypovídá o očišťování se a úklidu. To můžeme udělat například prostřednictvím modlitby nebo nějaké fyzické činnosti, osobně velmi věřím v sílu sušené šalvěje. Je o tom i vědecký článek, kde je dokázáno, že odstraňuje škodliviny. Já si ji někdy dávám i do jídla na vnitřní pročištění. Dobrá je také mořská sůl, když si ji přidáte do koupele, nebo když si z ní uděláte pastu a natřete si ji na oblast srdce. Nebo běžte k oceánu, pokud bydlíte blízko nějakého. Také to znamená očistu prostoru. Žádáme nyní archanděla Michaela, aby očistil místo, kde bydlíte, kde žijete, kde pracujete, a aby také očistil vás od jakýchkoli škodlivých emocí, nižších energií a také možných psychických útoků, které proti vám mohly být namířeny. Rovněž také žádáme o očištění celého světa, protože jak sami víme, ega lidí jsou nyní drážděna, je tu mnoho stresu a frustrace kvůli nejrůznějším věcem, stejně jako na strachu založených zpráv. Žádáme tedy Boha, Ježíše a archanděla Michaela, aby očistili tyto energie a náš svět. Bůh nás stvořil míruplné. Nechte to tedy všechno jít a očistíte tím kus světa.

Vypadla nám tu ještě jedna karta navíc, a je to karta Ušní čakry. Ušní čakry jsou malá energetická centra v oblastech nad vašima fyzickýma ušima a souvisejí s tím, co slyšíte. Andělé pro tento týden říkají, že máme rozlišovat, co svým sluchem vnímáme, a vybírat si, co budeme poslouchat. Doporučují nám mírnou hudbu, míruplné rozhovory, mírnit slova, která mínite říct, afirmovat si hojnost namísto nedostatku, žádné stěžování si, litování se nebo stavění se do pozice oběti, a stejně tak nepobývat s lidmi, kteří to dělají, a nenaslouchat médiím, která to dělají. Může to být tedy výzva k tomu, abyste na nějakou dobu přestali sledovat média, nebo si jen sběžně shlédnout nadpisy, abyste se nenechali vtáhnout do negativity. Obecně je to o tom, že máme věnovat pečlivou pozornost zvukům kolem nás. 
Já sama miluji zvuk tekoucí vody. Michael měl zrovna dnes nápad natáčet výklad tady u našeho malého vodopádu. Andělé říkají, že zvuky přírody jsou pro vás velmi přínosné. I když třeba nemáte přírodní prostředí ve své blízkosti, můžete poslouchat nahrávky těchto zvuků, třeba zpěvu ptáčků, které mám ráda. Jednoduše se slaďujte s rytmy Matky Přírody. Buďte v kontaktu s přírodou a dovolte si být v míru. 

Mír vám, mí přátelé, mír vašim blízkým, mír vašim svátečním přípravám i setkáním. Mír všem mým bratrům a sestrám na Zemi a nechť jsou potřeby každého naplněny. Nechť jsou všichni lidé, zvířata, rostliny, vzduch, vodstvo i půda ctěni a je s nimi zacházeno s respektem. 

Mnoho lásky a andělských požehnání, a řekněte prosím se mnou: Alooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/z9pmL7m7JBg
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.