úterý 15. prosince 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 14. do 20.12. 2015

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše duchovní vedení pro tento týden. Podívejme se, co nám řeknou naše karty Květové terapie. Nejprve je zamíchám... a i když obvykle vybírám kartu z vrchu balíčku, nyní se cítím veden vybrat kartu tady uprostřed. Je důležité naslouchat své intuici. 

Máme tady kartu kamélie s názvem Jste hodni lásky. Samozřejmě, že jste! Tato karta vám připomíná, že všechno na vás je v očích našeho Stvořitele již dokonalé a hodno lásky. Vězte, že při vašem stvoření nedošlo k žádnému omylu. To, jací právě teď jste - vaše pohlaví, místo, kde žijete, vaše sexualita, váš vzhled a vaše způsoby - to všechno je nyní Božsky dokonalé. Všechno na vás je právě takové, jaké má být. A když to všechno přijmeme a uznáme, můžeme snáze pochopit, co nás dané situace učí. To, co se děje, nám dává důležité životní lekce, které se potřebujeme naučit. To, co se vám děje, může být také velkým požehnáním. Někdy je to skryté požehnání a na první pohled jako požehnání vůbec nevypadá. Věřte ale, že je na vás již teď všechno dokonalé. 
Jak se blížíme ke konci roku, můžeme upadat do pocitů jako "Měl/a jsem udělat něco jiného", "Měl/a jsem být lepší", "Měl/a jsem udělat víc". Ale energie "bychu" pochází z ega. Ego je celé o strachu. A my nechceme poslouchat strach. Místo toho se můžeme podívat za uplynulými 12 měsíci, které jsme prožili, a zamyslet se nad věcmi, které bychom si přáli, abychom je udělali jinak. Které to jsou? Poznamenejte si je a zamyslete se, co byste dělali, kdyby vás opět potkaly. Minulost nemůžeme změnit, ale když se ze svých zážitků poučíme, nebudeme jimi muset procházet znovu. 

Pamatujte tedy tento týden na to, že andělé vám připomínají, že jste dokonalí takoví, jací jste, a že právě nyní jste přesně takoví, jací máte být. 

Mějte nádherný týden, užijte si každý jeho okamžik a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://www.facebook.com/robertreevesnaturopath/videos/912287795474715/?theater
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.