sobota 9. ledna 2016

Zaměřte se na to, co si přejete

"Zamyslete se nad tím, kolik času strávíme každý den mluvením o svých problémech a soustředěním se na to, co je v našem životě špatného. Od této chvíle si dejte závazek, že přesměrujete svou energii a začnete myslet a mluvit pozitivněji. Bude to váš první krok v soustředění se na to DOBRÉ ve vašem životě.

Zaměřte se na to, KAM svou pozornost směřujete. Budete překvapeni, jak často se, když myslíte, mluvíte nebo jednáte, bezděčně zaměřujete na pravý opak toho, co skutečně chcete. Myslete na to, že neustále něco přitahujete, a proto přestaňte přitahovat to, co nechcete, a začněte přitahovat to, co chcete. Soustřeďte se pouze na věci, které za to stojí a které jsou přímo spojeny s vašimi sny a cíli.

Mimochodem, je naprosto v pořádku UVĚDOMIT SI, co nechcete. Je to první krok v procesu rozhodování o tom, co chcete, ale měli byste se snažit zbavit se zvyku věnovat tomu příliš mnoho energie a pozornosti. Přemýšlejte o tom, co nechcete, jen tak dlouho, aby vám to pomohlo uvědomit si, co chcete. Pomocí srovnání dojdete k uvědomění, co byste měli raději, a pomůže vám to si věci vyjasnit. Nezapomeňte přesměrovat svou energii zpět na to pozitivní a posuňte se kupředu.

Staňte se vibrační shodou pro budoucnost vašich snů.
Soustřeďte se na to dobré v sobě i v ostatních.
Soustřeďte se na světlo a krásu ve svém životě."

* * *

- z knihy Klíč k životu, Jack Canfield


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.