neděle 7. února 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 8. do 14.2. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 8. do 14.února. Jsem tu na zahradě se svými pejsky a protože se toho nyní ve světě hodně děje v souvislosti s počasím a environmentálními záležitostmi, zdá se být logické pracovat tentokrát s kartami andělů přírody - víl. Jsou to karty Magická poselství víl, se kterými jsem nepracovala už od září, a moc mi to chybělo, protože miluji být v přírodě a ve spojení s energií duchů rostlin i s elementály, které nám Bůh dal, aby se starali o rostliny, zvířata i životní prostředí. A čím více z vás bude ve spojení s těmito elementály, tím více moci budou mít, aby mohli chránit a léčit naši Matku Zemi a životní prostředí. 
Tak jako každý týden karty zamíchám, zatímco se modlím k Bohu, aby nám podle své vůle skrze ně sdělil, co potřebujeme vědět, abychom mohli vnést požehnání jak do svého osobního života, tak i do životů všech ostatních. 

Tento týden nám začíná opravdu velmi silně Rozlučte se se starým a přivítejte nové. To je velmi zajímavé, protože tento týden nám začíná novoluním ve znamení Vodnáře, což je znamení spojené s několika planetami včetně Saturnu a také s velkými globálními záležitostmi a pomocí celému světu. Vodnáři jsou ve svém myšlení velmi expanzivní a myslí i za hranice toho, co známe. Dává tedy smysl, že nám tato karta vyšla. Během úplňku jsme propouštěli spoustu věcí a novoluní je zase časem zhmotňování. Tento týden tedy začnete něčím novým. Je to vzrušující takto začít týden. Bude to pro vás osobní vítězství. Ale chtějí, abych vám připomněla, že abyste mohli to nové dostat, musíte propustit to staré. Říkají, že někteří lidé, kteří tento výklad sledují, si přeji mít vztah s partnerem duše, ale stále lpí na svém bývalém partnerovi nebo partnerce. Mohou s nimi být energeticky spojeni například prostřednictvím hněvu, frustrace, přání, aby se ten člověk změnil, nějaké finanční záležitosti, které vás k nim poutají... Zkrátka je mnoha různými způsoby poutáte ke svým bývalým partnerům, kvůli kterým k vám nemůže přijít ta úžasná nová osoba. A pro ty, kdo řeší práci, to neznamená hned odejít z práce, ale pustit se jí nejprve energeticky, a ve své mysli si zatím vizualizovat novou, ale bez přílišného určování, co a jak by mělo být. Například když si přejete nový domov, neukazujte na jeden konkrétní dům, ale soustřeďte se na vlastnosti, které by měl mít. Stejně tak i ve svém milostném životě se soustřeďte na kvality, které si přejete, místo abyste vyžadovali konkrétního člověka. A vítání nového je pro začátek týdne úplně perfektní, protože tam máme novoluní. Myslím, že to je prostě úžasné! Děkujeme, víly!

Podívejme se na střed týdne, co nás čeká. Wow! Mám z toho husí kůži... nebo teď bych spíš měla říct vílí kůži... Je tu Nová kariéra! A říká, že vaše pracovní zaměření se ubírá novým, pozitivním a úspěšným směrem! Společně nám obě tyto karty říkají, že je to velký týden nových věcí! Vaše ego se bude bát - ego se vždycky bojí cokoli měnit a snaží se všechno držet stále stejné, i když je to úplně mizerné. Ale vaše Vyšší Já přitom ví, že v tomto světě duality na Zemi je změna součástí života a vše plyne stejně jako voda v potůčku. 

A...ach, to byste nevymysleli! Na víkend tu máme kartu Pusťte se! A ta říká, že jakmile se vzdáte potřeby mít nad vším kontrolu, vaše uvolněná energie rychle přitáhne splnění vašich přání. Je to tedy o puštění se a dovolení tomu novému, aby to přišlo. Říkají, že klíčem ke všemu je vzdát se potřeby všechno řídit a ovládat. Když se o to snažíte, přebíráte práci Bohu. Přenechte místo toho vládu Nekonečné Boží Moudrosti. Když se podíváte zpět na svůj život, stalo se v něm mnoho věcí, které jste nemohli předvídat ani řídit, protože se stalo takovým tvořivým způsobem! A stejné je to i s vaší budoucností a přítomností. Když se snažíte vše kontrolovat, jste velmi omezeně zaměření a neumožňujete tak přijít všem dostupným řešením, které se nacházejí mimo tento omezený úhel zaměření. Dovolte si tedy expandovat a nechte Boha, aby převzal vládu. Neznamená to, že se vzdáte svých zodpovědností, to je něco úplně jiného. O své povinnosti se starejte, ale nedělejte si starosti o to, JAK se co stane. Nesnažte se zjišťovat, kontrolovat a plánovat, jak dostanete toho partnera či partnerku, ten nový domov, tu novou práci... To JAK přenechte Bohu. Nekonečná Boží Mysl je zajedno s vaší vyšší myslí. O všechno je a bude postaráno. Váš jediný úkol, mí drazí, je udržovat svou mysl čistou a střízlivou, bez vlivu chemických látek, tak abyste dokázali vnímat své vnitřní vedení. Vliv chemických látek vám znemožňuje ho vnímat, protože je vaše mysl buď příliš dole nebo příliš nahoře (např. z alkoholu nebo kávy), a pak jste příliš úzkostní a plni strachu, než abyste své vedení následovali. Čistá a střízlivá mysl nejen že vnímá jasně Boží vedení, ale budete mít také dostatek sebedůvěry a odvahy k tomu, abyste šli kupředu, protože nemáte pocit viny, víte, že děláte správnou věc, a máte svůj život ve svých rukou.

A tak k vám volám na pomoc anděly, aby vám pomohli zbavit se chutí na jakékoli chemické látky, které by vás stahovaly dolů, a aby vás povznesli vzhůru k vašemu pravému Já, tak abyste mohli žít život, na který budete hrdí a ze kterého budete mít dobrý pocit. Už žádné pocity viny nebo zahanbení za to, co děláte, ale kráčení ve světlu, dostávání svým slovům svými činy v integritě... a odměnou bude sbohem všemu, co vám už neslouží, co už naplnilo svůj účel, a přijde něco nového, zvláště v oblasti práce, která pro vás nyní vychází velmi silně. A nedělejte si starosti s tím, JAK se to všechno stane. Jednoduše naslouchejte, a pak následujte své vedení. Zůstávejte přitom v přítomnosti, protože právě v "teď" se nám vedení dostává. Nemůžete řídit budoucnost ani minulost, ale nad svou přítomností kontrolu máte a můžete ji ovlivnit tím, že budete naslouchat svému vnitřnímu vedení.

Pojďme si tedy nyní udělat cvičení:
Drahý Bože, Vyšší Já, drahý Ježíší, jaký další krok mám na své cestě učinit? 
Všimněte si první myšlenky, která vám přijde na mysl. 
To můžete udělat kdykoli znovu, třeba až vás nebude nikdo a nic rušit a budete mít čistou mysl. 
Drahý Bože, jaký další krok mám na své cestě udělat? 
První myšlenka, první pocit, první vize, nebo jakýkoli jiný vjem, který dostanete, je vedením, které máte následovat, a teprve po něm dostanete další instrukce. Jakmile uděláme jeden krok, přijde ten další. Nemusíme řešit, co bude za celý rok nebo dvacet let - jistě, kromě osobního plánování a tak - ale ty velké věci jsou zkrátka na našem velkém Příteli. A tak setrvejte v přítomnosti, buďte střízliví, následujte své vedení a já vám ručím za to, že tento týden vám úžasně promění život! A to pomůže nám všem. Pamatujte, že pouze vy můžete naplnit své poslání a my na vás spoléháme! 

Posílám vám mnoho lásky, mé modlitby jsou s vámi, abyste dokázali využít té úžasné energetické brány, která se vám otevírá. Prosím, řekněte všichni se mnou: Alooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/WfRXZd7W-RE
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.