pondělí 8. února 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 8. do 14.2. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Jak vidíte, je dnes nádherný den, a tak jsem se rozhodl udělat výklad venku. Spousta přátel z jiných zemí mi posílá fotky obrovského množství sněhu, které jim tam napadlo přes noc a je to úžasné, protože já sám jsem nikdy neviděl sníh padat z nebe. Víte, že žiji v Austrálii, a tady prostě nesněží. Posílám vám tedy spoustu slunečního svitu, spoustu hřejivého tepla a opatrujte se, zatímco my si tady v Sydney užíváme krásné letní dny. 
Pojďme se nyní podívat, která z květinových karet nám vyjde pro následující týden. Hups! Jedna z kartiček nám vylétla z balíčku! A úplně vidím svého milého asistenta Andrewa za kamerou, jak by nejradši vyskočil a zvednul ji! :D Děkuji ti, zlato :) Dám si ji zatím do kapsy a podíváme se na ni pak na konec. Která nám ale pro tento týden vyšla?

Zajímavé, je to karta Nový nápad. V tomto týdnu věnujte pozornost tomu novému inspirativnímu vedení, kterého se vám dostává. Znáte ty okamžiky "rozsvícené žárovky", kdy se vám něco vyjasní... Obvykle si začnete říkat: "Ale jak to udělám?" nebo "To ale ještě nikdo nedokázal." Ale proč asi? Možná proto, že to máte dokázat vy! Já dostávám takové nové nápady pořád a kolikrát si říkám, jestli je to vůbec možné. Jsou  tak neobvyklé, že si vůbec ani neumím představit, jak by se mohlo něco takového dát uskutečnit. Ale když do toho vložím energii a popřemýšlím nad tím, připadá mi naprosto úžasné, kolik příležitostí ve skutečnosti máme! Tento týden tedy prosím nenechte žádný z těchto nápadů přijít vniveč. 
To, že dostáváte tyto nápady, je součást týmové práce. Podělte se o svůj nápad s lidmi, kteří vám mohou pomoci ho uskutečnit. Myslím, že je úžasné, jak všichni máme tolik příležitostí uskutečnit nové věci. Často si myslíme, že všechno je vytesáno do kamene. Říkáme si, jak nemáme čas, že nemáme peníze, že jsme příliš staří nebo příliš mladí, a vynikáme v hledání výmluv. Ale tento týden, když dostanete nějaký nápad a budete se cítit povoláni k tomu, abyste udělali něco nového, chci, abyste to udělali. Chci, abyste následovali své srdce a naslouchali jeho vedení, a učinili ten skok víry. Vaši andělé jsou s vámi, aby vás podpořili. Moc vás milují a přejí si, abyste uspěli. Takže ty okamžiky rozsvícených žárovek nejsou jen nějaké šílené fantazie, ale představují skutečné Božské vedení.

Podívejme se teď, která karta nám to vyskočila z balíčku. Ach, to je perfektní! Je to karta Důvěra. A ta nám říká, že máme naslouchat svým pocitům, že máme věřit těm poselstvím a vedení, kterých se nám dostává. Vím, že je skvělé vyhledat rady ve svém okolí, zeptat se přátel, co na váš nápad říkají, nebo jiných léčitelů a učitelů a ptát se jich na vedení pro vás, ale co přijde správné vám? Chci, abyste tomu věřili! Abyste naslouchali svému srdci a svým pocitům, k čemu vás volají. Protože to je ta nejdůležitější věc, kterou v tomto životě můžete udělat. Když vám srdce říká "Běž tudy" a mozek "Ne, běž tamtudy", co poslechnete? Někdy se zdá být nápad dobrý logicky, ale co je pro nás opravdu dobré na úrovni duše? Co nás udělá šťastnými z dlouhodobého hlediska? 
A tak věřte svým nápadům, věřte vedení, kterého se vám dostává, naslouchejte svému srdci, naslouchejte tomu, co leží ve vaší duši, a mějte úžasný týden!

Posílám vám spoustu požehnání, sluníčka, tepla, doufám, že budete mít skvělý týden, a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/feb-8-14-16/
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.