pondělí 28. března 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 28.3. do 3.4. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Na tento týden se velmi těším, protože ho cítím jako velmi pozitivní a vzrušující. V průběhu posledních několika týdnů se stalo mnoho věcí, vyvstalo na povrch mnoho starých emocí, hodně jsme odpouštěli, řešili peníze, a tento týden se zdá být pro nás takový odpočinkový. Dostaneme v něm nějaký čas na to se uvolnit. A řekl bych, že to dost potřebujeme.
Pojďme se tedy podívat, která karta nám na tento týden vyjde.

Je to Léčení minulých životů. Tuto kartu jsme neviděli už hodně dlouho. Může znamenat hned několik věcí. Například to, že si procházíme něčím stejným pořád dokola. Pokud jste si tedy prošli nějakým cyklem a nyní máte pocit, že se celý zase opakuje, jedná se o varovné znamení. Je třeba se zastavit, zklidnit, zavolat své anděly, aby byli s námi, abychom konečně prolomili ten nezdravý vzorec jednou provždy. Nechceme se přece držet toho starého haraburdí, které nám stojí v cestě. 
Další význam této karty spočívá v tom, že spousta zážitků, které nyní budete mít, je spojena s vašimi předchozími životy. Osobně velmi silně věřím v reinkarnaci a věřím, že mnozí z nás již prožili spoustu životů zde na Zemi. Mnozí z nás mají nádherné památky na tyto životy, na to, jaké to bylo, co prožili, nebo jakou roli zde hráli. Například pokud jste léčitelé, pak můžete zjistit, že tento léčivý vzor si s sebou nesete již po mnoho životů, na celé své cestě. A i pokud máte nějaký problém, můžete zjistit, že ho řešíte už několik životů. Vzorce, které se nyní budou objevovat, si s sebou neseme již po staletí. A toto je naše šance ten cyklus prolomit, tak abychom nemuseli stejné problémy řešit pořád dokola a dokola. Prolomíme ten vzorec a půjdeme dál a budeme pokračovat ve svém léčení. 
Připomíná to trochu koberec - když se na povrchu očistí, vypadá na chvilku dobře, ale když ho nevyčistíme pořádně, tak ta špína zespodu vyjde zase na povrch. Potřebujeme tedy opravdu hloubkové očištění. Pojďme to nyní zkusit společně.

Zavřete oči... Zhluboka dýchejte... A zavolejme si k sobě své nádherné anděly, aby byli s námi. 

"Andělé, žádáme vás, abyste nás v tomto týdnu neustále obklopovali. Buďte prosím po našem boku, abychom dokázali prolomit každou těžkost, které čelíme. Pomozte nám cítit sílu a odvahu, kterou máme, abychom se mohli vypořádat s každým problémem. Abychom je propustili a mohli jít dál se štěstím v srdci. Dovoluji toto léčení ve všech směrech času. Žádáme, aby v případech, kdy vyvstanou problémy z naší minulosti, abyste nám jemně připomněli vše, co nám pomůže vidět jasně potřebné spojitosti."

Zhluboka nádech.... A s výdechem.... to všechno propouštíme. Pouštíme to ze svého života.... i z naší aury a naší energie. Nechme se naplnit mírem. Nádhera.

Vím, že tento týden budeme mít úžasný. Dochází v této době k velkému léčení u nás všech a je s námi mnoho andělů. Modlím se tedy za to, abyste měli v tomto týdnu úžasné prožitky, aby se všechno, za co jste se modlili, stalo, a vy to kouzelně zažili. 
Ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/march-28-april-3-16/
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.