neděle 17. dubna 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 18. do 24.4. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 18. do 24.dubna. Jsem dnes na zahradě s našimi pejsky a protože nás čeká silný týden a hodně se toho děje, chtěla bych dnes pracovat s kartami Poslové světla. Je to jedna z prvních karetních sad, které jsem vytvořila. Obracím se k nim, když se ve světě děje mnoho silných věcí. Nemyslím tím nic špatného, ale zkrátka energie a její urychlování. 
V tomto týdnu již pocítíme nadcházející retrográdní fázi Merkuru, která začne 28.dubna a kterou můžeme už v tomto období vycítit. Není to nic, čeho bychom se měli bát. Strach nikdy ničemu nepomůže. Je však dobré o tom vědět, protože to bude chtít nějaký čas a také trpělivost v oblasti komunikace. Ujišťujte se, že druzí lidé pochopili to, co jste jim řekli, a pokud něco mylně pochopí, vyjasněte si to. Rovněž bude třeba mít trpělivost co se týká cestování. Také budeme mít 21.dubna úplněk, a to v jednom z nejsilnějších znamení - ve znamení Štíra. Štír je o vidění pravdy i stínů, o silných psychických schopnostech a intuici, i o vládcovství a někdy útlaku. Tento týden s úplňkem může být poměrně intenzivní. Jste-li citliví na fáze Měsíce, může vám úplněk narušit spánek, můžete být obzvláště citliví a emocionální. A pak máme samozřejmě Den Země, 22.dubna, kdy oslavujeme Matku Zemi a připomínáme si ji. I když se ve světě děje mnoho silných věcí, s Božím požehnáním se nikdy nemusíme ničeho bát.
Pojďme se tedy podívat na karty, které míchám, zatímco se modlím za poselství a vedení ohledně toho, jak můžeme v tomto týdnu nejvíce přispět a co můžeme očekávat.

Pro pondělí a úterý jsem vytáhla dvě karty, Izajáš a Serafina a obě dvě vypovídají o změnách v rámci rodiny a částečně také o narození dítěte, takže někdo z těch, kdo nás sledují, buď bude v očekávání, nebo miminko porodí či adoptuje. Může to být jakýkoli přírůstek do rodiny, dokonce i zvířátko. Obecně to však znamená očekávání či zrod něčeho nového. Znamená to, že můžete očekávat nějaký nový nápad, nový podnik, nový domov, a také to může znamenat, že vy sami procházíte nějakými změnami, svým vlastním znovuzrozením, nalezením nového já a nebo i návratem ke svému starému já, pokud jste se snažili být někým jiným, než kým opravdu jste, protože jste se snažili někomu zavděčit, a teď, když jste ztratili tyto dysfunkční vztahy, tak jste zase zpátky! Jste to zase vy! Takže, ze začátku týdne tady máme hodně nového. Souvisí to také s úplňkem, který je o propouštění starého.

Podívejme se na to, co nás čeká ve středu týdne. Tady máme kartu Maya o škole a učení! To se týká těch z vás, kteří něco studují, ale také to znamená, že možná vy sami budete něco vyučovat, že sami budete mít nějakou školu nebo lekce. Tento týden je o učení. Přijde k vám mnoho nového, o čem se budete učit, nebo dostanete nové zkušenosti. Můžete se vrátit do školy, pokud se k tomu cítíte vedeni - v tom případě je toto pro vás potvrzení a může to být součást vaší nové kariéry. Budete se zkrátka učit nové dovednosti.

Na víkend nám vyšel Archanděl Michael s jeho ujištěním, že je s námi.  Dává nám vědět, že se není čeho bát a že nás chrání. Někdy tato karta vychází, když se má udát něco ve světě, aby nás ujistil, že nám kryje záda, že jsme v bezpečí a že na nás dohlíží. Archanděl Michael je prodloužením Boží energie ochrany, odvahy a síly. Stejně jako Bůh je i Michael s námi všemi a není ničím omezen. Může být s každým člověkem na této planetě současně. Někdy si lidé myslí, že ho mohou unavit, ale to je pouhá projekce lidského ega nebo starého náboženského myšlení. Pravdou je, že andělé se nemohou unavit, protože nemají žádné tělo, stejně jako Bůh. Nikdy se tedy nebojte volat anděly na pomoc, nebojte se, že by se unavili nebo že by si museli vybírat mezi vámi a někým jiným, komu z vás by pomohli, protože jsou jako světlo - mohou být všude. Archanděl Michael vám tedy dává na vědomí, že jste v bezpečí, chráněni a že je na vás dohlíženo. 

Zatímco procházíte těmito všemi změnami, může vám připadat, že některé z nich vám byly vnuceny odněkud jinud, vnějšími podmínkami. Ale ať už se objeví cokoli nového ve vašem životě, vězte, že je naprosto bezpečné provádět změny. Je to opravdu nádherné. Jsme v tom všichni společně, všichni se za sebe vzájemně modlíme a i já se za vás modlím. 

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/MDwlNvX1-04
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.