pondělí 11. dubna 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 11. do 17.4. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Pojďme se tedy podívat na to, která z karet Květové terapie nám vyjde pro tento týden. Vždy důvěřuji svému vnitřnímu vedení ohledně toho, kdy mám přestat míchat.

A je to karta Zesilte své záměry. Lidé někdy bývají z této karty zmatení. Ale vypovídá prostě o tom, že si máme udělat jasno v tom, jaké jsou naše skutečné záměry, a více se na ně soustředit. Na čem tedy chcete tento týden pracovat? Co byste si chtěli zhmotnit? Čeho byste chtěli dosáhnout? Protože tato karta nám přišla říct, že řešíme milion věcí a že nás to přehltilo. Možná přemýšlíte, jak můžete toto všechno vyřešit? Jak to všechno najednou dokončit? No, nemáte to všechno najednou dokončit. Smyslem celého příběhu je to, že nemůžeme sami udělat úplně všechno. Musíme začít třídit priority. 
Na co se chcete tento týden přednostně zaměřit? Co je tím vaším cílem č.1, tím palčivým přáním, které musíte naplnit? Právě na to se tento týden máte soustředit. Ostatní věci neřešte. Nedělejte si starosti s e-maily nebo telefonáty, pouze se soustřeďte na to, co máte podle svého srdce dělat. To je to, co po vás andělé tento týden chtějí, abyste dělali. A když to uděláte, budete mít více času na zvládnutí těch dalších činností.

Doufám, že pro vás tento týden bude velmi naplňující, úžasný a plný odměn. Mějte nádherný čas a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://youtu.be/1x1-I1FKZkU
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.